Skript - hudba v pozadí webu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skript - hudba v pozadí webu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comSkript - hudba v pozadí webu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

Shikafu
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
19. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravím.

Mám takový malý problém. Chci si na svůj web dát hudbu na pozadí. Skript jsem našel, ale bohužel, kdykoliv přejedu z jedné stránky na druhou, hudba se zastaví a jede od znova. Já bych chtěl, aby hudba začala hrát a když bych najel na tu další stránku, aby to jako hrálo dál, že by prostě skript rozpoznal, že už hudba hraje, tak ji nebude opakovat. Je to možné udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.105.–
netman920
Super člen
19. 6. 2008   #2
-
0
-

hod sem kod co si nasiel

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Jasper0
Věrný člen
19. 6. 2008   #3
-
0
-

Myslím že to asi nepůjde, při načtení nové stránky se bude vždy hrát od začítku. Popřípadě bys to mohl rozdělit nějak na rámce a v jednom jen ta hudba a ve druhém obsah, ale to je prasárna :D Nehledě na to že hudba na webu je taky prasárna :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
20. 6. 2008   #4
-
0
-

To Jasper : nezbývá než souhlasit

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
curo0
Newbie
20. 6. 2008   #5
-
0
-

Teoreticky by to šlo pomocí javascriptu ukládat čas po jakou je návštěvník na stránce do cookies a poté tomu přehrávači předat při přestupu tuto hodnotu jako parametr startovní pozice...

Ale je pravda že zvuk na stránce není dobrý nápad...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
wokena0
Stálý člen
26. 6. 2008   #6
-
0
-

vše opět moc složité-udělejte toto:

<bgsound src="nazev_zvuku" loop="pocet_opakovani">

!!!!POZOR!!!!
Tenhle tag se vkládá do HEAD(hlavičky)!!!!!!!!!!.Abyste docílily efektu "furtopakování" je nutné do kolonky loop vložit infinite.Takže:
<html>
<head>
<bgsound src="hudba.mp3" loop="2">
</head>
<body>
bla,bla,bla...
</body>
</html>

nebo:
<html>
<head>
<bgsound src="hudba.mp3" loop="infinite">
</head>
<body>
bla,bla,bla...
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
curo0
Newbie
26. 6. 2008   #7
-
0
-

To wokena : Tohle neřeší problém s pokračováním přehrávání při přechodu na další stránku webu.

Nahlásit jako SPAM
26. 6. 2008   #8
-
0
-

Ani resit nemuze. Tot am musis mit nekde nejakym zpusobem umistene neco, co se nebude pri prechodu na dalsi stranku znova nacitat. To znamena pouzit ramy nebo flash.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
curo0
Newbie
26. 6. 2008   #9
-
0
-

To CommanderZ : Psal jsem tu ať použije flash přehrávač a předává mu z cookies hodnotu předchozího pobytu na stránce jako bod startu písničky.

Nahlásit jako SPAM
26. 6. 2008   #10
-
0
-

ja myslel flash spis tak ze se ve flashi udela zahlavi stranky a to se pak nemeni a nacita se jen zbytek dokumentu, to je pak prehravani plynule a nemusi se nic resit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
wokena0
Stálý člen
27. 6. 2008   #11
-
0
-

To já sem nevěděl,že to chcete i s přechodem na další stránku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.32.–
md5-generator.wokena.com | blog.wokena.com | wokena.com
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
1. 7. 2008   #12
-
0
-

To wokena :

Shikafu napsal:Skript jsem našel, ale bohužel, kdykoliv přejedu z jedné stránky na druhou, hudba se zastaví a jede od znova.

:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Tibor
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 5. 2014   #13
-
0
-

Mám ten istý problém, vyriešil si to nejako

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.170.65.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
22. 5. 2014   #14
-
0
-

* Pomoci js onunloadbefore bys musel ulozit pozici v prehravaci a do cookies a pri nacteni stranky cookie nacist a nastavit pozici, spustit.
* Pak je mozne pouzit frame layout / iframe, ze by tam byl neviditelny ramec a prepinal by se jen viditelny, ale to ma urcite nevyhody. Asi nejvic vadi, ze se nemeni url a nekdy i historie prohlizece pro tlacitko zpet.
* Pak je tu moznost otevrit si nove okno a v nem spustit hudbu. Coz pojede, dokud uzivatel okno nezavre.

Vsechno mi to prijde strasna prace navic. A vubec, nevyzadanou hudbu na strance nemam rad, zvlast v praci, kdyz se mi to rozezni, tak kolegove koukaji, co delam, kdyz mam pracovat, ze jo. Fuj, pryz z takovych stranek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:f51f:d6...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Hudba na pozadí — založil ospaly.stanislav

Hudba — založil hela

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý