ASP.NET a MySQL – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET a MySQL – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET a MySQL – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
HoHo
~ Anonymní uživatel
40 příspěvků
13. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
chci se naučit pracovat s MySQL v ASP.NET, programuji v C#. Bohužel se mi nepovedlo naleznout na internetu nějakou šikovnou stránku, která by mě naučila, jak v ASP.NET pracovat s MySQL. Věřím, že se nalezne někdo šikovnější než já a doporučí mi nějakou stránku. Byl by někdo tak hodný a doporučil mi stránku, kde by jsem se o tom mohl dozvědět aspoň základní věci? Nejlepší by byla stránka v češtině, ale nebudu se bránit ani stránce v angličtině, ale jak říkám, českou stránku uvítám určitě radši.

Děkuji za odpověď
Honza

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
Reklama
Reklama
13. 6. 2008   #2
-
0
-

Zdravím,
v historii této diskuze jsem se zmiňoval pro MySQL provideru pro ADO.NET. S jeho využitím lze pracovat s MySQL jako s jakoukoliv jinou databází, pro kterou takový provider existuje (drobné odlišnosti jsou v syntaxi SQL). Lze sehnat i provider pro LINQ to SQL.

Zkust tedy hledat spíše ADO.NET.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
velurex0
Stálý člen
13. 6. 2008   #3
-
0
-

Ahoj, nemám moc rád když mi na fóru někdo místo odpovědi začne nabízet jiné řešení, ale neodpustím si otázku proč trváš na mysql? Jinak malá nápověda může být, abys na googlu nehledal ani tak asp.net + mysql, ale spíše ado.net + odbc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
HoHo0
Newbie
13. 6. 2008   #4
-
0
-

no, to co budu vytvářet bude muset bejt vytvořené pomocí MySQL....proto se ho chci naučit...ale jinak diky moc za typy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
http://hoblog.ic.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý