Header – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Header – PHP – Fórum – Programujte.comHeader – PHP – Fórum – Programujte.com

 

cheeester0
Stálý člen
29. 6. 2008   #1
-
0
-

Hoj chci se zeptat jak se dá použít header u prostřed stránky? Když již existuje výpis na stránce header hodí error. Jak se to dá obejít.



<html>
<head>
</head>
<body>
<?php
echo 'text';
if(něco) {
header("Location: index.php?p=vyhodnoceni");
} else {
header("Location: index.php");
}
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
29. 6. 2008   #2
-
0
-

Output buffering

podivej se do dokumentace

na zacatek das ob_start(); - to aktivuje nacitani do zasobniku - a na konec vystupu ob_end_flush() - to ho ukonci a vypise na obrazovku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
cheeester0
Stálý člen
29. 6. 2008   #3
-
0
-

zda to dobře chápu:



<html>

<head>

</head>

<body>

<?php

echo 'text';

if(něco) {

header("Location: index.php?p=vyhodnoceni");

} else {
ob_start();
header("Location: index.php");
ob_end_flush();
}
?>
</body>

</html>



nereaguje dělá stejnou chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
cheeester0
Stálý člen
29. 6. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
29. 6. 2008   #5
-
0
-

Ono to zacne fungovat az od doby, kdy to zapnes. Po dobu co je to zapnute, se zadny vystup neposila na stranku, ale uklada se do toho zasobniku. K vypsani textu tedy dojne az po zavolani ob_end_flush nebo ob_flush. To znamena, ze kdyz to zavolas jeste pred jakymkoliv jinym vystupem, tak budes moct provadet header v celem skriptu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
cheeester0
Stálý člen
30. 6. 2008   #6
-
0
-

pro mé potřeby je toto řešení ne příliš zdařilé. Nedá se přesměrování zařídit jinak? Kromě v hlavičce stránky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
cheeester0
Stálý člen
30. 6. 2008   #7
-
0
-

nakonec to asi vyřeším javascriptem ten takové problémy nemá i když může nastat situace kdy je JS vypnut a nic se nestane.



<script>
window.location.replace("index.php?p=vyhodnoceni");
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
30. 6. 2008   #8
-
0
-

To uz spis pouzij redirect pomoci meta tagu.

Stejne - jestli nejsi schopen zaridit platne umisteni header prikazu (a navic nejsi schopen pouzit ten ob), tak to zavani pekne prasackym navrhem aplikace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
cheeester0
Stálý člen
1. 7. 2008   #9
-
0
-

mám index.php ten nacítak nějaké konfigurační soubory a telo.php. telo.php nacita nahore hlevicku tedy soubor hlavicka.php a paticku terdy paticka.php soubor telo.php macita dle $get aktuálni stránku treba domu.php. Je to zléé?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.167.–
1. 7. 2008   #10
-
0
-

Myslel jsem to tak - veskerou aplikacni logiku by jsi mel provadet alespon v zahlavi skriptu, pred jakymkoliv vystupem. Jestli tohle dodrzis, tak by jsi nemel mit se headery problem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Header — založil mORb

Header — založil JeanBabtisteGrenouille

Header — založil survik1

Header ve třídách — založil tribalcz

Header + výpis — založil Martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý