IE spatne zobrazuje, opet! – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

IE spatne zobrazuje, opet! – CSS – Fórum – Programujte.comIE spatne zobrazuje, opet! – CSS – Fórum – Programujte.com

 

shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 6. 2008   #1
-
0
-

Krasny den preji!
morduju se s upravou sablony z http://www.freecsstemplates.org a rikam si, ze by to melo fungovat, ale ono...ouha! Ve ff bez problemu, vsechno v poradku, ale IE mi parchant orizne dalsi blok obrazkem, ktery je na pozadi predchoziho bloku, zapsano takhle:

<div id="header">...</div>

<div id="page">...</div>

#header {
width: 760px;
height: 348px;
margin: 0 auto;
background: url(images/img03.jpg) no-repeat right top;
}

jak muzu toho bastarda prinutit, aby ten obrazek na pozadi nekreslil pres dalsi vrstvu, ale pod ni? diky za kazdou radu!
link na original:
http://www.freecsstemplates.org/preview/sunflower

shoty ff / ie:



Thanks to ImageShack http://imageshack.us

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #2
-
0
-

At delam co delam nemuzu najit problem ...... jak moc velky zasahy do kodu si delal? nebo to IE nekamaradi ani s originalem ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 6. 2008   #3
-
0
-

To Tchibo : ani s originalem prave, napred jsem hledal chybu v upravenym, ale potom jsem si stahl ten template znovu a zkousel otevrit a delalo to to stejny :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 6. 2008   #5
-
0
-

dik, mrknu a vyzkousim. ie je to 6.0.2900.2180.....xpsp2....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 6. 2008   #6
-
0
-

tak nic, bohuzel :-( na z-index mi taky uplne prdi, zkousel jsem s tim kontejnerem jit i do minusu a on si porad tvrdohlave mele svoje :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #7
-
0
-

j..... taky sem skousel z-indexi jestli se mi nepodari podobna situace a nic .... nevim jak je dulezity aby to slapalo na 6 ja mam 7 ,,,, otazka je kolik lidi ma jeste 6ku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #8
-
0
-

stejne to musi bejt nejaka blbost mala zakerna :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
Tchibo0
Návštěvník
5. 6. 2008   #9
-
0
-

tedka me napadlo co to posunout dolu ? ten celej "page" nebo to co se prekryva hodit do "heder"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
5. 6. 2008   #10
-
0
-

jenze on je to opravdu header a vlastni obsah stranky a kdyz to posunu absolutem dolu, tak to neni ono, viz demo na ref. odkazu :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
shmoula
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
6. 6. 2008   #11
-
0
-

solved diky id deiwi @ http://forum.grafika.cz/read.php?96,2617583

#header, .post {position: relative;}
#header {z-index: 1;}
.post {z-index: 2;}

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.192.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Opět parsec — založil Yety

Opět jaký RS? — založil mates

Proč se zobrazuje scrollbar? — založil oxidián

DataGridView opět zlobí — založil Miromancer

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý