Přihlašovací formulář v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přihlašovací formulář v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.comPřihlašovací formulář v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VOJD
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Mám problém s textovým polem, který má nastaven TextMode na password. Používám jej pro přihlašovací formulář. Na stránce mám zároveň i pole pro vyhladávání. Vyplním cokoli do pole pro heslo(s TextMode = Password) ale poté se nechci přihlásit. Místo toho ještě vyplním pole pro vyhledávání a kliknu na tlačítko Hledej. Jelikož ASP.NET povoluje jen jeden formulář, pošle se celá stránka na server. Ale tím prohlížeč(firefox ...) detekuje vyplněné políčko Password a zeptá se, zda-li chceme, aby si správce hesel zapamatoval toto přihlášení i když nebylo stisknuto tlačítko Přihlásit, ale Hledej. PHP tomuto problému předcházelo tím, že používalo více formulářů, ale ASP.NET pracovat jen s jedním formulářem. Neví někdo jak tento problém řešit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.132.–
Reklama
Reklama
Al0
Věrný člen
3. 6. 2008   #2
-
0
-

Zdravim, poradím, jak bych to řešil já.. K tlačítku přidej onClick="prihlasSe" a pak ve te f-ci zkotroluj zadane informace v textových polich(Jmeno,heslo) s databazi. Pokud jsou zadane informace spravne, uloz je do Session a presmeruj je na stranku po prihlaseni, na ktere se budou kontrolovat informace ulozene v session. A tim ses vyhl jakemukoliv formulaři..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
3. 6. 2008   #3
-
0
-

To Al : To není odpověď na zadanou otázku.

To VOJD : Ano, to je jedna z nevýhod jednoho formuláře pro celou stránku, ale lze to řešit.

1. dej přihlašovací formulář na stránku, kde je pravděpodobné, že se uživatel chce přihlásit (např. login.aspx)
2. lze vytvořit i více formulářů (existují lepší i horší implementace) ... zkus pohledat (multiple forms)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

HTML formular v ASP.NET — založil Tomas

Prihlašovací formulář — založil Sheldon

ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý