Co se nelíbí IE? – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Co se nelíbí IE? – CSS – Fórum – Programujte.comCo se nelíbí IE? – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Figa0
Super člen
25. 6. 2008   #1
-
0
-

Nevíte proč to nefunguje v IE?

CSS



#onstalose {
position: absolute;
top: -1px;
right: 574px;
width: 40px;
height: 105px;
border: 1px solid #000;
background: #cef386;
text-align: center;
z-index: 55555;
}


#onstalose #stalose1 { display: none; border: 1px solid #000; background: #cef386;}
#onstalose #stalose2 { display: block; margin: 12px auto 18px auto; background: #cef386;}

#onstalose.on #stalose1, #onstalose:hover #stalose1 { display: block;
margin: -2px 0 0 0;
background: #cef386;
z-index: 555556;
height: 105px;
width: 100px;
border: 1px solid #000;
position: absolute;
left: -61px;
top: 1px;
font-size: x-small;
}

#onstalose.on #stalose2, #onstalose:hover #stalose2 { display:none;}


HTML


<div id="onstalose" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className=''">
<div id="stalose2">Stalo se!</div>
<div id="stalose1">
<? echo udalost() ?>
</div>
</div>


Problém je na stránce www.figa.ic.cz nahoře u divu Stalo se!
V ostatních prohlížečích to funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
26. 6. 2008   #2
-
0
-

Nikdo neví? Prosím pomozte...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Orcslayer0
Stálý člen
26. 6. 2008   #3
-
0
-

Všimni si v IE vlevo dole takové žluté cedulky s vykřičníkem. Tam ti IE píše JS chyby. ,) V tomhle případě ses upsal v události - máš tam "window.onoload();"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Figa0
Super člen
26. 6. 2008   #4
-
0
-

Neupsal o te chybe vim ale i kdyz ji odstranim tak bohuzel beze zmeny. I tak dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
1. 7. 2008   #5
-
0
-

Nikdo neví?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
selkir0
Stálý člen
2. 7. 2008   #6
-
0
-

netušim, nějaká interní chyba IE (jep, ani bych se nedivil) prostě udělat pro IE to jinak a pak pomocí skriptu zjistit co uživatel používá, jinak fakt nevim

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.102.–
"Je lépe mlčet a být považován za blázna, než promluvit a odstranit tak všechny pochyby." [br] Abraham Lincoln [br] [br]"I cesta na stovky mil začíná prvním krokem"
Figa0
Super člen
2. 7. 2008   #7
-
0
-

Zajímavé je že v IE7 to prý funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #8
-
0
-

Dobře na chybu asi takhle nepřijdeme. Proto vás prosím o radu jak docílit toho samého, ale jinak. Prostě najedu na prvek(div) a přes něj se objeví jiný div(absolutně pozicovaný) a překryje ho. Předem děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
bukaj0
Věrný člen
27. 7. 2008   #9
-
0
-

Figa
Chyba je v tom, že IE podporuje pseudotřídu :hover pouze u tagua. Dá se to řešit pomocí behavioru a .htc souboru. Hledej hover.htc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #10
-
0
-

Děkuji pak, ale nechápu proč to funguje tady.
CSS



#onpocitadlo {
position: absolute;
bottom: 0px;
left: 0px;
width: 120px;
border-top: 1px solid #000;
border-right: 1px solid #000;
background: #b4dcf8;
text-align: center;
}

#onpocitadlo .pocitadlo1 { display:none }
#onpocitadlo .pocitadlo2 { display:block; margin: 12px auto 18px auto }

#onpocitadlo.on .pocitadlo1, #onpocitadlo:hover .pocitadlo1 { display:block; margin: 6px 0 0 0 }
#onpocitadlo.on .pocitadlo2, #onpocitadlo:hover .pocitadlo2 { display:none }


PHP


<div id="onpocitadlo" onmouseover="this.className='on'" onmouseout="this.className=''">
<div class="pocitadlo2"><?php obrazkoveDatum($data[7]); ?></div>
<div class="pocitadlo1">
<!-- Top list statistiky -->
<a href="http://www.toplist.cz/stat/680477">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=680477&logo=mc&http='+escape(document.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(window.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//-->
</script>
</a>
<noscript>
<a href="http://www.toplist.cz/stat/680477">
<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=680477&logo=mc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="60" />
</a>
</noscript>
<!-- End Toplist statistiky -->
<img src="http://figa.ic.cz/navstevnost.gif" alt="Návštěvnost" />
</div>
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
bukaj0
Věrný člen
27. 7. 2008   #11
-
0
-

Figa
Děkuji pak, ale nechápu proč to funguje tady.
Zapnul jsem kvůli tobě virtuální mašinu s Windows, tak si toho važ :o) Otevřu figa.ic.cz v IE6 a tam vysouvání normálně funguje. Pouze jsem zaznamenal problémy se šířkou, takže tu by to chtělo upravit. V IE7 také vysouvání funguje, zase problém se šířkou. Nejspíš to bude kvůli špatnému box-modelu IE (viz Google). Takže IE budeš muset nějak odfiltrovat a nastavit jim šířku jinou. Nějaké způsoby můžeš najít např. zde http://www.webdevout.net/css-hacks.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Figa0
Super člen
27. 7. 2008   #12
-
0
-

Tak mě to v IE6 nefunguje(v IE7 ano), ale až po tom co se provede JS. Když. ale nechám stalo se! rozklinuté během provádění JS, tak to po dokončení načitání stránky funguje !!! Jsem z toho jelen. Ano tu šířku musím upravit. Jiank mockrát děkuji. Jsem poctěn :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Figa0
Super člen
17. 8. 2008   #13
-
0
-

Nikdo další neví?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý