Chcete poradit – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chcete poradit – .NET – Fórum – Programujte.comChcete poradit – .NET – Fórum – Programujte.com

 

22. 7. 2006   #1
-
+1
-
Zajímavé

Chcete s něčím poradit? Pište

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel0
Duch
23. 7. 2006   #2
-
0
-

Chtěl bych se zeptat jak nastavim OpenGl v Sharpdevelop. Pri kompilaci mi to hodi assembly not found. Diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dabelsky_Pan_Tau
DeaLer+2
Hero
24. 7. 2006   #3
-
0
-

Maly@Paul napsal:

Ctěl bych se zeptat jak nastavim OpenGl v Sharpdevelop.Pri kompilaci mi to hodi assembly not found.Diky :ehh:



Pokud nebyl problém s nareferencováním příslušné knihovny, tak trochu blíž popiš svůj problém a přidej název knihovny, kterou využíváš, jazyk ve kterém to píšeš a kompletní chybovou zprávu. Pak už snad bude možné tvůj problém vyřešit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Pavel0
Duch
24. 7. 2006   #4
-
0
-

Pacuji v SharpDevelopu 2.0(C#) a pokousim se udelat prazdnou aplikaci, ktera vyuziva opengl(CsGl.OpenGl),ale nejak se to nevede nemohu totiz prijit na to jak do assembly pridam CsGl a vubec OpenGl.A pri prekladu aplikace vyjede tato chyba:


H:WINDOWSMicrosoft.NETFrameworkv2.0.50727Microsoft.Common.targets(0,0) : warning MSB3245: Could not resolve this reference. Could not locate the assembly "csgl, Version=1.4.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=d8fb3bdb88c36cd4". Check to make sure the assembly exists on disk. If this reference is required by your code, you may get compilation errors.
Překládám Lesson1
H:Documents and SettingsAll UsersDokumentyTahannelesson01Lesson1Lesson1.cs(10,7) : error CS0246: The type or namespace name 'CsGL' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
H:Documents and SettingsAll UsersDokumentyTahannelesson01Lesson1Lesson1.cs(14,25) : error CS0246: The type or namespace name 'OpenGLControl' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Sestavení selhalo.

A ja uz si malem vytrhal vsechny vlasy.Vubec nevim jak to mam udelat.Jestli vis co s tim budu ti hrozne vdecny diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dabelsky_Pan_Tau
DeaLer+2
Hero
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
27. 7. 2006   #6
-
0
-

nainstaluj si ten MSB3245 k frameworku znova

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
27. 7. 2006   #7
-
0
-

KUA-Spectrator napsal:

nainstaluj si ten MSB3245 k frameworku znova



Tak to jsem zvědavej, jak to udělá - vzhledem k tomu, že MSB3245 je označení chyby.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
28. 7. 2006   #8
-
0
-

sry musis preinstalovat cely framework

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel0
Duch
9. 8. 2006   #9
-
0
-

Jo,jo diky hosi,ale mel bych jeste jeden mensi dotazek.mam Directx.sdk,ale nevim
jak vubec pouzivat a inicializovat ovladaci prvky(button,textbox,...)ve sve 3d aplikaci.v sdk jsou sice zdrojaky na to,ale vetsinou c++ nebo i C sharp-managed code,ale nejak to nefunguje.pouzivam Sharpdevelop a hlasi to chyby.mam pripojit nejaky soubor s deklarecema techto ovl.prvku ci co?V beznych win aplikacich to neni problem,ale direct,kdo vi!!!!!!!Dekuji. :frosty_x: :error:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dabelsky_Pan_Tau
Mirek0
Duch
9. 8. 2006   #10
-
0
-

Jak mám v 3DsMax pomocí extrude udělat 3D text aby byl "plný" i ze zadní strany. Z přední strany je ok, ale ze zadu jakoby chybí některé stíny.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
cybernick0
Newbie
10. 11. 2006   #11
-
0
-

Ahoj. Zkousim programovat v C#. Jakym zpusobem lze pri nacitani dat z textoveho souboru osetrit aby se do vysledku neprenesly (neovlivnovaly) odentrovani, ktere by mohl uzivatel treba omylem zadat po konci textu? Neni na to v jazyce primo nejaka funkce?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
11. 11. 2006   #12
-
0
-

Nevim proč to potřebuješ, ale přijde mi to zbytečné. Napiš k čemu to potřebuješ, protože určitě existuje elegantnější řešení. Mám dojem, že na to žádnou funkci nenajdeš.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
cybernick0
Newbie
11. 11. 2006   #13
-
0
-

To DeaLer:
Nacitam po radcich data, ktera podle znaku carka predavam do poli. Nejdriv potrebuji urcit kolik tech dat tam je. Coz testuji na hodnotu null. Kdyz mi nekdo kdo bude zadavat v urcitem definovanem formatu ty data do toho vstupniho souboru a zada na konec nekolik entru, tak se ten pocet radku spocte spatne. Jinak nez bych potreboval. A to je treba nejak osetrit. Sem myslel jestli existuje neco podobneho jako funkce trim, ktera osekava mezery.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
11. 11. 2006   #14
-
0
-

To cybernick: OK d?ky za podrobn?j?? popis. Samoz?ejm? je to metoda Trim(), kter? je ?lenem ka?d? instance referen?n?ho typu string. P??u to jen tak z hlavy, tak?e mo?n? se najde i n?jak? dal?? mo?nost.



string str = " string.Trim() " + Environment.NewLine;
str = str.Trim();


Celej textovej soubor si na?ti do prom?nn? typu string a pou?ij metodu Trim() pro odstran?n? b?l?ch znak? na za??tku a na konci. V?slednej ?et?zec si pak po jednotliv?ch ??dc?ch projdi a zpracuj.

PS: uva?oval jsi nad t?m co se stane, kdy? ti n?kdo vytvo?? pr?zdnej ??dek uprost?ed dokumentu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
DeaLer+2
Hero
13. 11. 2006   #15
-
0
-

Upozornění: do konce týdne máte čas na dokončení případně diskuse v tomto vláknu, pak bude vlákno uzamčeno, protože probírání více problémů ve vláknu s nejasním názvem zbytečně znepřehledňuje diskusi a zdržuje vyhledání odpovědi dalším zájemcům o řečenou problematiku. Děkuji vám za pochopen

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Chcete změnit svět? — založil janmo

Chcete se seznamit s Pythonem? — založil Vláďa Macek

Chcete změnit svět? — založil janmo

Chcete stát iOS programátorem? — založil z_colorbee

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý