Zajímalo by mě, co u vás převažuje při používání simulace min-height u IE6 ...
všeci standardně řeknou, že podtržítkový hack, ale někdo taky může přijít i s jiným řešením ...
například pomocí výrazu expression se dá IEčko taky obalamutit..
jde mi o to, jestli jednomyslně volíte _height nebo jiný způsob, popřípadě který jestli jsem ho neuvedl .. ale myslím, že nich ani moc není pro naše slavné IE6 ..
(nejde mi ani tak o vaše názory na tenhle věčný problém jak o to, který způsob u vás vítězí...)
Fórum › CSS
Veřejný průzkum ohledně používání (min)height u IE6
mas pravdu .. jsou na toto dalsi reseni .. ale tady jde o tu efektivnost ze podtrzitkovy hack je proste nejrozsirenejsi .. jenze jak jsem tak prochazel webama a zkousel hledat vic odpovedi tak jsem narazil na dalsi reseni ktere resi napriklad ten vyraz expression, a nekdo treba muze namitat ze to je taky dobre reseni ..
sluzbu ie6 se porad vyplati .. velka vetsina lidi stale pouziva systemy bez aktualizaci a vetsinou ani nevi ze nejaky firefox existuje a takova vetsina lidi lozi po netu a treba neco kupuje, a kdyz si bude chtit koupit neco napriklad od tebe a ty budes neco na svych strankach nabizet a budes je mit optimalozovane jen pro IE7, FF atd .. tak si moc toho nevybere kdyz se mu zobrazi znetvoreny layout .. takto ho to odradi..
neplati to jen u tohoto prikladu ktery jsem napsal, takovych prikladu je mnoho a zalezi jen na tobe jestli jsi stranky optimalizujes pro tenhle kus stareho srotu nebo jestli budes pocitat s tim ze lidi budou chodit na tve stranky jen s nejnovejsimi prohlizeci ..
Akorát, že podtržítkový hack není validní myslím.
Miroslav Holec napsal:
Akorát, že podtržítkový hack není validní myslím.
expression taky ne .. s tim vypnutym js nevim .. tohle jsem netestoval .. u me vitezi podmineny komentar ve kterem pouzivam hacky .. samozrejme i _height
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Firefox a min-height — založil Petr
Oprava definice min-height, chyba? — založil shockwave
Otázky ohledně CSS a IE6 na programujte.com — založil Orcslayer
Veřejný webhosting pomocí IIS Express — založil Doomista
Moderátoři diskuze