Framy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Framy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comFramy – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
J?n Halaj0
Newbie
19. 7. 2006   #1
-
0
-

nazdar...chcel som sa este opytat ako sa robi s tym framom...neviem ci to napisem dobre ale nejde mi to....neviem preco...dik za kazdu pomoc...

<frame src="odkaz.htm" name="hlavny" width="150" height="100">
<a href="odkaz.htm" target="hlavny">Odkaz</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
Ján Halaj0
Newbie
19. 7. 2006   #3
-
0
-

aha....ze do toho frame setu si mam vkladat vsetky framy co chcem mat na stranke?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
19. 7. 2006   #4
-
0
-

Vykašli se na framy. Je to zastaraly a nevalidni. Normalne to vkladej pomoci include v php do <div>u.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
19. 7. 2006   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
J?n Halaj0
Newbie
19. 7. 2006   #6
-
0
-

som to asi zle napisal....ja cez ramy nechcem robit design...ten mam cez CSS...ale ja by som chcel aby sa po kliknuti na odkaz stranka zobrazila v strede tej stranky...dufam,ze chapete...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Martin Šmarda0
Návštěvník
19. 7. 2006   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je pes, a pes je nejlepš přítel člověka!
DeaLer+2
Hero
19. 7. 2006   #8
-
0
-

Johnycek napsal:

som to asi zle napisal....ja cez ramy nechcem robit design...ten mam cez CSS...ale ja by som chcel aby sa po kliknuti na odkaz stranka zobrazila v strede tej stranky...dufam,ze chapete...



Tak použij iframe nebo zmíněnou fci include v PHP.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Alan0
Věrný člen
20. 7. 2006   #9
-
0
-

Akorát že přes CSS se nedělá jenom vzhled. Normálně tu stránku pomocí funkce include vložíš do toho. Doporučuji nastudovat: www.firstpage.wz.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Martin0
Stálý člen
21. 7. 2006   #10
-
0
-

Al napsal:

Vykašli se na framy. Je to zastaraly a nevalidni. Normalne to vkladej pomoci include v php do <div>u.



Proš by to nebylo validní?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
21. 7. 2006   #11
-
0
-

kjus napsal:

Al napsal:

Vykašli se na framy. Je to zastaraly a nevalidni. Normalne to vkladej pomoci include v php do <div>u.



Proč by to nebylo validní?



To by mě taky zajímalo - i XHTML pamatuje na framy.

BTW: framy jsou nejlepší způsob při vytváření chatů

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Alan0
Věrný člen
21. 7. 2006   #12
-
0
-

Tak pokud uděláš validní web s rámy, budeš dobrý. Frames jsou nejlepší způsob, jak si udělat bordel v kódu a ve stránkách vůbec. Navíc to používali ještě lidoopi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Václav Žitek0
Návštěvník
27. 7. 2006   #13
-
0
-

->Al
Rámy jsou nahodou good! Zbytečně je neodsuzuj a podle mě validnost nemá cenu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 7. 2006   #14
-
0
-

já Frame už rok a něco nepoužívám... jen občas Iframe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
DeaLer+2
Hero
27. 7. 2006   #15
-
0
-

Al napsal:

Tak pokud udelas validni web s ramama, budes dobrej. Frame jsou nejlep?? způsob, jak si ud?lat bordel v k?du a ve str?nk?ch v?bec. Nav?c to pou??vali je?t? lidoopi.



To nen? probl?m - sta?? pou??t XHTML 1.0 Frameset.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý