Vývoj nové online hry – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vývoj nové online hry – .NET – Fórum – Programujte.comVývoj nové online hry – .NET – Fórum – Programujte.com

 

velurex0
Stálý člen
12. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, hledám partu nadšenců, kteří by se se mnou chtěli pustit do vytvoření nové "browserové" online hry. Vše na platformě .NET. Všechny "profese" jsou vítány - programátoři, testeři, grafici, propagátoři...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
12. 6. 2008   #2
-
0
-

To velurex : A co za to? :-) Jinak nemám čas, ale až něo stvoříš/te, tak bych mohl testnout a popřípadě propagovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
velurex0
Stálý člen
13. 6. 2008   #3
-
0
-

Protože pár lidí (překvapivě:) na moji výzvu zareagovalo, přidám další info. Moje představa je relativně jednoduchá hra typu travian (www.travian.cz) ovládaná prostřednictvím internetového prohlížeče. Pro ty kdo travian neznají, napíšu pár charakteristických bodů: strategická hra, ve které jde o budování svěřené vesnice (později vesnic) a budování armády pro expanzi i vlastní obranu; grafika není nijak hi-tech ale je poměrně střídmá (což ovšem není na škodu); ovládání je vlastně jen klikání na tabulky s čísly; žádná vojenská jednotka není dokonalá – každá má své pro a proti; hra je pro každého snadno pochopitelná a nemusí se instalovat, takže se snadno dá hrát doma, ve škole i v práci.
„Business“ model by byl též podobný travinu – vše by bylo možné hrát zadarmo, ale za drobný peníz (1 sms) by šlo dokoupit pár výhod a funkcí navíc.
Samozřejmě je třeba se i nějak odlišit – to bych viděl v nastavení parametrů tak, aby hra nebyla tak časově náročná, v rozšířených jednotkách a surovinách, jiné grafické podobě, nebo třeba v nabídnutí desktopové či mobilní verze (kromě browserové).
To je základní rámec, který bych rád zachoval, ostatní bych přenechal jako předmět diskuze – zda děj situovat do fiktivní nebo reálné země, mezi fiktivní nebo reálné národy, do jaké doby, jak by měla vypadat grafika – jestli jednoduché „dětské“ kresbičky nebo renderované modely, atd…
Vývoj si představuji tak, že by jeden (já) až dva lidé psali jádro s veškerou herní logikou komunikující s okolím pouze prostřednictvím web-services. Další programátor by měl na starosti klientskou stranu (jako ideální se mi jeví spojení c#, asp.net a ajax + web-services jako zdroj dat) a případní další by měli na starosti ostatní typy klientů – desktopovou a mobilní verzi. Na grafiku by stačil jediný člověk, a pokud jde o testování a propagaci tak čím více tím lépe. :)
Pokud vás to oslovilo, napište mi prosím (sem nebo soukromě) jako roli byste v projektu chtěli zastávat, co umíte, jak dobře to umíte, jak dlouho to děláte, ideálně reference, můžete přihodit i nějaké osobní informace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
yaqwsx+9
Posthunter
13. 6. 2008   #4
-
0
-

Já bych se možná připojil k testování - jsem průměrný hráč, celkem náročný, a rád hledám nefunkčnosti a chyby – toť o mě

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.87.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
orw0
Newbie
13. 6. 2008   #5
-
0
-

Já taky bych se připojil jako tester (a možná i propagátor, kdyby to stálo za to :)).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.81.–
netman920
Super člen
14. 6. 2008   #6
-
0
-

To velurex :
tiez sa pripajam ako tester :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
nemiQue0
Newbie
14. 6. 2008   #7
-
0
-

Já vařim, peru , uklízim :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.19.–
velurex0
Stálý člen
14. 6. 2008   #8
-
0
-

To nemiQue : Budeš nepostradatelným členem týmu. :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Smokie0
Expert
14. 6. 2008   #9
-
0
-

Sami testeri ale vyvojar ziaden :smile5: :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Terrax
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 6. 2008   #10
-
0
-

To velurex :
Hojky,nemám moc zkušeností s programováním na této platformě ale mohu nabídnout své zkušenosti z hraní takových her.
Dále nabízím služby v oblasti propagace a analýzy bezpečnosti dat a přenosů v protokolech IPV4 a IPV6.
pokud budeš mít zájem mohu se zapojit ihned.

Napiš mi nějaké další informace a třeba na něco ještě přijdem.

Zatím se měj terrax


Jo moje ICQ je 425-287-819

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.38.–
Sajmi0
Newbie
14. 6. 2008   #11
-
0
-

Zdar, klidně bych se přidal, umím v C#, ale neovládám ASP.NET. Kdyby si potřeboval pomoct, ozvi se mi na jabberu: sajmi@jabber.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.171.–
Komtek0
Duch
20. 6. 2008   #12
-
0
-

Zdar pridam se do toho taky jako grafik.

zacinam s grafikou ale mam nato programi :smile1: takze stym problemi nebudou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.138.–
zonda0
Stálý člen
20. 6. 2008   #13
-
0
-

Ako čítam tak tu nemáš poriadneho grafika :P
ja by som sa tiež pripojil ako grafik mám asi 3 roky skúsenosti s grafikou a viem programovať dobre v html ,flash a tak aj trochu v C#

Tiež som hľadal niekoho na také to tu :P ale nenapadlo ma to dať tu . A ešte by som chcel dodať námet :
1. Pozrite si hru www.ikariam.sk (alebo cz) // táto hra je asi najlepšia v zhľadom na grafiku ale ešte tý ktorý ju vytvárari nemajú ešte všetko doťiahnuté .Ale podľa mňa je to booomba
2. Do toho "Business" by som dal viac surovin ťažiť // lebo všade kde idete hrať neakú hru či už : travian, divokekemeny, ikatiam.......... tak stále sú tam iba 4 suroviny . Ja by som navrhol aspoň min. 8 alebo viac .

Zopár mojích výtvorou v grafike na web stránky :

http://uloz.to/511346/webdesign copy.jpg

http://uloz.to/511484/pozadie web copy.jpg


Napíš či hej alebo nie .
A ešte ak nebudeme mať v týme dobre vymakaného programátora na C# a na ASP.NET tak môžme to zabaliť :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.25.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
prasík476
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 7. 2008   #14
-
0
-

Hele já bych rád pomohl ale musels bys mi to vysvětlit jak se to dělá!!!
mám třeba typ: na začátku bys mnel zatím jen chatrč (jeste bysme se domluvili jak by se to jmenovalo)
,jednoho hrdinu a 4 doly na Hlínu,Jídlo,Dřevo a železo (každý by těžil 50za hodinu)
s tím hrdinou bys postavil svůj chrám na oživování(jedno oživení od každého100)
¨postavil budovy,vojáky a postupně bs utočil a navíc objevoval nové doly!!
každé objevení dolu trvá 12 hodin a stojí od každého200
aliance bys mohl založit když máš akademie na 5. úrovni!!!!!
postupně bys vivýjel svoji vesnicku na moderní město .
pro každý postup bys musel mít požadavky a určitě by to stálo suroviny
dělalo by se to v chatrči pak v radnici
předem děkuji jestli by se ti to líbylo tak nepiš sem na fórum ale na silny10@atlas.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.162.–
Q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
13. 7. 2008   #15
-
0
-

Kdybys hledal analytika, technologického konzultanta, oponenta návrhu apod. ... tak dej vědět (tady na fóru).

PS: Nic nemohu slíbit, k ničemu se zavázat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.157.–
netman920
Super člen
13. 7. 2008   #16
-
0
-

dufam ze to tu uzz nabolo ale ak sa mozem spytat preco to chces vyvijat
pod .net-om???
keby si to skusil pod php iste by sa ti ozvalo viac programatorov


Dufam ze tu nezacne vojna :smile16:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
velurex0
Stálý člen
13. 7. 2008   #17
-
0
-

To Q : Každý názor při návrhu je vítaný. Nech tady prosím na sebe kontakt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
velurex0
Stálý člen
13. 7. 2008   #18
-
0
-

To netman92 : Ten důvod je prostý a ryze subjektivní - .net se mi líbí víc. :) V php (verze 3 a 4) jsem před lety také psal, ale jak jsem vidět potenciál .net, přeběhl jsem do tábora microsoftu a svého rozhodnotí určitě nelituji. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
14. 7. 2008   #19
-
0
-

To velurex :

ICQ: 307 - 706 - 894

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.157.–
krabe0
Duch
16. 7. 2008   #20
-
0
-

Dobrý den na webu www.programujte.com jsem viděl vaši nabýdku an testování hry. -> http://programujte.com/index.php?akce=diskuze&kam=vlakno&tema=9397-vyvoj-nove-online-hry
Já jsem dobrej a už celkem skušenej Tester a mám mnoha uspěchů . Protože se učím také v C# tak bych váš projekt na testování vzal zdarma a rád bych se podíval na to co je možné vytvořit v C# .
Co jako tester dělám:
1. Hledám bugy a chiby
2. Píšu kritiku
3. Píšu odborné posudky na hru, program, či aplikaci
4. Propaguji hru
5. Popřípadně radím co vylepšit nebo konzultuji z liderem o hře

Jako tester bych působyl jen po dobu tvoření hry , po dokončení si nekladu nároky na část hry nebo peníze .
Protože jsem profesionální tester hra se přezemě nemůže nikam dostat a to ani ve formě hratelné ani ve formě jako foto či video.

Pokud by ste měli zájem o testování tak mě kontaktujte na icq: 243863909 Nebo sem na .
Děkuji

( Překopírované z emailu který byl zaslán velurexovy na email )

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
krabe0
Duch
16. 7. 2008   #21
-
0
-

Také bych mohl trochu pomoc z programací protože se C Sherp učím půl roku a nějakou tu aplikaci už také svedu ale pomohl bych hlavně jako tester .

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.227.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
4. 12. 2008   #22
-
0
-

cest hele ja bych se chtel zapojit do nejakeho vytvareni hry,ale musim to byl browser hra,jako Travian atd.ne nejake MMNORPG,mno programovat neumim,ale zajima me grafika,a tak bych mozna mohl neco udelat,ale jen ejstly znate nejake programy a ja se pridam a muzeme se nekam dopracovat ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Honza
~ Anonymní uživatel
450 příspěvků
6. 2. 2009   #23
-
0
-

Čau je mi jen 13 ale mám spoustu nápadů na děj.
ICQ - 441511819

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.206.–
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 2. 2009   #24
-
0
-

Tester a sem tam i lokalizace =)...
ICQ - 426810562

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 2. 2009   #25
-
0
-

PHP,MySQL,HTML,CSS toť moje zameranie

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 2. 2009   #26
-
0
-

Bude treba i nejakýho analitika (dokumentace projektu) a hackera ktorý by checkoval bezpečnost hry

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 2. 2009   #27
-
0
-

pak treba developersky system...team system od Microsoftu téže není zlí...pak treba mezi sebou komunikovat atd. atd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
laik
~ Anonymní uživatel
169 příspěvků
7. 2. 2009   #28
-
0
-

ja umím trochu C# takže nejaká výpomoc by bodla...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
8. 2. 2009   #29
-
0
-

To laik : prosím napište,už mi jeden kluk napsal na email ale asi to končí,prdíte na to,ale já sice s programama neumím jen možná se zaměřením na samotný server hry a její chod bych zvládl,už jsem jednou mohl mít svůj server na hře Age od Conan,ale pak jsme na to s kámošem prděly a vyprdly se na to a pokuď i vy nato prdíte a nechce nic dělat,tak to sem napište a smažte tu stránku,ale já mam zájem pomoc ztim a jinný se hlásí,třeba mohl bych bejt administrátor fóra v té hře a nebo jiné zaměření,ale chi se určitě účastnit.Už máte něco o čem my v téhle dizkuzi nepíšete?!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Mega.Lama0
Stálý člen
8. 2. 2009   #30
-
0
-

prdím?...néé...dal som ti ICQ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.226.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Mega.Lama0
Stálý člen
8. 2. 2009   #31
-
0
-

j...akurát ma zaujíma či už ten chlap má nejaký plán,dokumenty...či to je ešte len myšlienka...To KirtapPatrik@seznam.cz : ...to je pekné že niečím chceš byť ale najprv treba server,potom team,nakoniec hru až potom fórum ;-)...vymyslieť hru,ktorá bude bežať na servere je dosť ťažká záležitosť pokiaľ to robíš sám...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.226.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
Ausy22
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 2. 2009   #32
-
0
-

Bohuzel je mi jen 12 let ale poznam travian jako sve nohy a csetky strategicke online hry a chtel sem jenom reknout ze bych mohl i a spravit dej hry cize jak by to zacalo as po konec mam tu uryvok z napadu takze mel bys jenom jednu malou vesnicku a zakladne 2 body mel bys surovinove polia na 0 ale delalo by ti tak 30/hodina svet by byl se 5 zakladnich surovin a to drevo,obilie,hlina,zelezo,zlato- to by vsak mohlo byt jenom ve bonusovuch osadach a tu bys take mohl obsadit jenom hrdinom a mohl bys ji zalozit , vybojovat , anketovat a vykupit a to tak ze zeme by se delila na 5 velkych ostrovu a vykoupit bys mohl jenom kdybys mnel banku (staroveku neco jako pokladnica ve travianu) a tam bys mohl ukladat suroviny ale hacek by byl v tom ze by tam vydrzali v stejnem poctu jenom 1 mesic a pak by hnili a znizovali se asi tak cim vecsi rychlosti a ta by se zvisovala kazdy den asi tak o 2 s kazdeho a hracovi by ukazovalo hrozbu nakazeni lidu a ta by se zvetsovala ale tak ze cim mene surovin v bance tim vyce lidi je nakazenych a da se tomu utict jenom tak ze bys musel zautocit na opustenu dedinu pripadne nove udoli a tam bys musel zautocit a uoupili by ti kousek zlata a lecivou vodu ...... to ostatni az pak kdys to nekto odsouhlasi .....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
Ausy22
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 2. 2009   #33
-
0
-

napiste sem nebo na mail mdubec@gymlet.sk

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
22. 3. 2009   #34
-
0
-

To Ausy22 : Ale proč hned vytvářet nějakou těžkou hru,ztačí,když začneme na jednoduché hře,kde by se mohlo třeba připojit jen 20 hráčů!ani hráče byjsme nemusely schánět,třeba někdo kdo tu hru vytváří by se mohl přihlásit do hry a vyzkoušel ji+chod serveru.Potom byjsme mohly tu hru dělat náročnějším a kdyby jsme měly problém,tak třeba v gladiatusu byjsme se poptaly o pomoc,pak znám i jendoho pracovníka ze hry Thanod!
Jako štve mě,že vybyjste zase kopírovaly nějakou ptákovinu,i když travian hraji,tak si nemyslim,že by bylo dobré,udělat dálší kopii!běž hrát travian pokuď chceš to samé,ale jde oto,že překvapit hráče sněčim kvalitním,pro začátek je jasné,že budou krušné chvíly a těch bude!!!ale pokuď se budeme ptát zkušených administrátorů,tak jednou dojdeme k vyvrcholení! ;-)Chce to je čas :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Earl Cash0
Věrný člen
22. 3. 2009   #35
-
0
-

To KirtapPatrik@seznam.cz :

tak jednou dojdeme k vyvrcholení!

a o tom vsem to je...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.177.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
darthdeus0
Stálý člen
22. 3. 2009   #36
-
0
-

Je vůbec hotový nějaký podrobnější návrh? Nebo je tohle jenom další výkřik do tmy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.7.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
22. 3. 2009   #37
-
0
-

darthdeus: ved si precitaj vlakno, stale su to iba tie stare zname vykriky do tmy. Ved ani autor vlakna nevieo com ma byt ta hra. On chce len manazovat server, no dakujem pekne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.73.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
24. 4. 2009   #38
-
0
-

Takže to zase není úplně,tak strašné,když neví,jak by ta hra měla vypadat,to mu zase nějak pomůže,ale určitě musí mít v tom přehled,ať napíše ten kdo to chce vytvořit tu hru,nevím ani kdo to je,jo a i já chci vytvořit online hru,takže pište sem a nebo na email KirtapPatrik@seznam.cz.A schánim kdo se vyzná vlastně ve všech těch věcech :-D Já an to koukám,jak blb,ale ežtě nevím!Mám nějaký dva programy a hledám flash scripty.Mám návod,jak to vytvořit,ale je problém,že jsou tam něketré věci,která má logika nebere!Ozvěte se!Klidně všici co jste psaly sem a neberu emaily od těch co mi budou psát co by tam daly do té hry!Já mám moc dobře promyšleno co tam bude,a prozradim pro tyhle aktivisty,že chci aby se jednalo o středověkou hru!Bude to něco jako gladiatus akorát,že s jinými věcmi než má on!Ale doufám,že vás tohle neodradí,nápady pro tu hru budu brát i od programátorů,kteří mi budou pomáhat,takže se prosím ozvěte a už chci něco rozjet,zde se na tohle majitel vyprdl!VÝKŘIK DO TMY!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 4. 2009   #39
-
0
-

Koukám že zde každý dělá web hru podle nějáké hry.. nebo ty své k nim alespon prirovnavate..

Ja a jeden kamarad, chceme udelat taky webovou hru.. Jen dodam ze je to uplne neco noveho, jednoducheho a videlecne celkem necinneho. Planovana doba dokonceni?.. tak za par let.. sme dva ale mame tu vyhodu, ze sme 5 dni v tydnu spolu. Nehledam nikoho, jen chi rict.. ze je ocividne ze tyti hry delate predevsim za zaminkou zisku a jeste dodam, externe spolupracovat z vetsim poctem lidi, je nadmiru namahave.. proto bych chtel upozornit.. Hledejte jen par lidi, kteri sou proto opravdu zapaleni a veri v uspesne dokonceni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Quiark0
Věrný člen
26. 4. 2009   #40
-
0
-

To Anonymní uživatel : amen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.6.–
velurex0
Stálý člen
5. 5. 2009   #41
-
0
-

Vidím, že mnou založené vlákno ještě žije a občas někdo přispěje. Bohužel jsem musel brzy to zveřejnění řešit nějaké zdravotní problémy a teď už mi práce nedovolí vrhnout se na něco dalšího.
Jestli se tady najde někdo, kdo by chtěl podobný projekt spustit, rád bych se zúčastnil jako řadový programátor, ale jako koordinátor projektu už nemůžu. Určitě by se ale dotyčný měl poučit z chyby, kterou jsem udělal já - nepřišel jsem již s hotovou (či téměř hotovou) podobou hry - chtěl jsem to nechat na širším fóru, ale každý ze zúčastněných to viděl zcela odlišně. Poučení pro příště. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
5. 5. 2009   #42
-
0
-

To Quiark : To je moje hláška =(
To velurex : Ať žije rozum.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.156.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
6. 5. 2009   #43
-
0
-

Tak,já jsem lidičky koukal a ztahoval různé flash scripty,zkoušel jsem se zapojit server Fillefa a nebo,tak ňák,ale po zkoumání byhc to třeba zvládl,ale co dál,jak vytvořit grafiku,vůbec jen ten web,kde by se hráči přihlašovaly a také jsem hlavně chtěl web hru zadara,která by nic neztála a hráči by,tak asni neměly žádný prémiový účty atd.Třeba jen ti nejlepší vtý hře a nebo vylosovaný na týden automaticky počítačem,ale to je jedno,Ukázalo se,že je to makačka,jak blázen,čekal jsem,že vše bude na jednom webu a tam tu budu uprovat a rozšiřovat,a třeba ztáhnul program a upravoval nějaký dokument v tý aplikaci.Jenž jsem myslel,že to bude lehčí než to vypadalo,ale kdybyzte měly zájem vytvořit nějakou hru,tak dejte sem vědět,rád se připojim a pomůžu,buud třeba dělat i na fóře hry,hlavně mě zapojte! :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
10. 5. 2009   #44
-
0
-

Tak lidi,mám server kde to vytvořit,tak pište kdo mi ztou hrou pomůže a aď rovnou sem napše skype,email a icq,mno něco ztoho a aď taky napíše co dokáže!Hledám kdo se hlavně vyzná v pc jazyce,no nevym,jak to pořádně popsat,ale vy víte,takže se sem ozvěte a nevbo pište na email,ten používám jako nick ;-) Ale spíš pisšte na Asuma-sama@seznam.cz,hru rozjíždim a dělám ji na ic.cz,mám ten server zadara,tak pište,potřebuji ztim pomoc ;-) Jo a hlavní takové webové stránky najdete zde.:http://hradivoce.klanweb.cz/,ale nevšímejte si tam nějakých věcí,jen jsem něco zkoušel,jinak úravidla se trošku pomnění,toť vše,OZVĚTE SE!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
10. 5. 2009   #45
-
0
-

No, on už jen ten styl psaní odrazuje. Pokud chceš někoho zlanařit na free projekt, tak si dej aspoň tu práci a napiš inzerát tak, aby se dal číst.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Quiark0
Věrný člen
10. 5. 2009   #46
-
0
-

Měl bych jednu tvrdou otázku. Co umíš ty? Umíš programovat (podle toho, co jsi napsal zřejmě ne). Umíš grafiku? Nebo začal ses aspoň něco z těchto dvou věcí učit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 5. 2009   #47
-
0
-

Učim se jazyk,který k tomu budeme potřebovat!Zatim na tom budu pracovat s návodem,ale,až se tak stránka začne trošku více měnit,tak vás k tomu kluci pustím,třeba grafika,ip atd.!A ta gramatika!Když já píšu rychle a nečtu si to po sobě,ale budu na sobě pracovat!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
11. 5. 2009   #48
-
0
-

To KirtapPatrik@seznam.cz : Znalost gramatiky a rychlost psaní spolu nesouvisí. Věř mi, že já taky píšu rychle, stejně jako mnozí další tady, a i tak je to po nás jde přečíst:) Pro zajímavost, co za jazyk se učíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 5. 2009   #49
-
0
-

Mno ono tu je moc informací na těch stránkách co mi poslal kámoš,ale nejvíce se soutředim na SMQL

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 5. 2009   #50
-
0
-

To KirtapPatrik@seznam.cz : nedá se mi zasmát: MSSQL alebo MySQL...nejakej SMQL (vyzerá to na neco žlutýho z nosu)...a ješte...né gramatika ale syntax.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
KirtapPatrik@seznam.cz
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
16. 5. 2009   #51
-
0
-

Urážejte,připomínejte a pište si co chcete,ale už jsem se do nové hry dal s jinýma klukama,kámošema a známíma!Máme licenci na ic.cz a zde končím,díky,že zte se nikdo nepřipojil,i když je to jedno,už vás nepotřebuji,mám lidi,přeju všem,abyjte taky v něčem podobným uspěly,poněvadž já jsem uspěl,i když ta hra teprve je ve vývoji a je tam pár článků,bannerů atd.Ale jsme rád,že se něco děje a mé nápady na hru všichni vzaly!Tak CAV,přeju hodně štěstí!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.193.4.–
Quiark0
Věrný člen
16. 5. 2009   #52
-
0
-

Tak jsem si schválně celé toto vlákno přečetl a žádné urážky tady nejsou.

Ale je asi pravda, že na to, že to tady v podstatě nikoho nezajímá a nikdo nechce pomoct, se tady tlachá docela dost :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
383 příspěvků
3. 10. 2009   #53
-
0
-

Ahoj lidi. No čtu si to tady a koukám o co se pár lidí pokouší. Jsem tu abych Vám nabídl spolupráci na opravdové browser hře. Jeden malý týmek už mám a na dost revoluční hře pracujeme už něco přes rok. Nyní hledám lidi do nového týmu pro další hru. Námět i dokumentace včetně grafických návrhů je hotova. Nehraju si na plácání do vody, ale zase hledám lidi, co o tom mají páru.Pracujeme ve volném čase zdarma, protože jsme nadšenci, co nadchnou i hráče ;o). Při příjmu peněz máme dohodu o stejném rozdělení zisku. Hledám momentálně 1-2 lidi. Hlavně programátora pro PHP, Ajax, MySql. Pokud jsi schopný v Python může být. Nejsem technik, tak do toho programátorům nekecám.Pro běh jádra na serveru může být C++. Já se starám o grafiku, mimojiné jsem autor se stále novými nápady.Vydal jsem také společenskou hru, takže toto je odvětví, ve kterém se aktivně pohybuji.
Zájemci prosím piště na mail: pavel.toy@seznam.cz
Děkuji za pozornost, Pavel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.9.–
tanned880
Super člen
3. 10. 2009   #54
-
0
-

To Pavel : Zajímalo by mě, co je to ta "dost revoluční hra" - a taky, co je ta tvá společenská hra. Ukaž nějaké výsledky(lákadlo). Uvidíš, že pak možná rozměkčíš srdéčka více lidí. ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Tomik
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
26. 10. 2009   #55
-
0
-

JÁ bych se přidal jako tester.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.74.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
27. 10. 2009   #56
-
0
-

To Pavel : Raději si však založ nové téma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.152.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
3. 8. 2011   #57
-
-6
-
Otravné

#1 velurex
ja bych se klidne pridal jako testar

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.169.–
yaqwsx+9
Posthunter
3. 8. 2011   #58
-
+1
-
Zajímavé

#57 Martin
Sláva archeologii!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.93.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
FrewCen0
Newbie
15. 8. 2011   #59
-
-1
-
Mimo téma

#1 velurex
Ja by som sa pripojil ako programátor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.83.–
Kyry+2
Newbie
16. 8. 2011   #60
-
+1
-
Zajímavé

Mám zájem, máš skype, nebo nějáký iM? Chtěl bych to probrat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Vsadil jsem se, že budu mít na fóru nejlepší reputaci, pokud jsem ti pomohl(opravdu),
klikni na bezvýznamné plusko :-)
[b]Whether you think you can, or can't you are right ![/b]
anonim
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
26. 10. 2011   #61
-
0
-

Jestli chcete mohl bych vam pomoct tim ze bych treba dal ruzne pozadi tra by se kazde nejak rozlisovalo a treba jako nacitani nejaky fotky ze hry atd. pls vyberte me :D;);););););););)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.169.–
Awer-Graphic
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 12. 2011   #62
-
0
-

ytvořil jsem skupinu lidí (Awer-Graphic) a spolu tvoříme webové stránky. Máme zájem vytvořit hlavní stránku hry. Samozdřejmě s možností Registrace, Přihlašování a odkaz na Fórum. To še uděláme zdarma, rádi bychom získali zkušenosti.

Kontakt:

Facebook: http://www.facebook.com/…773990712981

E-mail: awer-graphic@atlas.cz

Děkuji,

s přáním pevného zdravý,

Šimon Rácz.

Vedoucí skupiny Awer-Graphic

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.18.–
noris45
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 2. 2012   #63
-
0
-

#1 velurex
o co přesně by šlo??
kdyžtak mi napiš na na skype: noris45 nebo icq: 375243672
s něčím bych pomoc mohl ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.248.–
redsnake
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
10. 2. 2012   #64
-
0
-

Proč píšete do 3 roky starého tématu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.205.–
Tomáš Dienstbier
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 4. 2012   #65
-
0
-

#1 velurex
Ahoj,nechtěl bys forum a chat?Já to totiž dělám úplně zdarma.Stačí,když mi řekneš,o čem by hra byla.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.111.–
ondra
~ Anonymní uživatel
244 příspěvků
7. 8. 2012   #66
-
0
-

Jsou prázdniny a zkoušel jsem co dokážu a vytvořil jsem takovou online hru http://www.thebastards.cekuj.net
Rád bych k sobě přibral někoho kdo by mě pomohl ji vylepšit. Nejspíš po designové stránce a takby bych potřeboval získat hráče. Jsem student a nemůžu si dovolit nějakou reklamu.

Kdyby měl někdo zájem se připojit, nebo začít nějaký jiný projekt, stačí napsat na výše uvedeném odkazu do DOTAZŮ

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Vývoj nové online hry — založil velurex

Vývoj hry — založil vasilij

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý