Zapnutie tlačitka(buttonu) – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zapnutie tlačitka(buttonu) – .NET – Fórum – Programujte.comZapnutie tlačitka(buttonu) – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
6. 7. 2008   #1
-
0
-

Chcel by som sa spýtať či nevie niekto ako sa dá zapnuť button pomocou neakej klávesi ale nie všetký ale iba jednou napr: A
Lebo vo visual studiu som našiel iba akciu na šípky ,enter,.... potom neaký pohyb miši a aj stalčenie kláves ale iba hociakej klávesi a nie upresnené na jednu napr: A
Za pomoc veľmi ďakujem .

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.77.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
mylan40
Super člen
6. 7. 2008   #2
-
0
-

V procedúre obsluhujúcej udalosť KeyUp (KeyDown) máš premennú e. Skús ju preskúmať. Malo by fungovať:

If e.KeyCode = ...A... Then [tvoj kod pri stlačení klavesy a]

Neviem to spamäti presne, ale je to v e.KeyCode.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
zonda0
Stálý člen
6. 7. 2008   #3
-
0
-

dík nakoniec som prišiel s jednoiduchšou metódou :P
Ale ešte nevieš ako vložiť do visual studio neaké video ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.77.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mylan40
Super člen
7. 7. 2008   #4
-
0
-

To zonda : S videom to bude zložitejšie, zrejme budeš potrebovať nejaký ovládací prvok, ktorý ho dokáže prehrať, skús napr. Windows Media Player (pravým na Toolbox -> Choose Items -> karta COM -> Windows Media Player (C:\windows\system32\wmp.dll)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
7. 7. 2008   #5
-
0
-

To zonda : Nedávno zde byl článek o přehrávání MP3 přes DX, je to podobné, tak zkus hledat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
7. 7. 2008   #6
-
0
-

Případně v knížce C# - Praktické příklady od Jana Hanáka je celá jedna kapitola k tvorbě video přehrávače pomocí DX

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Identifikace buttonu — založil mitt

Pole Buttonů — založil Miran

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý