potrebuju vas nazor.Chystam kanadsky zert na konec roku.na posledni den skoly chci si sehnat maketu vysvedceni a napisu na to jakoby neco aby se to hned nepoznalo.Az pudu s tvrdejma nepruhlednejma deskama tak prave vysvedceni tam nenapadne strcim a vytahnu maketu a zacnu takyvy kecy jako "je to uz vim to je mi k nicemu " a tu maketu vyhodim do kose.tak co vy na to??
Fórum › Offtopic
Kanadsky zert
patisk zakazan ;)
tak se předveď ;-) v malování ;-) tim bych už přišel o ten vzor pod tim... ale, třeba to dokážeš ;-)yaqwsx napsal:
To Tokan : Ono to není až zas tak těžký přepsat i v MS Paint....
To Tokan : No jelikož mám teď celkem hodně práce s videem na prezentaci třídy, tak se do toho hned tak nepustím, ale až budu mít chvilku času, zkusím a pochlubím se
Jeden náš učitel dokonce nazývá MS Paint policejním programem k odhalování upravovaných fotografií :smile3:
TAk jsem něco zkusil: http://www.sendspace.com/file/g34z9a děláno v MS Paint....
to neni poradna kanada. udelejte neco vostrejsiho, treba se vyserte ucitelce na stul nebo se protestne obleknete jako islamsky suicide bomber a vyhrozujte odpalenim pokud vam okamzite nebude doneseno baleni zvykacek wrigley's big vřed
tak to byla prdel vazeni. Prijdu ke stolu s otevrenejma deskama na vysvedceni zatim co druhy mam statikou prilepeny k deskamucitelka vlozi vysve...Já zavru desky a jko ze mam vysvedceni na deskach ji povim. Tohle sou mý známky nebo co??" Ona :Ano
Já to si delate kozy
Ona :dyt je mas hezky jen ctyry dvojky
Já: no tak to ne " No a vyhodim to do kose vona de pro reditelku a povida ji ze sem to roztrhal.Reditelka ke me pride a ptase proc sem to roztrhal a ja."Ale ja to neroztrhal ja ho mam tady vevnitr i s vodotiskem".
Pokud se nekdo pta proc se nepodivala do kose tak sem hy vytah co byla pryc. Najednou se vsichni rozrehtali jako svin a prdel byla.
To jadus : to je skoda ze neresily (i kdyz zas o tolik neslo), me to totiz vubec vtipny neprijde...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze