Vice postupnych vypisu do jTextFieldu/jtextArei ? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vice postupnych vypisu do jTextFieldu/jtextArei ? – Java – Fórum – Programujte.comVice postupnych vypisu do jTextFieldu/jtextArei ? – Java – Fórum – Programujte.com

 

orist
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
10. 6. 2008   #1
-
0
-

ahoj,potrebuju postupne vypisovat vice vygenerovanych veci do textoveho pole v GUI,odkud je budu moci zkopirovat, muze mi nekdo poradit jan na to? v textovem rozhrani sem si vystacil s System.out.printl, tady kdyz zkusim treba jTextField1.getText("....") a pozdeji chci pridat dalsi text na novy radek,tak to uz nereaguje,vypise to vzdy jen to prvni..

a pak me jeste zajima jak ulozit projekt jako jeden spustitelny soubor,abych porad k tomu nepotreboval netbeany? nekde sem cetl neco o prikazovem radku,jde to i pomoci nejakyho vygenerovani v netbeanech(verze 6.)? diky za rady !

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.52.–
orist
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 6. 2008   #2
-
0
-

to nikdo nevite ? :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.52.–
Tchibo0
Návštěvník
15. 6. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
orist
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 6. 2008   #4
-
0
-

mohl bys mi kdyztak uvest priklad, budu chtit napr. do jTextArea vlozit ahoj a pozdeji na druhy radek nazdar, takze to prvni bude
jTextArea.setText("Ahoj\n"); a jak pak dal s tim pridanim ? diky!

a jak ulozit projekt jako jeden soubor(asi jako *jar ?) nevis ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.52.–
Dead Boss
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
16. 6. 2008   #5
-
0
-

JTextField je jednoriadkové pole. Na viac riadkov ti treba JTextArea.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.42.–
Dead Boss
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
16. 6. 2008   #6
-
0
-



JTextArea area = new JTextArea(...);
area.append("\nHello, World!");


A uložiť ako JAR sa nedá. To musíš mať projekt hotový a zkomprimovať všetky zdroje do JAR archívu:

jar cvf Program.jar *.java - skomprimuje všetky súbory .java do archívu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.42.–
mpas
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
2. 7. 2008   #7
-
0
-

K tomu spousteni z prikazove radky.
Jestli pouzivas na vyvoj NetBeans, tak po kompilaci mas v adresari dist\ (je v hlavnim adresari tveho projektu) soubor .jar se vsim co aplikace potrebuje. Ten jar staci dat kamkoli chces a z prikazovy radky to pustis:

c:\nejakyadresar\> java -jar aplikace.jar

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.44.–
darthdeus0
Stálý člen
2. 7. 2008   #8
-
0
-

případně pokud máš

jTextArea.setText("Ahoj\n"); 

tak můžeš další text přidat
jTextArea.setText(jTextArea.getText() + "dalsi blaboly"); 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý