Ovladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ovladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.comOvladanie pristrojov cez seriovy alebo paralelny port – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
8. 6. 2008   #1
-
0
-

cawte chcel som sa spytat ci nemate navod ako zapojit napr. ledku cez seriovy alebo paralelny port a scrypt ktomu aby svietila vteby ked kliknem v nejakom programe napr. na tlacitko button1. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.22.–
Reklama
Reklama
xp0
Věrný člen
8. 6. 2008   #2
-
0
-

nejspíš pomocí api funkcí

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.120.–
Není čas ztrácet čas
gaben0
Stálý člen
10. 6. 2008   #3
-
0
-

Mňa by to tiež zaujímalo....ale trocha konkrétnejšie, ani nejaký funkčný príklad by nezaškodil....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
C, C++
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 6. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
gaben0
Stálý člen
11. 6. 2008   #5
-
0
-

To AdamHlavatovic : Diky, určite použijem :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
C, C++
Earl Cash0
Věrný člen
11. 6. 2008   #6
-
0
-

a neco vseobecneho by nebylo? docela dlouho hledam nejaky material na toto tema....zvlast by me zajimalo jak se k takovym zarizenim pristupuje......

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
AdamHlavatovic0
Stálý člen
11. 6. 2008   #7
-
0
-

Dosť dobre nechápem čo vlastne chcete vedieť ? V každom „modernom“ operačnom systéme sa k hw zariadeniam pristupuje cez príslušné api.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
gaben0
Stálý člen
12. 6. 2008   #8
-
0
-

To AdamHlavatovic : Potrebovali by sme nejaké príklady, vysvetlenia a podobne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.51.–
C, C++
AdamHlavatovic0
Stálý člen
12. 6. 2008   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Podobná vlákna

Seriovy port v C — založil jatagan

Sériový port — založil Yety

Seriovy port v C — založil jatagan

Java - seriovy port — založil martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý