Dialogove okno showModalDialog – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dialogove okno showModalDialog – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDialogove okno showModalDialog – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
george0
Newbie
4. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
pouzivam v aplikacii dialogove okno Javascriptu z dovodu ze mam v hlavnom okne zobrazene zaznamy z databazy a klik na edit zaznamu mi vyskoci pomocou showModalDialog nove okno kde je mozne dany zaznam editovat. Chyba je v tom ze ak vo vyskakovacom okne spravim update zaznamu cize odoslem na server data tak hlaska o uspesnom update sa mi ukaze este v dalsom vyskakovacom okne a ked pozatvaram tieto dve vyskakovacie okna tak sa mi v hlavnom okne uz samozrejme zobrazi ten zaznam zmeneny co je v poriadku. Jedine co je chybou je to ze sa vytvori este jedno vyskakovacie okno. Pri window.open sa mi uz dalsie nevytvori a pride vysledok do toho prveho vyskakovacieho okna. Ale pri tejto metode sa mi zasa automaticky nerefreshne hlavne okno. Ak by mi niekto vedel poradit tak poradte prosim...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.114.–
Reklama
Reklama
DragonBehemont0
Super člen
4. 7. 2008   #2
-
0
-

To george [#78740]: do skriptu, který otevřeš přes window.open() ještě vlož tento kód (je to JS) window.opener.location.reload(true); - volný překlad je: "obnov okno, které tě otevřelo"

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
DragonBehemont0
Super člen
4. 7. 2008   #3
-
0
-

To george : KDyby náhodou první popis nebyl dostačující, tak názorně:



<html>
<head>
.
.
.
</head>
<body>
.
.
.
...tady bude funkce, kterou chceš provádět a v případě úspěšného provedení, vložíš ještě
<script type="text/javascript">
window.opener.location.reload(true);
</script>
.
.
.
</body>
</html>


...doufám, že tohle je již srozumitelnější :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.39.–
Nemusíte vědět vše, stačí jen, když víte, kde to najít, a jak to použít. Naučíte se to právě tím používáním ;-)
george0
Newbie
5. 7. 2008   #4
-
0
-

To DragonBehemont : Dakujem za radu. Este som nasiel aj riesenie ze vlozim do tagu head <base target=_self> . Problem bol samozrejme len s IE, to je proste za trest prehliadac...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.235.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Jtable,Dialogové okno ... — založil elvis

Dialogove okno inak — založil marioff

Vlastní dialogové okno v C# — založil paashi

Win32 API - dialogové okno — založil vollf82

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý