Konstruktor – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Konstruktor – Java – Fórum – Programujte.comKonstruktor – Java – Fórum – Programujte.com

 

Dagi0
Newbie
25. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
vytvorila jsem program, ale bohuzel jsem udelala nekde chybu a nefunguje, tak jak by mel.
Mohl by se mi na to nekdo podivat?
Ukolem bylo vytvorit tridu, ktera obsahuje metodu main a jeden konstruktor. V metode main ma byt trida inicialivana a v konstruktoru ma nasledovat vystup na konsoli.

Dekuji za rady.
Dagi

public class CarTest {
String name = "";
String typ = "";
int speed;
int year;

public CarTest (String name, String typ, int speed, int year){
this.name = name;
this.typ = typ;
this.speed = speed;
this.year = year;
}
public static void main(String[] args) {

CarTest firstCar = new CarTest ("Opel", "Astra", 140, 2001);
CarTest secondCar = new CarTest ("Skoda", "Octavia", 160,2005);{
System.out.println (firstCar);
System.out.println (secondCar);
}}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.134.186.–
darthdeus0
Stálý člen
25. 6. 2008   #2
-
0
-

To Dagi : Nevím tohle řeší tvůj problém, ale nenapadlo mě co jiného tam asi nefunguje :) jinak když tak napiš na ICQ 293 166 723 pokud budeš něco potřebovat.



public class CarTest {

String name = "";
String typ = "";
int speed;
int year;

public CarTest(String name, String typ, int speed, int year) {
this.name = name;
this.typ = typ;
this.speed = speed;
this.year = year;
}

@Override
public String toString() {
return new String(this.name + " " + this.typ + " " + this.speed + " " + this.year);
}

public static void main(String[] args) {

CarTest firstCar = new CarTest("Opel", "Astra", 140, 2001);
CarTest secondCar = new CarTest("Skoda", "Octavia", 160, 2005);
{
System.out.println(firstCar);
System.out.println(secondCar);
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
Dagi0
Newbie
25. 6. 2008   #3
-
0
-

To darthdeus :

Uz to funguje, dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.134.186.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Konstruktor — založil el

Konstruktor na co? — založil Pavel

Explicitni konstruktor — založil fnenks

Konstruktor z charu — založil Spectrik

Kopírovací konstruktor — založil oxidián

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý