.jar – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

.jar – Java – Fórum – Programujte.com.jar – Java – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
29. 6. 2008   #1
-
0
-

neviete ako by som mal spakovat .class subory do .jar?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
Quiark0
Věrný člen
29. 6. 2008   #2
-
0
-

http://java.sun.com/docs/books/tutorial/deployment/jar/basicsindex.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.43.–
lolik0
Super člen
30. 6. 2008   #3
-
0
-

diky. skusil som toto
@echo off
"C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_15\bin/jar.exe" cf client.jar *.class
pause
a ked pustim ten jar subor tak my to vypisuje tuto chybu

neviete co by s tym mohlo byt?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
darthdeus0
Stálý člen
30. 6. 2008   #4
-
0
-

To lolik : Nemáš nastaveno která třída obsahuje funkci main. Dopředu říkám že nevím jak se to dělá, vždycky dělám v IDE (Netbeans).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
lolik0
Super člen
30. 6. 2008   #5
-
0
-

a nevies ako by som to mohol nastavit v IDE?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
lolik0
Super člen
30. 6. 2008   #6
-
0
-

preco ked to compilujem cez compile.bat
"@echo off
COLOR 07
echo Compiling...
"C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_15\bin\javac.exe" -cp . *.java
pause"
tak sa to da normalne spustit ale ked to skompilujem cez IDE netbeans tak sa my to normalne spusti ale sata hra asi nejako cela nenacita. nevedel by si my s tym pomoct?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
lolik0
Super člen
30. 6. 2008   #7
-
0
-

tu je ta hra

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
Al0
Věrný člen
30. 6. 2008   #8
-
0
-

llöl co je to za hovadinu, dyt to nejde ani normalne vypnout..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
lolik0
Super člen
30. 6. 2008   #9
-
0
-

no ved ti ukazujem aku chybu to hadze

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.9.–
DavMar0
Newbie
30. 6. 2008   #10
-
0
-

Tak v MF vidím, že to máš poskládano přes ANTa, takže bych použil ant script, asi si ho budeš muset vytvořit jelikož vidím, že tvůrce je 1.5.0_15-b04 (Sun Microsystems Inc.). Na packování používám Eclipse. Ale pokud potřebuješ modifikovat nějakou class nebo něco tak stačí si kod v dané java třídě modifikovat a vygenerovat si class soubor a přes např. TC ho přímo přepsat v .jar souboru. Přeci jenom je jar obyčejný zipáč.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.248.–
"RGF2bWFyIA=="
lolik0
Super člen
3. 7. 2008   #11
-
0
-

tu vam hadzem zdrojaky k tej hre pls pomozte my ju zozipovat do .jar suboru lebo som uz skusal vsetko mozne a aj ked som ju zozipoval tak my to hadze tu chybu ktoru som vam sem uz upol a ked to otvorim v html tak to hadze tieto chyby:

java.security.AccessControlException: access denied (java.io.FilePermission nullmain_file_cache.dat read)

at java.security.AccessControlContext.checkPermission(Unknown Source)
at java.security.AccessController.checkPermission(Unknown Source)
at java.lang.SecurityManager.checkPermission(Unknown Source)
at java.lang.SecurityManager.checkRead(Unknown Source)
at java.io.File.exists(Unknown Source)
at sign.signlink.run(signlink.java:53)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
java.lang.NullPointerException
at client.method8(client.java:4511)
at Applet_Sub1.method3(Applet_Sub1.java:146)
at Applet_Sub1.destroy(Applet_Sub1.java:198)
at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
http://frozenscape.wz.cz/f.rar

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
lolik0
Super člen
6. 7. 2008   #12
-
0
-

nouz som to zozipoval do .jar aj sa ym to podarilo spustit vo formate .jar ale ked to spustim cez main.html tak my to pita cache neviete ako by som ich mohol vytvorit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

.jar — založil sa54d

Jar soubor — založil Nicolas

Dekompilace jar — založil mlaticka

Netbeans & *.jar — založil keet

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý