Zvlastne ignorovanie SQL prikazu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zvlastne ignorovanie SQL prikazu – PHP – Fórum – Programujte.comZvlastne ignorovanie SQL prikazu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Smokie0
Expert
7. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,

stretol som sa s nepochopitelnym problemom.

function Retire($lap)

{
$link = mysql_pconnect("localhost", "root", "root");
$db = mysql_select_db("gpcup", $link);
$query = 'DELETE FROM entries WHERE ID_auta = "'.$this->ID.'"';
mysql_query($query, $link);
$query2 = 'UPDATE race SET komentar = "'.$lap.'. kolo: Odstupil!" WHERE (ID_auta = "'.$this->ID.'") AND (lap = "'.$lap.'")';
mysql_query($query2, $link) or die('ERROR!');
mysql_close($link);
echo $this->jazdec.' is OUT! (Lap: '.$lap.')<br>';
}


$query prebehne a vykona sa, ale $query2 vobec nie. A ked dam cez echo vypisat jeho obsah a nasledne ho pouzijem v phpMyAdmin, tak nie je problem a riadok je updatnuty. Vobec nechapem, kde je problem.

Uz som skusal menit poradie, aj menit nazvy (co je aj vidiet), aj som kontroloval spravnost nazvu stlpcov (co spravne je, kedze ten prikaz je v poriadku). Proste mi to nejde do hlavy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
7. 6. 2008   #2
-
0
-

To Smokie : zkus si vypsat chybu pomocí mysql_error

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Smokie0
Expert
7. 6. 2008   #3
-
0
-

Paja2 napsal:
To Smokie : zkus si vypsat chybu pomocí mysql_error

Je to ok, chyba tam nie je. Chyba je medzi stolickou a klavesnicou... Asi som uz prepracovany..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tokan0
Grafoman
8. 6. 2008   #4
-
0
-

To Smokie : Kdo nic nedělá nic nezkazí ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Zpracování SQL příkazů — založil SMycma

Zvlastne fungujuci IF — založil Smokie

Vektor se chová zvláštně — založil Vkoncich

Https-zvlastne kody? — založil 7raul

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý