Ve firefoxu se mi nezobrazí formátování pomocí CSS – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ve firefoxu se mi nezobrazí formátování pomocí CSS – CSS – Fórum – Programujte.comVe firefoxu se mi nezobrazí formátování pomocí CSS – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
16. 6. 2008   #1
-
0
-

zkouším tvořit jednoduchou stránku:
v html mám:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<link href="stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
uiafguighruoguowsoguioa
</body>
</html>
v externím CSS mám:
body {
background: FFE79E url(pozadi.jpg) no-repeat
}

Problém je, že pozadí se zobrazí v Internet Exploreru a ve Firefoxu ne. Nikdy jsem problémy se zobrazením obsahu ve firefoxu neměl, tak teď nechápu, proč se formátování pozadí nezobrazí. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Reklama
Reklama
Stansa
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 6. 2008   #2
-
0
-

Tag link rel ... přesuň do tagu HEAD. V CSS změn: background-color: #FFE79E; background-image: url(pozadi.jpg); background-repeat: no-repeat;

Mělo by fakat

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
16. 6. 2008   #3
-
0
-

To Stansa : ten tag jsem přesunul, rozepsat to pozadi jsem taky zkusil, jenže ve firefoxu to zase nejde. A teď jsem ještě udělal menu, naformátoval jsem si ho v CSS, jenže se správně zobrazí jen v IE. Ve firefoxu se mi ty položky v menu zobrazej jako nenaformátovaný odstavce na bílý stránce

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Stansa
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
16. 6. 2008   #4
-
0
-

Tak to vážně teda nevím. Nemůže to být třeba v nastavení prohlížeče?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
16. 6. 2008   #5
-
0
-

To Stansa : teď jsem zjistil, že e to tim DOCTYPE. zkoušim tam dávat jiný, už se mi povedlo, že se stránka v IE i ve Firefoxu zobrazila stejně, ale se špatnym formátovánim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
16. 6. 2008   #6
-
0
-

tak už fakt nevim, už jsem zkoušel snad 20 !DOCTYPE, ale ani s jednim se ta stránka správně nezobrazí ve Firefoxu. S některejma se to zobrazí v IE. Můžete mi někdo napsat, jakej !DOCTYPE mam použít, aby mi fungovala primitivní stránka (viz první příspěvek) ve Firefoxu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Pavel
~ Anonymní uživatel
265 příspěvků
16. 6. 2008   #7
-
0
-

už to mám, chyběl # u barvy

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.80.–
Stansa
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
17. 6. 2008   #8
-
0
-

:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.183.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý