Ovladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Ovladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.comOvladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno

Poohlížíte se po nové práci? Linux programátor bezpečnostního systému Dominus3
lolik0
Super člen
8. 6. 2008   #1
-
0
-

cawte chcel som sa spytat ci nemate navod ako zapojit napr. ledku cez seriovy alebo paralelny port a scrypt ktomu aby svietila vteby ked kliknem v nejakom programe napr. na tlacitko button1. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.22.–
xp0
Věrný člen
8. 6. 2008   #2
-
0
-

nejspíš pomocí api funkcí

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
gaben0
Stálý člen
10. 6. 2008   #3
-
0
-

Mňa by to tiež zaujímalo....ale trocha konkrétnejšie, ani nejaký funkčný príklad by nezaškodil....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
C, C++
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 6. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
gaben0
Stálý člen
11. 6. 2008   #5
-
0
-

To AdamHlavatovic : Diky, určite použijem :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
C, C++
Earl Cash0
Věrný člen
11. 6. 2008   #6
-
0
-

a neco vseobecneho by nebylo? docela dlouho hledam nejaky material na toto tema....zvlast by me zajimalo jak se k takovym zarizenim pristupuje......

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 6. 2008   #7
-
0
-

Dosť dobre nechápem čo vlastne chcete vedieť ? V každom „modernom“ operačnom systéme sa k hw zariadeniam pristupuje cez príslušné api.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
gaben0
Stálý člen
12. 6. 2008   #8
-
0
-

To AdamHlavatovic : Potrebovali by sme nejaké príklady, vysvetlenia a podobne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.51.–
C, C++
AdamHlavatovic0
Stálý člen
12. 6. 2008   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Seriovy port v C — založil jatagan

Seriovy port v C — založil jatagan

Sériový port — založil Yety

Java - seriovy port — založil martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý