Potřeboval bych píchnout se SMARTY. vůbec se mi je nepodařilo rozběhnout. Nebudu to tady zbytečný rozebírat, tak pokud někdo umíte a byli byste mi ochotni pomoc napište. Dík.
Fórum › PHP
Nemáte někdo zkušenosti se SMARTY?
Tutori?ly: http://interval.cz/clanky/smarty-chytre-sablony-pro-php/, http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=714. Jinak m? jedin? d?lalo probl?my prvotn? nastaven?. Jedin? co se v bal??ku Smarty hod? je cel? slo?ka "libs", jin?k prom?nn? $this->template_dir, $this->compile_dir, $this->config_dir, $this->left_delimiter a $this->right_delimiter nastavuji v konstruktoru vlastn? t??dy, kter? Smarty roz???ije. T?m prom?nn?n co ukazuj? na n?jakou cestu p?i?azuji absolutn? adresu. P??klad: "c:/www/...".
čus, problém byl v nastavení cesty, protože já ji mám zadanou relativně, a ten php skript byl o složku výše než Smarty.class.php . Tak jsem dal skript do složky k Smarty.class.php a je to ok, jenže je to nepřehledné (skripty a smarty v jedné složce), potřeboval bych ty cesty zapsat absolutně, jenže mi to běží na hostingu, kde se může stát, že mi moji doménu přesunou nebo přejmenují složky, tak bych potřeboval nějakou funkci, která mi vráti absolutní cestu a pomocí té fce bych nastavil cestu pro smarty.
Jak u? jsem n?kde psal phpinfo(); vyp??e docela dost prom?nn?ch, je? se hod?. Mo?n? pom??e $base_dir = $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"].$_SERVER["SCRIPT_NAME"]; $base_dir = dirname($base_dir); dle kter? lze v?e ostatn? lehce odvodit.
D?ky za pomoc, ale funkce $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] na m?m hostingu nefunguje, asi je zak?zan?, vrac? pouze adres?? [i]/htdocs[/i], co? je ?patn? (no ono to asi n?jak? smysl m?, ale m? je to k ni?emu), tak?e jedin? ?e?en? vid?m v um?st?n? skriptu a Smarty.classes.php do stejn? ?rovn? a cesty odkazovat relativn
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nemáte někdo Twitter? — založil Manq
Help smarty — založil viliam22
[PHP | Smarty] — založil itlady
Převedení dvou cyklů do SMARTY — založil Gestik
Moderátoři diskuze