Chtěl bych se zeptat, jak se XP (nebo jejich ořezané verzi) líbí na přenosném médiu? Nedělá jim problém častá změna HW?
Dále mám dotaz, kdysi a kdesi dávno jsme četl o nějaké způsobu automatické synchronizace PC/ přenosné médium, jak na to?
A poslední dotaz, jak by se dařilo OS na flashce? :D - to jen pro zajímavost
Fórum › Offtopic
OS na přenosném disku
To yaqwsx : OS se na přenosných zařízeních (hdd, flash, apod.) daří velice dobře, teda až na Windows.
Je pravda, že jsem to nehledal, ale na přenosnej HDD mi vůbec nešli nainstalovat.
To djanosik : Ono ta instalace by se dala vyřešit instalací na VirtuálníPC a potom pomocí nějakého zálohovacího programu přenést 1:1 kopii do média...
A co nema portable verze (a neexistuje k tomu potable varianta)?
To CommanderZ : Např. Pinnacle Studio... A nesměj se mi, že by to výkonově neutáhlo, Pinnacle studio jsem zkoušel i na velmi historickém PC s ještě historičtějším diskem...
A pak možná do budoucna Visual Studio.
Verim ze k obema se daji najit ekvivalenty ktere maji portable verze.
Navic, k cemu potrebujes mit porable VS? To proste prijdes nekam a zacnes tam kodit?
Tak jsem winy nainstaloval do VirtualPC, zde jsem provedl pomocí Acronis True Image zálojhu a obnovil ji do přenosného HDD a pro zajímavost u do flashky. Vše funguje bezvadně, bohužel na mém PC nenabootuju; v biosu mám pouze volbu disketové mechaniky, DVD a HDD. Nedá se to nějak obejít?
Co takhle aktualizovat bios? Jak starymas komp? Ja dost, ale mam tam i myslim externi zarizeni.
To lolik : Já to nedělám prto, že bych to nutně potřeboval. Občas by se mi ale podobná věc shodila, tak jsem to zkusil.
To martasko : A na co? Mě to funguje na normálním externím HDD a i na normální flashce
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Rozdělení disku — založil petr
Rozdelenie disku — založil Santas
Sprava disku — založil hrach
Formatovanie disku — založil lolik
Kubuntu 8.04 - rozdělení disku — založil xp