Jazyk d – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jazyk d – Software – Fórum – Programujte.comJazyk d – Software – Fórum – Programujte.com

 

14. 6. 2008   #1
-
0
-

cus lidi, narazil jsem pri prouzdani na jazyk d (tez zvany mars). nema s nim pls nekdo zkusenosti? mam totiz problem s kompilaci. stahnul jsem si dva doporucene kompilatory (posseidon a elephant, nebo tak nejak), ale oba mi pri pokusu o kompilaci testovaciho programu vyhazuji chybu. nema nekdo pro me nejakou radu? dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.37.–
jimmy eat world!!!
netman920
Super člen
14. 6. 2008   #2
-
0
-

To marc_ramin :
no neviem o tom jazyku nic
ale nebudes mat chybu v kode? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Al0
Věrný člen
14. 6. 2008   #3
-
0
-

Hod sem zdroják..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
15. 6. 2008   #4
-
0
-

import std.stdio;

void main()
{
writefln("himynameismartin!");
}


navic mi prijdou ty editory moc slozity, nepouzivate nekdo nahodou editor/compilator, ktery decko podporuje? jinak syntakticky je to moc symaticky jazyk, kouknete na nej :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.37.–
jimmy eat world!!!
11. 10. 2008   #5
-
0
-

#include <iostream>

using namespace std;
void main()
{
cout << "himynameismartin!";
}

stejně je to všechno podle Cčkovské syntaxe :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Jazyk C — založil Peter

Sítě a Jazyk — založil veRtiGo

Programovaci jazyk — založil marfik

Programovací jazyk E — založil Nikol

SQL jazyk — založil Karel T.

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý