Napadlo mě, že by Curo mohl na fórum přidat k příspěvkům možnost nahlásit ho Curovi, pokud si dotyčný myslí, že je komentář neboli "Diskut" nevhodný. Mohlo by to usnadnit práci Curovi a určitě i zlepšit kvalitu fóra.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nahlášení nevhodných komentářů a příspěvků
To gaben : Spíš než Curovi bych to hlásil moderátorům, zatěžovat tímto jednoho člověka je trochu nevhodný.
Nebo to přenechat CuroBotovi a nevhodné komentáře mazat až při určitém počtu negativních hlasů - max. jeden hlas z jedné IP, aby se nějaký user nemohl mstít někomu koho nemá rád a naklikat mu X hlasů:D
Vždyť od toho tady moderátoři jsou. Když je problém, řeší jej, dle svých možností. Když moderátor sám objeví něco nevhodného, patřičně se o to postará. A když se stane, že moderátor dané kategorie o problému neví, uživatelé jej zkontaktují, vysvětlí co a jak a moderátor opět zasáhne. Tak to doteď fungovalo, ne? Samozřejmě jde o to, aby moderátor byl aktivní.
Možno pri nahlasovaní príspevku by sa dalo pripojiť komentár, prečo si čitateľ myslí, že je nevhodný. Samozrejme by správu o nežiadanom komentári dostal moderátor danej diskusie. PhpBB už takúto možnosť dávno má vstavanú. Ale príde mi to ako celkom dobrý nápad.
Kdyby se mělo hlasovat o každém příspěvku, moderátor by celý den nedělal nic jinýho než se probíral hlasy příspěvků a pročítáním jejich komentářů. Já za sebe říkám ne.Moderátor je od toho, aby se o svoji diskusi postaral a pakliže je neaktivní, je nutno jej nahradit. je to moderátorova práce, aby pacifikoval obsah. a když se někomu něco nelíbí, prostě napíše Soukromou zprávu a je vystaráno.
Já souhlasím s Tokanem...si představte, že moderujete třeba 5 sekcí a teď se někomu nelíbí, co někdo jiný napsal a moderátor by pak mohl jen sedět a kontolovat, zda se někomu něco nelíbí. Co nevyhovuje tématu diskuse rozhodne sám moderátor a na vlastní uvážení příspěvky smaže.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nahlaseni nefunkcniho videa — založil petr
Mazaní komentářu — založil Jakub Kahoun
Špatné zobrazování komentářů. — založil DragonBehemont
Chyba u komentářů ke článku — založil Garret Raziel
Získání počet komentářů — založil Zuben