Štandardná DLL v MSVC++ .Net – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Štandardná DLL v MSVC++ .Net – C / C++ – Fórum – Programujte.comŠtandardná DLL v MSVC++ .Net – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Thew0
Newbie
31. 5. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
chcel by som sa opýtať, akým spôsobom by som mohol používať štandardné (myslím tým také, ktoré nevyžadujú .Net) DLL v programe, ktorý je tvorený v MSVC++ .Net. Samozrejme bez použitia LoadLibrary a pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.209.–
Get off the cross, we need the wood
Reklama
Reklama
Quiark0
Věrný člen
31. 5. 2008   #2
-
0
-

File -> New -> Project -> Visual C++ -> Win32 Project -> v Application settings zaškrtnout DLL

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.43.–
Thew
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
13. 6. 2008   #3
-
0
-

To Quiark :
napísal som "...by som mohol používať štandardné...", kladiem dôraz na POUŽÍVAŤ, nie tvoriť, práve to že mám zopár svojich C++ knižníc ale akosi v MSVC++ štrajkujú...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.209.–
AdamHlavatovic0
Stálý člen
13. 6. 2008   #4
-
0
-

K príslušnej dll knižnici, potrebujete hlavičkový súbor a lib knižnicu, potom normálne inkludnete hlavičkové súbory do projektu a štandardne voláte funkcie v nich definovane. Lib knižnicu pridáte v nastaveniach linkera.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý