MMORPG ? – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

MMORPG ? – Hry – Fórum – Programujte.comMMORPG ? – Hry – Fórum – Programujte.com

 

Gobik0
Návštěvník
8. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
hledám nějakou kvalitní mmorpg. Všichni z vás už určitě někdy nějakou hráli/hrajou a tak byste mi mohli poradit. Sháním relativně nenáročnou hru (nároky např jako knight online nebo archlord) s velkým množstvím skillů. Nemám rád hry, kde každých 20 levelů dostanu 1 ubohé kouzlo a to je vše. Na vzhledu nezáleží - nevadí mi kreslené mmorpg (flyff) ani 2D hra (starši verze ultimy online). Jde mi o to, aby byla hra propracovaná s velkými možnostmi. Pokud teda o něčem víte, prosím, podělte se :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.84.–
Ace McIntosh0
Super člen
8. 6. 2008   #2
-
0
-

Buď zdráv, odkážu se na jednu hru, kterou jsem jeden čas hrával opravdu kdy se dalo a ani dnes na ni nedám dopustit. Není to sice tak propracované jako WoWko, nebo podobné "opravdu hardcore" plnohodnotné RPG, ale zábavy poskytuje neméně. Jmenuje se RuneScape a má velice silnou hráčskou základnu (dokonce i zde v ČR). Určitě doporučuji alespoň vyzkoušet, protože je to hra hratelná v prohlížeči (nepodceňovat! - je to velmi dobře hratelné realtime MMORPG se stylovou 3D grafikou, která rozhodně není k zahození) a základní členství je zdarma. Vyzkoušej a uvidíš!

www.runescape.com

Varování: Možnost hraní na jakémkoli počítači s prohlížečem internetu je velice návyková záležitost:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.190.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
9. 6. 2008   #3
-
0
-

Takže dobrou hrou (sice 2D, ale dá se do toho dobře zapadnout) je Tibia - viz http://www.tibia.com. Základní account je zdarma a premium je placenej. Na hraní potřebuješ stáhnout klienta (cca 15MB), vytvořit na webu account a můžeš hrát.
Pak jsem slyšel dobré ohlasy na Lineage II. Sice jsem ho nikdy nehrál, ale je myslím taky zdarma...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
9. 6. 2008   #4
-
0
-

L2 neni zdarma, kamarad je na tom zavisly.

Ja osobne bych ti MMORPG nedoporucoval, je to ztrata casu a po tom co to prestanes parit zjistis, ze po tom case v tobe nezustalo prakticky nic. Proste ti akorat hromada casu zmizi ze zivota.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
orw0
Newbie
9. 6. 2008   #5
-
0
-

Souhlasím, od MMORPG ruce pryč.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.81.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
9. 6. 2008   #6
-
0
-

Taky souhlasím, kolik času jsem já blbec strávil u L2...:-) Už od dob Chronicles 3

EDIT: Tím jsem chtěl říct, že teď už nehraju:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
9. 6. 2008   #7
-
0
-

Jo jo pravda...já něco taky strávil u WoWka, ale dneska na to mám celkem dobrou averzi :D když MMORPG, tak vyvíjet a něco na tom trhnout :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Tokan0
Grafoman
9. 6. 2008   #8
-
0
-

CommanderZ napsal:
L2 neni zdarma, kamarad je na tom zavisly.

Ja osobne bych ti MMORPG nedoporucoval, je to ztrata casu a po tom co to prestanes parit zjistis, ze po tom case v tobe nezustalo prakticky nic. Proste ti akorat hromada casu zmizi ze zivota.

pokud hraje na neoficiálním serveru tak to free je, ne? :)

TOPIC PŘESUNUT DO SEKCE //HRY//

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
9. 6. 2008   #9
-
0
-

pokud hraje na neoficiálním serveru tak to free je, ne? :)


Na to se to ale myslim musi nejak patchnout a to licencnimu ujednani urcite neodpovida.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
9. 6. 2008   #10
-
0
-

Na WoW je plno free serverů...nejvíc lidí je myslím na Mystiqu http://mystiq.cz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Xardas
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
9. 6. 2008   #11
-
0
-

Ragnarok online je celkom pekna MMORPG.Najvecsie cz servere su reborn.cz a czechro.net ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.214.–
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
9. 6. 2008   #12
-
0
-

Ragnarok online je paradne MMORPG, len niekomu moze vadit stereotyp, niesu tam ziadne frakcie ako vo wow, namiesto toho su tam guild wars o emperium, mne sa to pacilo, hraval som po veceroch.
Najvacsi wow server, porovnatelny s ofikom je WoWScapewowscape.net na jednom realme hraje okolo 6000 ludi, niekedy viac niekedy menej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.219.–
nobody
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
21. 6. 2008   #13
-
0
-

z mych zkusenosti(v zavorkach jak dlouho jsem hral):
l2(pul roku)-skillu dost,promakany neofficy,ale malo veci a priserne stereotypni
wow(cca rok)-na officu skvela hra:hromada veci,questu,mounti,proffese etc...pravem oznacovane za nejlepsi mmorpg.Neofficy jsou o poznani horsi(bugy,malo hracu),presto zabavne
ragnarok(rok)-skvely neofficy,spusta spellu,spousta buildu,supr guildwary a nejlepsi pvp co jsem zatim zazil
shadowbane(2mesice)-offic zdarma,mega gustomizace,bohuzel si lze zahrat leda s amikama..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.184.–
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2008   #14
-
0
-

To Gobik :
S klasickejma MMORPG nemam moc zkusenosti. Jediny co sem driv hraval byl multiplayer hry Freelancer. Proste mas svoji lod a muzes se domluvit s lidma a litat v tymu.. a nemusis nutne kosit nepritele... muzes treba vydelavat prachy tim ze prevazis suroviny z jedny planety na druhou.... a najmout si nekolik lidi aby te pri ceste na planetu chranily.. jeden cas sem to hral fakt porad....Vylepsovani veci a kupovani novejch lodi je samoztrejmost... A hra to je hodne nenarocna.. na nejaky MX440 to rozjedes v pohode. Ale jak rikam uplne klasicky MMORPG to neni. Proste je to vesmirna onlinenovka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.62.–
Zuben0
Stálý člen
27. 9. 2008   #15
-
0
-

Doporučuji : WoW , World of Kung Fu , Metin 2 , Rohan , Cabal , AoC , jinak použí google :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.228.–
Frozen-iu0
Newbie
14. 4. 2009   #16
-
0
-

Omlouvám se že rozvádím diskuzi ale jestli chcete hrát tak zvanou hru World of Warcraft jedině zde: [url]mystiq.org
[/url] server je free,blizz tedy jak na oficiálním serveru.
A poté jen ofik no osobně již nehraji protože mi to sebralo mnoho krásných dní co dní roků ze svého život.

Ale pro ty co si nedají řici je zde mnoho dalších dobrých her osobně znám dost ale jmenovat je zde nebudu. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.95.39.–
pc_manik0
Stálý člen
26. 4. 2009   #17
-
0
-

Ja jsem byl kdysy do MMORPG hrozný zavislák.Ted jsem si to už odpustil.Nehraji momentálně žádné MMORPG.Možna bude hrát zase wow ale už jen velmi málo!
Jinak MMORPG těch je.

Ti mohu doporučit vše co jsem hrál v mé zavislosti,ale taky ti to nedoporučuju radši hraj normální hry ty jsou mnohem zábavnější a něco zábavného prožiješ ale je to samozřejmě tvoje věc.

já hrál:Wow,Lineage 1 a 2,runescape,adventure quest,silkroad,knight,night knight,black knight,dofus,ragnarok,kal,HU,metin2,4stroy,exSteel,saveage2,shayia,atlantica,warhamer online,rohan,age of conan,lastchaos,monster dungeon siege,RF online,ultimata online,little fighter,dungeon runnes,webgame,rune sword,pirates of the burning sea no a možna jsem na něco zapomněl takže zkus nějakou z těhle ale fakt stejně zjistíš,že je to pak už jen vyhozený čas!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Miro17010
Stálý člen
30. 4. 2009   #18
-
0
-

Je to pravda, že človek strati pri MMORPG, a zistil som vďaka tomu, že som urobil nejaku sprostost a bolo kopec casu strateneho a som este začal hrať to odznova, ale už ma to nasťastie prestalo baviť, hry su na oddych, využitie voľného času,... a nie nato aby ich človek musel hrať každy deň inač iný získaju náskok a pod. najlepšie SP RPG, alebo MP FPS, kde nejde o čas. A postupne sa snažim nehrať ani browserove hry, hlavne typu gladiatus, bitefight a pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
pc_manik0
Stálý člen
1. 5. 2009   #19
-
0
-

To Miro1701 : Souhlasím s tebou horzně lituju toho,že jsem tolik času věnoval do kupy MMORPG byly kdysi moje oblíbené,ale tedka nehraji žádné MMORPG neříkám že RPG jsou nudné ty mě bavý hodně,ale hrát MMORPG nemá podle mě smysl hrát!I textovky ty jsem hrál minulý rok asi všechny od gameforge a jsem naštvaný že jsem je hrál tedka už nehraji žadnou textovku.Navíc nechápu co jsem s nima měl kdyt textovka je taková stupidita není to ani hra nemá žádnou grafiku ani žádnou hratelnost.
I tedka jsem někdy zavislý na hrách ale na normalních singelplayerech nebo mě bavý i multiplayerovky kde nejde o čas ale o zábavu a umění!Ale v poslední době jsem spíše zavislý hodně na programování a software!=) lol

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
Miro17010
Stálý člen
1. 5. 2009   #20
-
0
-

To pc_manik : nastastie ja som hral free MMORPG, RPG-cka ma bavia tez. hlavne dobre prepracovane a dobrou hratelnostou, na grafike nezalezi, hlavne aby tam bolo moje rozlisenie, alebo priblizne a cez ati catalist sa to spravi, a este tiez neco ako OpenArena, kde nejde o cas, ale o zabavu a umenie ako si napisal ty

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Quiark0
Věrný člen
2. 5. 2009   #21
-
0
-

Dobré MMORPG pro programátory je www.stackoverflow.com :) V podstatě je to web na otázky a odpovědi na programátorské problémy, ale za dobrou odpověď dostáváte body a to je návykové. Navíc když máte dost bodů, dostáváte moderátorská práva :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
3. 5. 2009   #22
-
0
-

Za sebe můžu doporučit Second Life. Mnozí z vás to určitě znají. Můžeš tam dělat cokoli, tedy třeba i kouzlit. A hlavně nemusíš tam plnit hloupý úkoly jen abys měl co dělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
3. 5. 2009   #23
-
0
-

Nejlepší, nejpropracovanější, sice trošku graficky slabší, ale o to chytlavější je Ultima Online na shardu Kelevar.cz Kdysi jsem na tom byl uplne zavislej :-D A hrat treba 20h v kuse nebyl problem :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.208.–
pc_manik0
Stálý člen
4. 5. 2009   #24
-
0
-

To Mixxy : Já jsem Ultima Online hrál také,byl jsem chvíli na něho také zavislý,ale potom jsem zas hrál jinou onlinovku tak jsem se na to vykašlal!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.68.–
7. 5. 2009   #25
-
0
-

World of Warcraft,Lineage 2,Lineage a Chmatakov online

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.46.–
Učím se C++ a baví mě to!
daemontus
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
11. 5. 2009   #26
-
0
-

No, ja osobne hravam Ragnarok Online - je na to kvalitny cesky free server - reborn.cz kde sa da hra aj zdarma stiahnut. Neni graficky narocna, ale zabavu si uzijes... a navyse mas aj kompletnu databazu predmetov, priseriek a map na server.reborn.cz/db a zoznam qestov, skillov, povolani a vsetkeho mozneho (+ rozne navody ako na co) na wiki.reborn.cz - nie je plne lokalizovana do cestiny, ale zakladne dialogy su a navyse vascina doleziteho je na wiki vysvetlena....ostatne na reborn.cz (P.S. - existuje aj Ragnarok 2 ktory uz je trochu viac na styl WOW, ale kvalitou sa podla mna az tak nevyrovna 1)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.242.–
ps2console0
Super člen
11. 5. 2009   #27
-
0
-

RuneScape....doporucujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.101.–
Today was a good day... ICE CUBE
Balaam0
Návštěvník
12. 5. 2009   #28
-
0
-

Everquest II... Hra s velkými možnostmi :-). Starší, ale stále vychází datadisky a různé adventure pack-y :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
The lesbians next door bought me a rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Miro17010
Stálý člen
18. 5. 2009   #29
-
0
-

ps2console napsal:
RuneScape....doporucujem


naj somarina

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.47.–
začinajúci programátor v .Net: C# & OpenTK: OpenGL( pouzivam ), OpenAL( zatial nepouzivam ), OpenCL( este som neskusal )
Andromediani
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
28. 9. 2012   #30
-
0
-

Doporučuju hru Aion, je to mmo hratelná na ofíku zdarma. Vlastní zkušenosti mám se serverem Siel, na něm se nachází česká legie (czech republic) vhodná pro vlastence, Jsou tam dobří lidé. Co vás nepotěší jasou spameři v každém městě, musíte si upravit chat. Výborná hra pro každého.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.209.–
guest
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
30. 9. 2012   #31
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.117.–
Musilda
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
19. 10. 2012   #32
-
0
-

Já doporučuji tento server, kde jsou kvalitní online hry od Bigpointu, jako jsou Farmerama, Drakensang-online, Skyrama, Battlestar galactica a další.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.91.–
mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
22. 10. 2012   #33
-
0
-

ultima online jednoznacne :)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.208.–
Fateaxis
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
24. 8. 2013   #34
-
0
-

schanim hráče pro hru rf online za rasu cora

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý