Ranky vyhledávačů? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ranky vyhledávačů? – PHP – Fórum – Programujte.comRanky vyhledávačů? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

pawlik0
Grafoman
27. 6. 2008   #1
-
0
-

Mno tak sem zase na něco narazil. Je nějaké řešení(funkční na ic.cz), jak zjistit PageRank, JyxoRank nebo Alexa Rank nebo ostatní?
Co by řešitele mohlo zajímat:
1) Na ic.cz je povoleno allow_url_fopen
2) Na ic.cz je zakázána f-ce fsockopen()
3) Na ic.cz nelze používat curl
Co vím? jak udělat s-rank. našel jsem na netu plně funkční kód

   function srank($w){

$params = array("0", htmlspecialchars($w), 0);
$request = xmlrpc_encode_request("getRank", $params);
$context = stream_context_create(array('http' => array('method'=>"POST",'header'=>"Content-Type: text/xml",'content'=>$request)));
$file = file_get_contents('http://srank.seznam.cz', false, $context);
$response = xmlrpc_decode($file);
if ($response['status'] == 200) {
return (round($response['rank'] / 2.55,0)).'/100';
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
27. 6. 2008   #2
-
0
-

Zjistil jsem, jak udělat "funkčně" pagerank. Až na to, že je to asi nepěkné z autorských důvodů a vrací to hoodně warningů.

function PR($w){

$ad = "http://www.openphrases.com/cs/pagerank/meter/check/" . rawurlencode($w);
$pager = fopen($ad, 'r');
while(!feof($pager)){
$c .= fread($pager, 4096);
}

$dompgr = new DOMDocument("1.0", "windows-1250");
$okpgr = $dompgr->loadHTML($c);

fclose($pager);
$c = $dompgr->getElementsByTagName('img')->item(0)->getAttribute("alt");
$c = preg_replace("~Pagerank - (.*)~", "\\1/10", $c);
return $c;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Sa Nata A Na. Howgh
char0n
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 6. 2008   #3
-
0
-

Pokial by bol zaujem mozem vam na openphrases.com urobit nejake API na pagerank meter.
Bud XMLRPC ale RAW ktore pri zavolani URL http://www.openphrases.com/cs/pagerank/meter/check/URL vrati
integer. Dajte vediet ked mate zaujem a dokodujem to tam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý