Nacasovane zruseni divu - setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacasovane zruseni divu - setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNacasovane zruseni divu - setTimeout – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ruda0
Newbie
25. 6. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
Resim menci problem ze zavreni divu.. Mam script ktery pomoci nehoz vytvorim div na strance, ale chci po urcite dobe tento div zrusit. Bouzel jsem spravne asi nepochopil setTimeout i kdyz jsem se dival na net.. Muzete mi prosim poradit..
Tahle funkce ma "zavrit/zrusit" hlavni div..



function SetIntervalForClosed()
{
var oBody = document.getElementsByTagName("body")[0];
var oMainDiv = document.getElementById("MainDiv");
oBody.removeChild(oMainDiv);
var times = setTimeout(SetIntervalForClosed(), 1000);
clearTimeout(times);
}


Ten script zavolam pri vytvareni hlavniho divu..Dik za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
Reklama
Reklama
Ruda0
Newbie
25. 6. 2008   #2
-
0
-

Sorry potrebuji aby se to zavreni neprovedlo dive nez uplyne nastaveny cas..

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
pawlik0
Grafoman
25. 6. 2008   #3
-
0
-

skus dát název ty f-ce do uvozovek ""

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
Ruda0
Newbie
25. 6. 2008   #4
-
0
-

To pawlik : Kdyz to dam do "" tak to bude brat jako normalni string?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.177.–
26. 6. 2008   #5
-
0
-

Ano, setTimeout se predava string s kodem k provedeni, ne nazev funkce jako v pripade udalosti (a i tam by ten tvuj kod nebyl funkcni).

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
pawlik0
Grafoman
26. 6. 2008   #6
-
0
-

Možná se pletu, ale bud

  var times = setTimeout(SetIntervalForClosed, 1000);
nebo
  var times = setTimeout("SetIntervalForClosed()", 1000);
jinak to nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

SetTimeout — založil Morgue

Pomoc s setTimeout — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý