Váš nick? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Váš nick? – Offtopic – Fórum – Programujte.comVáš nick? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

yaqwsx+9
Posthunter
20. 6. 2008   #1
-
0
-

Jaký má původ váš nick? A jak by se měl správně vyslovovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 6. 2008   #2
-
0
-

Kdysi dááávno v jednom už dááávno neexistujícím magazínu jsem viděl člověka s přezdívkou Chrasta... vzniklo z toho Chrasty:)

Správně by se to mělo číst počesku Chrasty, tak jak se to píše... pokud jste někdo cizinec, nevadí ani Kresty:D

To yaqwsx : Jak jsi na tom ty?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Quiark0
Věrný člen
20. 6. 2008   #3
-
0
-

Já nevim, jak vznikl můj, ale nick autora threadu by mě určitě zajímal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.43.–
Earl Cash0
Věrný člen
20. 6. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Proxymus0
Stálý člen
20. 6. 2008   #5
-
0
-

Můj nick vznikl hodně zvláštně. Bylo tomu už hodně dávno, zrovna jsme se vraceli do našeho rodného města z okresního kola basketbalu škol a pár kamarádu se rozhodlo, že bychom si mohli zajít zahrát do herny Warcraft. Já jsem nikdy předtím v herně nebyl a vůbec jsem se nijak nezapojoval do on-line světa, tudíž jsem žádný nick vymyšlený neměl. V tu chvíli se předemnou objevilo políčko kam jsem měl vyplnit nick pro hru. No a co tam nebylo napsáno, bylo to něco začínajícího na Prox, mně se to líbílo a říkam tak je to jedno nechám to tam. Po nějaké době mi domů zavedli internet a vzešla potřeba nicku. Tak jsem tedy zapřemýšlel. Líbilo se mi takové laškování se slovem budoucnost a uvažoval jsem v jaké mutaci nebo jazyce ho použít. Tady přišel nápad použít nějak španělské próximo, což je příští nebo budoucí. Pořád jsem si to slovo nějak přemítal v hlavě a pak jsem si z čista jasna vzpomněl na onu hernu Prox, próximo a tak přišla na svět mně se nejvíce pozdávající varianta Proxymus. Je zajímavé, že asi po čtyřech letech užívání té přezdívky, jsem zjistil, že správce té herny užíval nick Proximus. Takže mi to v té hlavě asi nějak uvízlo a akorát to i/y se změnilo, tímto se taky onomu člověku omlouvám, že vlastně jeho nick zneužívám, ale opravdu to nebyl žádný plagiátorský záměr:) A výslovnost je myslím si jasná :)

Fuj to byla pohádka :D

No a k nicku autora tohoto vlakna, myslím že jeho přezdívka vznikla projetím krajních tlačítek klávesnice a to tak, že sloupec úplně vlevo přejel nahoru a druhou od leva zase dolů :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.194.221.–
20. 6. 2008   #6
-
0
-

To Proxymus : Ale výslovnost yaqwsx by mě fakt zajímala :-). Garrett je docela standartní anglicky jméno, toto je však směřováno na jednoho konkrétního Garretta, Garretta ze hry Thief, kterého mám aji v avataru. Malinká třešnička, že já se narozdíl od všech těch Garrettů píšu jenom s jedním "t" (pro šťourali: ano, když jsem to psal poprvé, tak jsem se přepsal, no a co :-D). Raziel je zase padlý anďel ze hry Legacy of Kain. A spojení těchto dvou jmen dalo za vznik mé přezdívce. Vymyslel jsem to zcela účelně, podle mých oblíbených hrdinů. A měnit to nehodlám, neb mi tak říkají i spolužáci atp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
pawlik0
Grafoman
21. 6. 2008   #7
-
0
-

Můj nick, jakým jsem tu zaregistrovaný asi nevznikl nijak a na webu už ho ani nepoužívám. Můj druhý, nyní používanější nick, "w3m", vznikl dost složitě.

Začalo to asi v osmi letech, kdy jsem měl v profilu jedné hry nick "master"(jako kazdy druhý člověk :)) však se mi nelíbilo, že to všude bylo registrované, tak asi v jedenácti jsem to originálně změnil na "3master". Toto se dlouho neudrželo protože někdy nick nesmí začínat na číslici. A protože jsem v tu dobu zakládal stránku zvanou W, tak se to změnilo na w3master. To bylo moc dlouhé, tak jsem si to postupně zkracoval, až vzniklo asi ve dvanácti letech "w3m".

Pak jsem samozřejmě asi po roce zjistil, že tenhle název má nějaký textový prohlížeč... a koho by to bavilo měnit z cca dvaceti třiceti webů? tak všude kde to jde nick měním na w3m. p.s: dám na programujte do návrhů na vylepšení 'změna nicku'..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
jalinh0
Newbie
21. 6. 2008   #8
-
0
-

no - nejdřív jsem měl s manželkou společný mail - tak to byl základ "jaih" = Jirka a Irena Hrbkovi. Později když už měla svůj, tak mi to zůstalo a byl jsem za něj rád, protože byla hodně malá pravděpodobnost, že kamkoliv přijdu už nějaký "jaih" bude - ale v poslední době se mi už na dvou místech stalo, že jedinečnej nejsem - jako třeba zrovna tady :((( (ne, neproklínám tě můj jmenovče, ale jestli jsi to i ty, kterej mi to vyžral na googlu, tak k tomu nemám daleko :-) - teď jsem to tedy změnil na "jalinh" - to "lin" jsem tam přidal na základě jednoho ze svých zájmů (Linux).

Nikdy jsem to sám nebyl nucen číst - spíš hláskovat, ale slyšel jsem od kámošů "jaih=[džaí]" "jalinh = [džalin]" což nezní zle, tak tuto výslovnost otevírám pod GPL v 3.0 :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.104.–
Tomcat0
Newbie
21. 6. 2008   #9
-
0
-

Tak u me je to jasny, Grumman F14 Tomcat, asi sem proste moc koukal na Top Gun jako malej :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.24.93.–
"Nemůžete nikoho nic naučit, můžete mu maximálně pomoci, aby to sám v sobě nalezl. " Galileo Galilei
curo0
Newbie
21. 6. 2008   #10
-
0
-

"Můj" nick vznikl tím že jsem si všiml možnosti registrace s různě velkými písmeny xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
yaqwsx+9
Posthunter
21. 6. 2008   #11
-
0
-

No tak můj nick vznikl celkem jednoduše; v 10 jsem na narozeniny dostal svůj vytoužený mobil – SX1. No a jelikož jsem potřeboval FW, tak jsme se musel nějak zaregistrovat na SiemensManii... TAk jsme koukl na klávesnici... No a pak jsme začal být aktivní na fóru a už mi to zůstalo...
Mimochodem by mně taky zajímala výslovnost – nepomohl by někdo?

A dokonce se mi podařilo se tak seznámit s googlem, že když dám hledat obrázky na "yaqwsx" hned vyskočí můj avatar

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Bald3rr0
Super člen
21. 6. 2008   #12
-
0
-

Když jsem byl mladší, tak jsem hrával hodně DrD a tam jsem narazil na jednoho boha z rodu Ásů jménem Balder. A jelikož na gmailu bylo toto jméno zabrané i spoustu alternativ, vymyslel jsem nynější Bald3rr. Výslovnost zůstává stejná jako u původního, tedy [balder]

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zelenáč0
Posthunter
21. 6. 2008   #13
-
0
-

Pri registraci jsem s programovanim teprve zacinal... a navic mam rad zelenou barvu =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
DavMar0
Newbie
21. 6. 2008   #14
-
0
-

Můj jsou první tři písmena mého jména a mé přítelkyně ;) DAVid MARkéta

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.248.–
"RGF2bWFyIA=="
D-Fox0
Stálý člen
21. 6. 2008   #15
-
0
-

No ja mám nick podle zkomoleniny mojeho jména:
David Liška(anglicky Fox) >>> D-Fox

Málem se o mě natočil i film... stačilo změnit jen jedno písmenko :)
http://www.csfd.cz/film/10775-dtox/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.62.–
Earl Cash0
Věrný člen
21. 6. 2008   #16
-
0
-

To D-Fox : OT: ten film jsem videl...jeden z mala stallonovych filmu, na ktery se da divat.....:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Ace McIntosh0
Super člen
22. 6. 2008   #17
-
0
-

No, a můj nick také doprovazí jeden menší příběh.

Vše začalo v dávných dobách, když jsem ještě neměl trvalý přístup k internetu, tím, že jsem narazil na hru Need For Speed: High Stakes. Tu jsem hrával velice rád a dlouho se svým bratrem. Při našich četných závodech a potyčkách na všemožných tratích jsem si všiml, že mi velice zatápěl soupeř s jednoduchou přezdívkou Ace, který vždy všechny hravě předehnal (i mě:-)). Časem, jak jsem jezdil lépe a lépe jsem jej začal i já předhánět a dojížděl jsem vždy první. Řekl jsem si, že jej nahradím, proto jsem od té doby jezdil za Ace (mimochodem, v těsném závěsu za mnou jezdil bratr, který převzal přezdívku Gotcha, také po počítačovém soupeři).

Vše se dařilo a čas letěl. Kde nic, tu nic, dostal jsem se na gymnázium, kde jsme měli počítačovou učebnu využitelnou o volných hodinách (sice tam byly kompy hodně slabé, řádově s procesory do 100 MHz, ale i tak, na základní škole jsme neměli nic:-D). Tam jsme s kámoši pařili v mulťáku co to dalo jednu počítačovou hru, Descent. Má potřeba přezdívky mi vnukla nápad používat moji zavedenou přezdívku z "Nídforspídů". Jelikož jsem hrál velice dobře, úspěšně jsem se pod touto přezdívkou reprezentoval v descenťáckých soubojích napříč studentstvem celé školy. Jak to však tak bývá, úspěch mi začali někteří i závidět (ač šlo teda vlastně o prkotinu, vždyť pařba nějaké stupidní hry není pořádná činnost:-D). Toto vyvrcholilo tehdy, když o čtyři roky starší spolužák začal používat mojí přezdívku na školních kláních ve hře Descent a prohlásil ji za svou. Upozornil jsem jej, že to je MOJE přezdívka, musel jsem se však stáhnout do pozadí, protože vehementně mlel svou, a jeho kamarádi ze třídy (tudíž také o 4 roky starší než já) jej bránili a dokonce mi i vyhrožovali. Rozhodl jsem se na toto bezpráví vybodnout a vymyslet si novou přezdívku, protože ta moje stávající se dá opravdu snadno duplikovat (no řekněte že ne:-D), argumenty jedinečnosti bych stejně proti zmíněnému chlapci nemohl pochopitelně použít:-).

Z výše zmíněných důvodů jsem začal opravdu vážně přemýšlet o nové přezdívce, přispívá k tomu i fakt, že na internetu jsem začal být i ve škole a u táty v práci, tudíž častěji než kdy dřív. Abych pravdu řekl, nevím proč, ale najednou mě napadlo slůvko McIntosh, které jsem k "mé" dosavadní přezdívce Ace připojil. opravdu nevím proč, nevím jak, ale jako blesk z čistého nebe prostě napadlo:-D. Když tak o tom přemýšlím, možná to bylo tím, že jsem si připadal inteligentní (byl jsem ale šprt:-( ), nebo mým obdivem k počítačům MacIntosh. Zřejmě to ale bylo jen nouzí, že jsem jen tak přemýšlel, abych vůbec něco měl.

Ať tak či tak, přezdívka Ace McIntosh (popř. mutace Ace_McIntosh) mi zůstala až do dnešních dnů a já jsem plně spokojen (zní mi dobře a je jedinečná:-))

EDIT: Ještě jsem zapomněl na výslovnost, tak ta je normální: [:ejs mekintoš:]

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
petrl0
Návštěvník
24. 6. 2008   #18
-
0
-

můj nick petrl => jméno a prvni písmeno z přijmení
a můj nick, pod kterým píši články plasmo => latinsky tvůrce, vývojář

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Na fóru mě naleznete pod novým nickem => plasmo
sputnikone+1
Věrný člen
24. 6. 2008   #19
-
0
-

Mě tak začli říkat na základce... a už mi to zůstalo... bohužel

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.209.55.–
DragonBehemont0
Super člen
24. 6. 2008   #20
-
0
-

No, tak u mě je to celkem jednoduché...

Dragon - anglický překlad českého drak (díky mé vášni k drakům a ohni, mj. s ohněm vystupuji, takže to taky mělo svůj význam)

Behemont - no, obvykle používám přezdívku Dragon, ale tady už Dragon je, tak jsem musel na rychlo najít nějaké další slovo. V jednom seznamu jsem našel toto:

obří nebezpečná šelma zhruba humanoidního tvaru

Tak teda nevím :smile3: ale jinak to má zcela literární význam. Je to jméno draka z jedné knížky, kterou jsem kdysi dávno četl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
24. 6. 2008   #21
-
0
-

Survik = Ani nevím, snad zkomolenina slova servus.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Ace McIntosh0
Super člen
24. 6. 2008   #22
-
0
-

To survik1 : Hele nemůžu si pomoct, ale ten tvůj nick mi stále připomíná jednu postavu z Falloutu 2, takového barbarského válečníka jménem Sulik :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
24. 6. 2008   #23
-
0
-

To Ace McIntosh : ...a nebo taky některým kurvík...co nadělám

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Tocimanko0
Grafoman
24. 6. 2008   #24
-
0
-

Michal Tomanóczy >> Toczy >> Toci + man = Tociman [Tocimen]

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.82.–
Colpik0
Super člen
25. 6. 2008   #25
-
0
-

Můj nick vznikl z mého křestního jména (Pavel → Colpik... neuvěřitelné, že?). Tuším nějak Pavel → Paul → Paulčík → Polčík → Čolpík → Colpik :smile1: . A nečte se nijak - prostě nijak... v případě nutnosti Colpik nebo Kolpik :smile1: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.27.71.–
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
dalaman0
Věrný člen
13. 7. 2008   #26
-
0
-

NO jeden nas ucitel na zakladnej volal viacerych dalaman... Potom som si na to spomenul ked som sa chcel niekde rychlo regnut a nakoniec som si nick nechal az doteraz...

No netesi ma ze ked dam do googlu dalaman tak mi najde nejake zname turecke letisko :( :( :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.204.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
gaben0
Stálý člen
14. 7. 2008   #27
-
0
-

Môj nick vznikol jednoducho: Gaben je odvodené z môjho krstného mena Gabriel. A výslovnosť je jasná :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
C, C++
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
14. 7. 2008   #28
-
0
-

No ja nefaritus používám jen na netu...teda už nepoužívám, teď dkyž se někde registruju tak pod jménem, ale je to zkomolenina jména jedný postavy z Gotica, kterýho jsem dřív hodně hrával. Lidi ze třídy mi říkaj většinou Bob (odvozený od příjmení)...no lidi, holky mi říkaj jménem. A tady v naší vesničce mi kámoši říkaj Masaryk :D je to kvůli tomu, že když se šlo do 6. třídy, tak šli všichni na Sádek na základku a já skoro jako jeinej jsem šel na ZŠ TGMasaryka do Třebíče a ještě se menuju Tomáš, tak to šlo ráz na ráz :D NO a nakonec existuje kruh lidí co mi říkaj jménem (jsou to většinou holky (no jedna mi říká Bramora :D) a je to rodina).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
yaqwsx+9
Posthunter
15. 7. 2008   #29
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.92.–
Nosko0
Stálý člen
15. 7. 2008   #30
-
0
-

Tak pridám aj môj nie príliš originálny :)

$priezvisko="Noskovic";

$nick = substr($priezvisko,0,5);
echo $nick;

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
16. 7. 2008   #31
-
0
-

Michal Kobelka -> Kobi. Dříve ještě Koudy podle Kouďáka z Krok za krokem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
16. 7. 2008   #32
-
0
-

No,ja to mam jednoduchy. Ja, kdyz jsem byl mladsi a alkoholicky nezkusenej, tak jsem dosel do hospody, zacal jsem michat a pak se z toho dycky poblil, tak mi zacali rikat Mixxy :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.122.–
selkir0
Stálý člen
17. 7. 2008   #33
-
0
-

Já to mám jednoduchý asi tak před pěti, šesti lety jsem si prohlížel atlas a někde v Minnesotě jsem objevil město Sulkir. To se mi zdálo podivný, tak jsem to opravil na Selkir a jo to přezdívka je na světě. Její výhoda je ta že je prakticky v čr minimálně jedinečná.

Výslovnost standardně česká, tedy [selkir].

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.102.–
"Je lépe mlčet a být považován za blázna, než promluvit a odstranit tak všechny pochyby." [br] Abraham Lincoln [br] [br]"I cesta na stovky mil začíná prvním krokem"
Akacko0
Návštěvník
18. 7. 2008   #34
-
0
-

Moje inicialy jsou AK. Kdysi na tabore, kde jsme si hrali na vojaky :) mi kvuli inicialum zacali rikat AK-47, coz jsme pozdeji zmenil na Akacko. Vyslovuje se to ruzne. Kamosi mi rikaji "Akačko".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
pc_manik0
Stálý člen
14. 2. 2009   #35
-
0
-

Když mě bylo asi 10 začal jsem u PC strávit čim dál tim více času a většina mi říkali PC MANIAKU a furt PC MANIAKU no a když jsem se někde registroval tak jsem omylem napsal "pc manik" a o té doby se mi ten nick začal líbit a zůstal mi na vždy zůstane.=) lol

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.223.–
Andriel0
Stálý člen
14. 2. 2009   #36
-
0
-

Viz "Andriel is a very rare male first name and a very rare surname (source: 1990 U.S. Census). Displayed below is the baby name popularity trend for the boy's name Andriel."... Když jsem byl menší, chtěl jsem se nechat přejmenovat, ale hold mi máti tehdy dala pár facek a tak jsem Andrielem jen na netu :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.241.–
Nevíš jak na to? Pomůžu... http://www.googleforidiots.com/ Jstlž jst schpn přčst tt, mžt njt dbr zmstnn jk prgrmtr.
Mega.Lama0
Stálý člen
14. 2. 2009   #37
-
0
-

nóó...u mňa toho veľa vysvetľovať netreba...já som Mega(pomocou JS určujem podtriedu pomocou bodky teda .Lama) Mega.Lama -> a teda aj Laik (možno si mňa pamätáte)...
ináč problém je v tom že mne pokiaľ potrebujete mne niečo vysvetliť tak to musíte mať pevné nervy...
To pc_manik : ...to nie si jediný...
To Quiark : ...yaqwsx...asi takto...ja viem že odpovedal už na svoj nick ale nedá mi to:
yaqwsx - [jaksik]...w je nemé...podľa mňa...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.240.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
silent0
Stálý člen
14. 2. 2009   #38
-
0
-

můj nick vznikl vlastne jen tak prvni sillent a potom zmizlo jedno l a byl z toho Silent

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
tmi0
Věrný člen
14. 2. 2009   #39
-
0
-

nevim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Spectator0
Věrný člen
14. 2. 2009   #40
-
0
-

Byl jsem velkej pařan Quake 3 Arena, no a když se jen díváte na hru, tak jste Spectator, líbilo, okopíroval a bylo

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.45.–
. . .
yaqwsx+9
Posthunter
15. 2. 2009   #41
-
0
-

To Mega.Lama : Díky za dobrej nápad. To W by se opravdu nemuselo vyslovovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.82.–
jadus.
~ Anonymní uživatel
99 příspěvků
15. 2. 2009   #42
-
0
-

moje prvni dve pismena jmena a tri pismena prijmeni Ja*** Dus***. Neuvadim svoje jmeno cele

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.38.–
tmi0
Věrný člen
15. 2. 2009   #43
-
0
-

To yaqwsx : no ja bych mozna w vyslovoval, ale trochu blize 'u', koneckoncu tak jak to je treba v anglictine a velsstine :), tedy neco jako "YAkvusiks" nebo lepe s polknutym koncem "YAkvusk" (nejak se mi prizvuk libi na zacatek, ale nevim proc...)

Nahlásit jako SPAM
Mega.Lama0
Stálý člen
15. 2. 2009   #44
-
0
-

asi preto: Jak Vusk...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.232.–
http://www.youtube.com/watch?v=j_tWGyCK6Ds ...kto by veril,že je to otcov bratranec z druhého kolena?...
tmi0
Věrný člen
15. 2. 2009   #45
-
0
-

To Mega.Lama : ? to jsi roztrhnul slabiku... q ~ kv, ja myslel kladeni prizvuku jen na YA

Nahlásit jako SPAM
Mega.Lama0
Stálý člen
15. 2. 2009   #46
-
0
-

JA Kvusk?...Ja Kursk...=D...od yaqwsx po Kursk =D...Pamemáješ máľčiku...ja nemožem=D...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.232.–
Yety0
Stálý člen
16. 2. 2009   #47
-
0
-

Kvůli mé mohutné postavě :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.102.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Kolidující nick — založil Zeleny_Muzik

Váš názor = ? — založil Petroff

Podla vas... — založil ps2console

Laci by Vas zbil.... — založil Michall

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý