Zprovozneni galerie – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zprovozneni galerie – PHP – Fórum – Programujte.comZprovozneni galerie – PHP – Fórum – Programujte.com

 

lazher
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
11. 7. 2008   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
11. 7. 2008   #2
-
0
-

Mně se (v Opeře 9.51) zobrazují fotky normálně z obou...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lazher
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
11. 7. 2008   #3
-
0
-

náhledy ano, ale když chci kliknutím zvětšit danou fotku, tak mi to nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
11. 7. 2008   #4
-
0
-

Ale mně jdou i ty zvětšený fotky, prostě mi to funguje, jak má... v jakém prohlížeči to zkoušíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lazher
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
11. 7. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
selkir0
Stálý člen
11. 7. 2008   #6
-
0
-

To lazher : no tedy mě se v mozille nezobrazí ani náhledy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.102.–
"Je lépe mlčet a být považován za blázna, než promluvit a odstranit tak všechny pochyby." [br] Abraham Lincoln [br] [br]"I cesta na stovky mil začíná prvním krokem"
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
11. 7. 2008   #7
-
0
-

1) se laskavě podívej, kam vlákno vkládáš, s php to nemá nic moc společnýho.
2) s html ale asi taky moc ne, ikdyz problem bude zrejme tam. napriklad nefunguje ani odkaz na uvodni stranku
3) takze, oprav nejdriv chyby, rozjed si to poradne na localhostu, a pak zkus premyslet proc to nejede... ;)
4) neni problem ti pomoct, ale kazdej programator ti rad pomuze s necim, co je nove, ale ne stim, co by mohl poslat kazdy paty clovek za dotaz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 7. 2008   #8
-
0
-

JJ, sohlasím s tebou, ale nevím si s tím rady. Please, please, poraďte mi

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
16. 7. 2008   #9
-
0
-

tak prosimte, aspon poskytni vice informaci. na localhostu ti to funguje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Ruda0
Newbie
16. 7. 2008   #10
-
0
-

Nejak nechapu oc se poradne jedna .. Zadna galerie obrazku se mi nezobrazi.. Nechapu co je tohle za zapis

</span class=telo>
</span class=pravy>
</div id="nastred">
???

Melo by to byt spise
<div id="nastred">
nejaky text!
</div>
Vlakno by jsi mel spise vlozit do css/xhtml .. Mozna ze to bude i ten duvod proc to nejde..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.125.–
lazher
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
16. 7. 2008   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
16. 7. 2008   #12
-
0
-

Poradím ti...nauč se prvně HTML...když koukám na ten zdroják, nestačím se divit - viz příspěvek od Rudy...dál nikde nevidím ukončení tagu <html>, nechápu proč má stránka 2 hlavičky a 2 těla, doctype až nekde v půlce dokumentu a proč celý dokument končí otevřeným divem...

JO a piš příště název vlákny česky, když to anglicky neumíš ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
lazher
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
17. 7. 2008   #13
-
0
-

No právě v tom je ten háček. samotný dokument je ukončen tagem html, ale jakmile includuju dokument do hlavního index.php, udělá se mi tenhle výsledek bez ukončení tagu <html>. Nevím proč se tak děje a jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.158.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
17. 7. 2008   #14
-
0
-

hm, co treba vypis nejakych phpchyb? pripadne si vypysivani zapnout... ?? chyba bude asi tam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Zprovoznění qt — založil Martin Kozibrátka

Zprovoznění C/C++ nadstavby — založil Matěj Andrle

Pomoc - zprovoznění webu — založil PeggyPerdi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý