Prosím o radu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím o radu – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsím o radu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Berry3090
Duch
25. 6. 2008   #1
-
0
-

Zdravím, začínám C++ a podle první lekce jsem vše udělal jak se má. Dal jsem v Dev-C++ F9 a zkompilovalo se mi to do složky kterou jsem si na ploše vytvořil, ale nevytvořil se mi tam spustitelný soubor .exe. Jak na to, nikde jsem to nenašel, nebo někde dělám chybu. Vše dělám podle toho jak je napsáno. Jde o ten úplně první program: Ahoj světe. Díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.94.–
Reklama
Reklama
darthdeus0
Stálý člen
25. 6. 2008   #2
-
0
-

zkus ctrl + F11

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
Earl Cash0
Věrný člen
25. 6. 2008   #3
-
0
-

a spustil se ti alespon zkompilovany program? tusim ze klavesa F9 zkompiluje a spusti...pokud ano, tak se mrkni do vytvorenych slozek (tusim ze output)...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Berry3090
Duch
25. 6. 2008   #4
-
0
-

Nic, ale možná něco dělám blbě, popíšu to jak to dělám. Nejdřív jsem si vytvořil novou složku na ploše. Pak jsem otevřel Dev-C++, poté zkopíroval co je v lekci 1(hned ten první program) a dal F9. Poté se mě to zeptalo kam to chci uložit a pak to dělá něco, co ani nestíhám číst. V té mnou vytvořené složce je jen soubor, na který když kliknu tak se mi otevře Dev-C++ a je tam zdrojový kod.
Jinak dík za okamžité odpovědi, to se mi ještě jinde nestalo :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.94.–
Earl Cash0
Věrný člen
25. 6. 2008   #5
-
0
-

To Berry309 : hmm nejsem si jist, ale neni potreba v novejsich verzich kompilovat pouze prostrednictvim projektu? zkus vytvorit novy projekt a do nej pridat tvuj soubor a pote zkompilovat....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Berry3090
Duch
25. 6. 2008   #6
-
0
-

Tak jsem ti zkusil vytvořit projekt, přidal jsem k souboru to co jsem vytvořil předtím, dal překompilovat vše a dole pod zdrojákem mi to píše:
cannot open crt2o: No such file or directory.
[Build Error] [Project1.exe] Error 1
Asi zajdu za někym kdo mi to vysvětlí :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.94.–
Berry3090
Duch
26. 6. 2008   #7
-
0
-

Díky všem za snahu, ale problém byl ve starší verzi Dev-C++, na novější verzi všechno jede na jedničku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.94.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 128 hostů

Podobná vlákna

Prosím o radu — založil Pavel00

Prosím o radu — založil orei

Prosím o radu — založil Tom

Prosím o radu !!! — založil ospalka123

Prosím o radu — založil sparky29

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý