Zjištění URL – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zjištění URL – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.comZjištění URL – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com

 

Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
3. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdar, potřeboval bych pomoct. Chci si do compu stáhnout toto video:

http://www.iprima.cz/index.php/plain_site/content/view/full/26630/(name)/date
klasicky stahuju přes program VDownloader, který se používá u stahování z you tube atd., ale v tomto případě nemůžu vůbec zjistit url adresu přímo jen na video.
Děkuji za každou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
3. 6. 2008   #2
-
0
-



<script type="text/javascript" src="/design/plain_site/js/swobject.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
var s1 = new SWFObject("/design/plain_site/img/flash/mediaplayer.swf" , "mediaplayer", "340", "280", "8");
s1.addParam("allowfullscreen","true");
s1.addVariable("width","340");
s1.addVariable("height","280");
s1.addVariable("file","0805251850_1_zpravy.wmv");
s1.addVariable("autostart","true");
s1.addVariable('type','rtmp');
s1.addVariable("streamscript","http://pan.ora.ma/view_prima3.php");
s1.write("player");

// -->
</script>

Tohle by ti mohlo pomoci

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
3. 6. 2008   #3
-
0
-

Díky moc, ale nevíš ještě jaká by mohla bejt celá url adresa. Zkoušel jsem
"0805251850_1_zpravy.wmv" přidat jak k "http://pan.ora.ma/" i k "http://www.iprima.cz/" až

http://www.iprima.cz/index.php/plain_site/content/view/full/26630/(name)/date
a furt mi to nechce program na stahování vzít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
8. 6. 2008   #4
-
0
-

mozna
http://pan.ora.ma/view_prima3.php?file=0805251850_1_zpravy.wmv

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
13. 6. 2008   #5
-
0
-

Taky nic, ale dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
6. 1. 2013   #6
-
0
-

Doporučuji stáhnout prohlížeč Maxthon, který umožňuje stáhnout jakýkoli videosoubor. Také umožňuje zobrazit a stáhnout všechny ostatní prvky které stránka obsahuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.79.–
CZechBoY+4
Věrný člen
13. 1. 2013   #7
-
0
-

#6 Anonym
možná to za těch 5 let našel někde na netu už ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Anonym2
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 6. 2015   #8
-
0
-

#7 CZechBoY
#7 CZechBoY
Možná :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.167.212.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 6. 2015   #9
-
0
-

Maxthon nedoporucuji. Zhlediska bezpecnosti je na tom asi jako starsi IE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:28f8:1c...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

čtení url/braní dat z url — založil tribalcz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý