Vlozeni textu do formulare – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlozeni textu do formulare – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVlozeni textu do formulare – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
BigBear0
Stálý člen
4. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravim vsechny, mam problem... chtel bych napsat takovou obecnejsi funkci na vlozeni textu do textoveho pole (samozrejme to neni jen tak jednoducha funkce, jak tady pisu, ale prave tohle mi nefunguje)...



function insertText(text, form, textarea) {
document.form.textarea.value += text;
}


JavaScript ale hleda formular se jmenem form a v nem textove pole se jmenem textarea... pouzival bych to asi takto



<form name="koko">
<textarea name="blah" cols="50" rows="10"></textarea>
</form>

<a href="" onclick="insertText('koko blah', 'koko', 'blah');">vloz text</a>


jak mam dosahnout, aby mi tohle fungovalo? Mockrat dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.146.–
NECIN DRUHYM TO, CO NECHCES, ABY ONI CINILI TOBE!
Reklama
Reklama
4. 6. 2008   #2
-
0
-

Dneska je ve zvyku resit vetsinu veci pres ID. Takze ten formular

<form name="koko"> 

<textarea name="blah" id="foo" cols="50" rows="10"></textarea>
</form>

A JS
function insertText(text, textarea) { 

document.getElementById(textarea).value += text;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
BigBear0
Stálý člen
4. 6. 2008   #3
-
0
-

moc dekuji :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.146.–
NECIN DRUHYM TO, CO NECHCES, ABY ONI CINILI TOBE!
Jakub Hejma
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 5. 2012   #4
-
0
-

#3 BigBear
měl bych na Vás dotaz, působíte dosti zkušeným dojmem, je nějaký způsob, jak vyhrát otázky do fóra? Mam klasické forum a word dokument, ve kterém mám asi 5000 otázek, chtěl bych je nahrát do různých sekcí fóra, nevíte, jaký program toto umím, popř. jak složité je napsat program, který by to uměl? Jaká by mohla býti jeho cena? (jsem majitel fora i obsahu wordu). Děkuji za informaci. Přeji pěkný den. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.182.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý