C++ OnMouseOver – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ OnMouseOver – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ OnMouseOver – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dominik Fran0
Návštěvník
19. 7. 2006   #1
-
0
-

To sem z toho jelen. Potřebuju v c++ s pomoc? WinApi vytvořit něco ve stylu tlačítka, ale může to být i jen obyčejnej čtverec či obdélník, ale aby měl akci OnMouseOver, ( nachází se třeba v JavaScriptu). Prostě přejedu nad obdélníkem myší a on třeba změní barvu pozadí či tak něco. dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Reklama
Reklama
some_one0
Návštěvník
20. 7. 2006   #2
-
0
-

No asi nejjednodu??? cesta je v odhchycen? ud?losti (asi WMMOUSEMOVE) ov??it sou?adnice, jestli nejsou v dan?m ?tverci.

a nebo tam vytvo?it regulern? okno, kter? by si spr?vy odchyt?valo samo (co? ale imho nen? moc p?kn

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Doucek0
Stálý člen
21. 7. 2006   #3
-
0
-

Jj, tak jsem to teď dělal v SDL. Zjisti si souřadnice myši a když je nad tím tvým čtvercem tak tam vykresli třeba jinej obrázek ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Kamil Sk?la0
Návštěvník
10. 8. 2006   #4
-
0
-

dceriny prvek tridy button s winstyle WS_OWNERDRAW:::vytvoris vlastni tlacitko dle tveho vzhledu treba pomoci bitmapy a nebo barevny vyplne.Pak muzes reagovat na zpravy v tvym pripade WM_MOUSEMOVE.
Reseni typu RECT a aktualni poloha mysi, to by slo ale neni to idealni, zvlast po zmene rozliseni, musel bys pridat funkce pro spravny preklad souradnic

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
Kamil Sk?la0
Návštěvník
10. 8. 2006   #5
-
0
-

Mas dve moznosti, bud pockat az na to najedu v mym serialu nebo ti hodim blyzsi info az budu doma a budu mit chvilku, zalezi na tobe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
Dominik Fran0
Návštěvník
20. 8. 2006   #6
-
0
-

Ok, tak mi plíz pošli něco na mail FDominik@seznam.cz
nějak jsem totiž pak nepochopil to zachytávání WM_MOUSEMOVE... když tam budu mít třeba 15 tlačítek (vlastních), jak to zjistí že to přejelo zrovna přes něj? Myslíš pomocí toho WS_OWNERDRAW?
d.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

Onmouseover — založil case

Onmouseover — založil RePRO

Onmouseover — založil Onmouseover

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý