Vyhledavc – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vyhledavc – Pascal – Fórum – Programujte.comVyhledavc – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

17. 7. 2006   #1
-
0
-

Cus all vsichni potrebuju udelat bohuzel pro vas zadarmo vyhledavc do programu aby kdyz do vyhledavace neco zadam a v tom programu to bude aby mi to ukazalo to co sem chtel nejakej vyhledavac jako je ve wincheatru chci jen zdrojak pls. :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
17. 7. 2006   #2
-
0
-

KUA-Spectrator napsal:

Cus all vsichni potrebuju udelat bohuzel pro vas zadarmo vyhledavc do programu aby kdyz do vyhledavace neco zadam a v tom programu to bude aby mi to ukazalo to co sem chtel nejakej vyhledavac jako je ve wincheatru chci jen zdrojak pls. :pc:



Mohl bys pros?m sv?j dotaz bl??e specifikovat? V jak?m to chce? jazyku? Jak? je zdroj dat? To jsou IMHO v tomto p??pad? docea podstatn? informace a nev?m, jestli ti bez nich n?kdo dok??e odpov?d?t p?esn?. Pro? to nezkus?? s?m (pokud jsi to zkou?el, tak sorry)? :D?

BTW: ve tv?m dotazu vid?m je zm?? slov a musel jsem si sehnat lep?? parser, abych zjistil na co se pt??

PS: nemysl?m to zle, tak si to pros?m neber p??li? osobn?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
18. 7. 2006   #3
-
0
-

No bylo by to v pascalu a melo by to hledat v databazi programu př. dám do databaze dama prijde nejaky clovek zapne program a zada nazev dama tak aby mu ho ten nazev naslo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
18. 7. 2006   #4
-
0
-

Mam to chapat tak ze mas v databazy napr. 28 ziakov jednej triedy s ich menom, priezviskom a vekom.
A ty chces aby ten program vyhladal napr. vsetkych ludi s menom Martin?
:call:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
18. 7. 2006   #5
-
0
-

Přesně tak to chci

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
19. 7. 2006   #6
-
0
-

Spravis si record(zaznam) ziaci, potom zadefinujes premenu ziaci typu pole ziakov.
Dalej budes uz len prehladavat..



type ziak=record
meno,priez:string;
vek:byte;
end;
var ziaci:array[1..30] of ziak;
a,b:integer;
begin
writeln("Zadaj meno:");
readln(name);
Writeln("Najdute zaznami:");
for a:=1 to 30 do
if ziaci[a].meno=name then writeln("ziaci[a].meno");

readln;
end.




Ak tomu rozumies tak je dobre ak ie tak sa nauc este nieco z programovaniea

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
20. 7. 2006   #7
-
0
-

ja to nepochopil ten kod co si mi napsal

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Farundel0
Super člen
21. 7. 2006   #8
-
0
-

V tom pripade asi bude nejjednodussi poridit si nejakou ucebnici Pascalu a naucit se ho. Doporucuju treba Pascal pro zelenace od pana Pavla Satrapy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
dalaman0
Věrný člen
21. 7. 2006   #9
-
0
-

:rejza: Presne tak, ako vrai farundel.
Aj ja som ti to tam napisal. Ak tomu nepochopis radsej sa lepsie nauc zaklady programovania a ziskaj nejake algorytmicke chapanie.
Bud si najdi nejake navody na nete alebo knizku... A potom :pc:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
FReeZ
Duch
8. 9. 2006   #10
-
0
-

To je hrozne, ti lide si uz dnes ani nedokazi optimalizovat svou signaturu, misto if ($kamos==true) echo "Respect !"; napis if ($kamos) echo 'Respect !';, tim se usetri par bytu, coz by pri projektu treba o velikosti 1 MB hodne usetrilo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
9. 9. 2006   #11
-
0
-

To je hrozne, ti lide si uz dnes ani nedokazi optimalizovat svou signaturu, misto if ($kamos==true) echo "Respect !"; napis if ($kamos) echo 'Respect !';, tim se usetri par bytu, coz by pri projektu treba o velikosti 1 MB hodne usetrilo


Si v poriadku? Sa staraj o seba

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Alan0
Věrný člen
9. 9. 2006   #12
-
0
-

Blbec napsal:
To je hrozne, ti lide si uz dnes ani nedokazi optimalizovat svou signaturu, misto if ($kamos==true) echo "Respect !"; napis if ($kamos) echo 'Respect !';, tim se usetri par bytu, coz by pri projektu treba o velikosti 1 MB hodne usetrilo


LooooL tohle může napsat jenom opravdovej debil :)) Pokud si to nepochopil, tady se neresi nejaky podpisi, ale neco uplne jinaciho :D :nn:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý