Problém s FF – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s FF – CSS – Fórum – Programujte.comProblém s FF – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Janina0
Návštěvník
22. 6. 2008   #1
-
0
-

<div id="nastred">

<div id="cele">

<!-- Hlavička -->
<div id="head">
<div id="head-in">


</div>
</div>
<!-- Konec hlavičky -->


<!-- Začátek levého -->

<div id="levy">
<!-- Začátek menu -->
<div id="menu" >


</div>

<!-- Konec menu -->

<div id="partneri">


</div>

</div> <!-- Konec levého -->

<!-- začátek Obsahu -->

<div id="obsah">
<h1>Úvod</h1>

</div>

<!-- Obsah konec -->
<div id=pata>dfadfs</div>
</div><!-- Celé konec -->

</div> <!-- Nastred konec -->





a CSS
*{margin:0px;padding:0px;}



#nastred {width:100%;
margin: 0; text-align: center;}
#cele
{
margin: 0 auto;
/*overflow:hidden;*/
border:10px solid white;
background-color:red;
height:100%;
width: 920px;
}

#head {
height:200px;
background: black url('obr/logo2.png');
background-color:white;
border:1px solid #CCCCCC;
}

#head-in {
width: 920px;
}

#partneri {width:150px;float:left;}

#obsah
{
min-height: 800px; /* ostatní prohlížeče */
_height: 800px; /* pro IE*/
float:right;
margin-top:20px;
margin-bottom:20px;
color:black;
text-align:left;
padding:20px;
border-left:1px dotted /*#BBBBBB;*/red;
background-color:#EEEEEE;
width:600px;

}

#levy

{
margin-bottom:10px;
background-color:#EEEEEE;
float:left;
width:220px;
}


#pata{
background-color:#0066CC;
font-size:9pt;
height:50px;
clear:both;
width:760px;
color:black;
}




Tak přesně todle mi při zapnutém overlflow:hidden u divu celé nechce posouvat stránku, ale jen ve FF.
Pokud mám overwlov vypnuté, tak zase se nevykresluje správně výška obsahu - přesahuje div celé.
Pomůže mi s tím někdo prosím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Janina0
Návštěvník
22. 6. 2008   #2
-
0
-

Vyřešeno. Stačí u divu celé nedávat 100% height.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Problém s TP — založil kodooo

Problém — založil Jano

Problém v C — založil Robin

Problem — založil Ghosta

Problém — založil pali6

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý