Označení obsahu vrstvy – Photoshop – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Označení obsahu vrstvy – Photoshop – Fórum – Programujte.comOznačení obsahu vrstvy – Photoshop – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Slim
~ Anonymní uživatel
59 příspěvků
19. 6. 2008   #1
-
0
-

Mám na Vás takový dotaz vim že u PS CS kdyz sem chtel oznacit jen obsah vrstvy stacilo podrzet CTRL a kliknout na vrstvu kde chci obsah vybrat bohuzel v CS3 tenhle zpusob nefunguje (aspon zatim mi to nefungovalo) Nevite nekdo jak se v PS CS3 tedy oznacuje jen obsah vrstvy abych nemusel jak blbej pres kouzelnou hulku vsechno oznacovat? Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.239.–
Reklama
Reklama
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
19. 6. 2008   #2
-
0
-

To Slim : Tato možnost tu stále je. Drž CTRL a klikni na ten malej náhled vrstvy ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Jiřík
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 8. 2014   #3
-
0
-

Zdravím, já bych potřeboval vědět zda je možné označit třeba sto vrstev najednou a ne tak, že budu po jednom držet CTRL a klikat na ně ale, že ten celý objekt, který se skládá ze sto vrstev označím najednou.

Chápete? Mám třeba dva obrázky, které mají sto vrstev. A já potřebuji mezi ty dva obrázky umístit třetí, tudíž potřebuji třeba ten jeden posunout nahoru, abych si udělal místo. No a já ho nemohu posunout, protože nemám vybrané příslušné vrstvy a musím jednu po druhé označit CTRL kliknutí. No a já tedy potřebuji označit těchto sto vrstev nějakým jednodušším způsobem. Třeba dám nástroj pro obdélníkový výběr, kde vyberu ten obrázek, u kterého chci vybrat vrstvy a teď třeba kliknu do menu kde bude třeba vybrat vrstvy v označeném poli.

Existuje něco takového?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý