Už davno som si chcel zmerať sily v klikaní :) A teraz som si k tomu vytvoril nástroj. Dúfam že je funkčný pre všetkých.
Sám som zvedavý koľko bude rekord a kto ho dosiahne.
http://mephi.qsh.sk/flexPokusy/clickCounter/clickCounter.html
Fórum › Offtopic
Klik
35 :smile18:
Když jsem si na myši udělal makro, do kterého jsem dal nejvíc kliků co to šlo s prodlevou 10ms, tak jsem dal neco přes 350, jinak ručně se mi nepovedlo překročit 40. Myslím teda, že na těch výsledcích rekordmanů blížících se stovce něco bude:)
48 :smile1:Chrasty napsal:
35 :smile18:
EDIT: 49:-)
EDIT2: 53:D
EDIT3: 54:-))
Tak sa ukazalo že niektorí našli cestu ako podvadzať :-D 99 klikov je totiž maximum, ktoré som nastavil. Škoda že sa to nedá ošetriť. Musim vymyslieť niečo zákernejšie.
Ano cele je to moje. Klikacia aplikacia je robena v Adobe Flex a komunikuje so serverom, (Generický handler ashx teda ASP.NET + C# ) ak chceš vediet viac napiš mail.
to muj kamos na to napsal programek s kterym se klika bozsky:D http://www.klikac.wz.cz/
To Richard : jj, priam bozsky :smile6:
To mephi : urob to tak ze sa bude ta plocha hybat, alebo ze nemozes viac razy kliknut na tie iste suradnice (teda aj hybat mysov), alebo vsetko dokopy :D
Myslis, ze je tak tezke programove pohnout mysi?
To CommanderZ : nie to si nemyslim, ale zase neni tolko programov ktore by to dokazali...
To marioff : Není problém si napsat vlastní. Kdysi jsem hákoval jednu hru na fab.cz, kde se muselo klikat na dveře (výhra byla inteligentní plastelína, což mě motivovalo) a aplikaci, která si zapamatovala deset poloh a pak na ně klikala, jsem měl napsanou za asi deset minut :-D. Bohužel mě tehdá napsali, že výsledek je nereálný a že mi nic nepošlou :(.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
HELP - AUTO KLIK — založil
Klik na link vo webbrowser — založil Karol
Auto klik na pozícii kurzora — založil iridium
Delphi program co umí klik v jiné aplikaci — založil mesma
Tlačítko php jako klik volby z roletky na jiné stránce — založil Roman