Upload pdf-ka – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Upload pdf-ka – PHP – Fórum – Programujte.comUpload pdf-ka – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
2. 6. 2008   #1
-
0
-

Tvořím stránku pro vkládání dat do DB (mysql)
Vypadá v podstatě tak, že na stránce jsou 4 formuláře s daty pro zápis do DB a 1 formulář pro upload souboru na web do daný slozky. Chci uploadovat soubor ve formátu *.pdf a pri kazdym uploadu aby se soubor ulozil do slozky nazvane inkrementací od 1 po nekonecno...
Funguje mi zápis do DB bez problemu, ale nahravani souboru na web mi nejede... Zatím to mam udelany tak, ze jakykoliv soubor se nahraje do 1slozky nazvane data.

Zdrojak formulare:

<body>

<center>
<form ACTION="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<tr><td align="right" width="150">Přiložit soubor:<td align="left"><input type="file" name="jmeno_souboru" size="70" STYLE="border: 1px solid black;"> <input type="submit" value="Nahrát na server"></td></td></tr>
</form>
</table>

<table align="center">
<tr><td align="center"><input TYPE="submit" VALUE="Vložit" STYLE="border: 1px solid black;"></td></tr>
<tr><td align="center"><a href="index.php">Zpět</a></td></tr>
</table>

</form>
</center>
</body>


a tady zdrojak souboru upload.php pro nahrani souborů na web
<?php

if (is_uploaded_file($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"])):
$name = $_FILES["jmeno_souboru"]["name"];
copy($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"], "./data/$name");
endif;
header('Location: index.php');
?>


Na lokalu mi nahravani do slozky data jede, ale na serveru ne.
Nevíte v cem by mohla byt chyba?
Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
2. 6. 2008   #2
-
0
-

prava pro zapis do adresare? (chmod 0777)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
toka0
Stálý člen
2. 6. 2008   #3
-
0
-

Presne jak rika insider http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=9292-upload-pdf-ka#75725. Doporucuji do budoucna delat v kodu toto, pokud mas problemy s tim, ze kdyz presunes svuj vytvor nekam jinam na server, zapomenes nastavit prava. Neni to prilis ciste a inteligentni, ale pomuze ti to :)



<?php
if (is_uploaded_file($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"])):
chmod("./data/", 0777);
$name = $_FILES["jmeno_souboru"]["name"];
copy($_FILES["jmeno_souboru"]["tmp_name"], "./data/$name");
endif;
header('Location: index.php');
?>


Boze jak ja nesnasim ty konstrukce if endif while endwhile atd. A k tomu jeste nemam rad Boha :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.165.–
Tomáš Kavalek
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
2. 6. 2008   #4
-
0
-

hosting jedu na OS windows (forpsi), pozadal jsem technickou podporu o povolení zápisu a napsali ze povolili.
kdyz nebyl povolen zapis, vypsalo to Access denied, nyní to vse projede bez problemu, jediny problem je ten ze se nic neulozi do ty slozky data...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
2. 6. 2008   #5
-
0
-

zkusil jsem jeste jednou napsat na technickou podporu aby to zkontrolovali a uz to jede:)
ted bych teda potreboval aby se kazdy uploadovany soubor ulozil do samostatne slozky nazvane cislem inkrementujicim od 1 do nekonecna...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
insider0
Věrný člen
3. 6. 2008   #6
-
0
-

jeslti vkladas data do databaze a zaroven ukladas soubor, tak

mkdir('cesta/'.mysql_insert_id());

vytvori adresar s id prave vlozeneho radku

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
4. 6. 2008   #7
-
0
-

sakreska,
nechce mi to ulozit na server soubor (1pdfko) vetsi nez 2MB...
Dalo by se to necim osetrit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
4. 6. 2008   #8
-
0
-

na server pres tento formular chci ukladat soubory do 10MB
nejaky napad nekdo?
dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
netman920
Super člen
4. 6. 2008   #9
-
0
-

To vojta :
pozri si aku ma sever nastavenu maximálnu velkost suboru

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
4. 6. 2008   #10
-
0
-

je to 8MB

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
insider0
Věrný člen
4. 6. 2008   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.97.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 6. 2008   #12
-
0
-

rozchodil jsem tu aplikaci zalozenou na flashi a na server se mi podarilo uploadovat soubor o max. velikost 2015kB
Nevim jestli delam v necem ja chybu nebo chybuje server... Server by mel uploadovat az do 8MB

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
6. 6. 2008   #13
-
0
-

pokusil jsem si aplikaci rozchodit na teto platforme - http://www.pixeline.be/experiments/jqUploader/

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
13. 6. 2008   #14
-
0
-

tak jsem napsal adminovi forpsi aby se na to mrkli a uz mam povolenych 8MB upload.
tak je to super:)
jinak pres tu flashovou aplikaci ted muzu teda nahravat bez problemu soubory do 8MB coz je super:)
Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
13. 6. 2008   #15
-
0
-

Nahravani souborů do slozky na serveru mi jede, zapis do DB take.
Nyní mam na vystupni strance 2sloupce. První je nazván Evidenční číslo a druhý Informace
Data do techto sloupců taham z DB, coz take jede.

Nyní bych potřeboval udelat takovou vec, pokud bude v evidenčním čísle např. číslo 12, tak se ze složky, kam jsem uploadoval pdf soubory vytahne pdfko pojmenované 12.pdf a vloží se odkaz do druhého sloupce pro stazení tohoto pdfka.

jak byste to nekdo udelali?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

Podobná vlákna

PDF — založil Anonymní uživatel

Vytvorenie PDF — založil Smokie

PDF creator.... — založil Mega.Lama

Knihy v PDF — založil breptonik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý