Chyba, IE jo, firefox ne ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba, IE jo, firefox ne ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comChyba, IE jo, firefox ne ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
aTTix0
Návštěvník
6. 6. 2008   #1
-
0
-

čaute, jsem trosku lama a ucim se delat web, a mam takovy mali problem, nevim cim to je, ale rozhazuje se mi vrchni menu, chyba je jen ve firefoxu, ale v IE beží vše jak má...
Mohl by se mi na to nekdo podivat a rict chybu ? :-) Thx

http://starwars.tym.cz/

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
6. 6. 2008   #2
-
0
-

Napiš si ten kód ručně a nepoužívej editory, ten kód je prasečina:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Earl Cash0
Věrný člen
6. 6. 2008   #3
-
0
-

hmm.....me se vse zobrazuje jak ma...nebo alespon nevidim zadnou anomalii...

OT: proc proboha mate nazev "starwars" kdyz hrajete TN?? takove hanobeni....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Tchibo0
Návštěvník
6. 6. 2008   #4
-
0
-

Mě to běží jak v IE7 tak FF3 predpokladam ze to nejede v FF2? .... skus to pozicovat celi v css pak to nebude problem

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
aTTix0
Návštěvník
6. 6. 2008   #5
-
0
-

Earl Cash napsal:
hmm.....me se vse zobrazuje jak ma...nebo alespon nevidim zadnou anomalii...

OT: proc proboha mate nazev "starwars" kdyz hrajete TN?? takove hanobeni....

Hehehe, to je zatim provizorni web :), hodil jsem to na nahodne prazdne ftp co mam v klientu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.146.–
Tchibo0
Návštěvník
6. 6. 2008   #6
-
0
-

skus pouzit jenom divi a pozicovani v css a bude to ok ... takhle je to strasne neprehledny .... uz jenom ze dalsi upravy nebudou tak jednoduchy

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Firefox — založil M4st3R

Firefox — založil Uiii

XML - firefox — založil uiii

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý