Změna textového pole po najetí na hyperlink – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

 Změna textového pole po najetí na hyperlink – .NET – Fórum – Programujte.com Změna textového pole po najetí na hyperlink – .NET – Fórum – Programujte.com

 

ohmeer0
Newbie
17. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, mám na stránce dva prvky - label a hyperlink. Chtěl bych udělat to, aby po najetí myší na hyperlink, se změnil obsah textového pole. Vlastně hledám nějakou instrukci v C#, která se chová stejně jako hover v CSS. díky za všechny rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.93.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
17. 6. 2008   #2
-
0
-

Tomu se říká událost a událost, která se vyvolá po přejetí myší přes prvek se jmenuje MouseEnter

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
ohmeer0
Newbie
18. 6. 2008   #3
-
0
-

To Chrasty :
Díky za radu, nicméně mi to nějak nešlape.

Mám tento kód:



void Odkaz_MouseEnterHandler(object sender, EventArgs e)
{
label.Text = "Myš";
}


Nějak mi to nešlape

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.93.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
18. 6. 2008   #4
-
0
-

odporucam ti, vytvorit si LinkLabel (ak existuje neviem) alebo obycajny label (a nastavit mu farbu apod) a v tom Odkaz_MouseEnterHandler schovat textbox a na jeho miesto zobrazit ten (Link)label

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.104.–
velurex0
Stálý člen
18. 6. 2008   #5
-
0
-

		private void linkLabel1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)

{
label1.Tag = label1.Text;
label1.Text = "novy text";
}

private void linkLabel1_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
{
label1.Text = (string)label1.Tag;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
ohmeer0
Newbie
18. 6. 2008   #6
-
0
-

Nevím co dělám špatně, ale prostě mi to nechodí :(

Píše mi to chybu na tomto řádku:

Řádek 23:         label1.Tag = label1.Text;


Když tuto chybu odstraním, tak je další chyba zde:

Řádek 24:         label1.Text = "novy text";


Vypadá to, že to nezná ".Tag".

Dála jsem nikde nenašel LinkLabel :(

Dělám to ve VS Studiu 2008, dále ASP.Net a kód v C#.



Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.93.–
Tchibo0
Návštěvník
18. 6. 2008   #7
-
0
-

linkLabel tam je v ToolBoxu->Common Controls

tag to zná .... buď je špatně název prvku nebo máš kód uméstěný, kde nezná prvek

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.215.–
Tchibo
velurex0
Stálý člen
18. 6. 2008   #8
-
0
-

Jo tak, ty děláš web. Já to pochopil (asi stejně jako ostatní), že ti jde o winform aplikaci a chování CSS je pouze pro přirovnání. Pro web je odpověď jednoduchá - tohle pomocí C# neuděláš protože je nutné programovat klientskou stranu. Přepiš svůj dotaz pod JavaScript.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
ohmeer0
Newbie
18. 6. 2008   #9
-
0
-

To velurex : ¨
Omlouvám se, že jsem špatně vysvětlil situaci - jedná se o web.

To přece ale musí v C# nějak jít udělat :(.
Pomocí Java scriptu to dělat moc nechci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.93.–
18. 6. 2008   #10
-
0
-

To ohmeer : Máš v tom trochu hokej. C# je na serveru, klient je pořád jen XHTML/CSS/JS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ohmeer0
Newbie
18. 6. 2008   #11
-
0
-

To djanosik : Jasný, ale chtěl jsem to mít napsané v C#. Javascript sem použít nechtěl, pač se v něm moc nevyznám :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.93.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý