Problem s odesilanim emailu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s odesilanim emailu – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s odesilanim emailu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

16. 7. 2006   #1
-
0
-

Nevím jestli to přesně patri sem,ale mam problem asi s nastavenim apache.
Na lokalnim serveru mam upload na server s naslednim odeslanim na email,ale pokud to odeslu tak mi to napise :

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in F:VertrigoServwwwUploadFormkontakt.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 114

Soubor se na server ulozi,ale email se neodesle.
Nevi nekdo co bych mel spravne nastavit aby se poslal email?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Zima0
Super člen
17. 7. 2006   #2
-
0
-

Nemáš nainstalovaný SMPT server na svém počítači, proto se ti nedaří e-mail odeslat. Řešením je buď si ho nainstalovat nebo překonfigurovat soubor php.ini tak, aby se používal cizí SMTP server (SMTP tvého ISP). V některých případech není možné první řešení, protože ISP ve své síti blokuje všechny SMTP servery a nechává jenom svůj (můj případ).

V php.ini jsou to tyto řádky:

[mail function]

; For Win32 only.
SMTP = localhost


Tady musíš nastavit nějaký open-relay SMTP server. Nebo zkus třeba OpenSMTP.Net: http://sourceforge.net/projects/opensmtp-net/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
Jakub0
Super člen
17. 7. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Poslani emailu — založil Jirka

Posielanie emailu — založil bugisoft

C# Odesílání emailů — založil jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý