Výška stránky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výška stránky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVýška stránky – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Onsi0
Stálý člen
6. 6. 2008   #1
-
0
-

ako sa dá zistiť koľko px na výšku má stránka??? našiel som len výšku obrazovky ale to mi je k ničomu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.8.–
Reklama
Reklama
6. 6. 2008   #2
-
0
-

Muzes zkusit zjistit vysku elementu BODY

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Tchibo0
Návštěvník
6. 6. 2008   #3
-
0
-




function style2px(hodnota)
{
if (hodnota)
return Number(hodnota.substr(0,hodnota.indexOf("px")));
else return 0;
}
function get_current_height($element)
{
var ee;
try
{
var $cs=document.defaultView.getComputedStyle($element,'');
$val=style2px($cs.getPropertyValue("height"));
}
catch(ee)
{
$val=($element.offsetHeight);
if($val<0)$val=0;
}
return $val;
}



var vyska = get_current_height(document.getElementById("xxxx"));




tohle funguje OK, body musi obsahovat ID <body id="xxxx">

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
7. 6. 2008   #4
-
0
-

Lol. Proc davat do body id, kdyz to jde takhle - vzdyt body se prece v kazdem dokumentu vyskytuje jen jednou.

var vyska = get_current_height(document.getElementsByTagName("body")[0]);

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Onsi0
Stálý člen
11. 6. 2008   #5
-
0
-

dobre len teraz by som tú získanú výšku potreboval použiť na zobrazenie divu s absolutnim pozicovanim. spravil som toto ale kedze to nejde tak to bude zle:

document.getElementById("newsframe").style.top = get_current_height(document.getElementsByTagName("body")[0]) - 300 + 'px';


co treba opravit???

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.1.–
11. 6. 2008   #6
-
0
-

fuj fuj, layouty nikdy nedelej pomoci JS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
marioff0
Expert
4. 7. 2008   #7
-
0
-

toto mi slape zatial bezchybne... zisti ti to vysku a sirku stranky

 if (window.innerHeight && window.scrollMaxY) {	//newiem podporu

SirkaStranky = document.body.scrollWidth;
VyskaStranky = window.innerHeight + window.scrollMaxY;
} else if (document.body.scrollHeight > document.body.offsetHeight){ // safari 3.1, FireFox 3.0
SirkaStranky = document.body.scrollWidth;
VyskaStranky = document.body.scrollHeight;
} else { // IE 7, Opera 9.5,
SirkaStranky = document.body.offsetWidth;
VyskaStranky = document.body.offsetHeight;
}


jedine v Opere trochu zo stranky ubere cca. 20px.. to sa mi uz nepodarilo zistit preco..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
icy
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 5. 2009   #8
-
0
-

jde zjistit výšku otvírané stránky do objektu iframe, abych pak mohl zadat prvku iframe výšku podle načítané stránky ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.35.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 6. 2009   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.77.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý