Jak na dynamický web? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak na dynamický web? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comJak na dynamický web? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

petrla0
Duch
12. 7. 2008   #1
-
0
-

Chtěl bych udělat web a pak už jednoduše přidávat články (nemusí to být zase tak extra jednoduché, jen abych nemusel předělávat celou stránku a měl třeba nadefinovaný formát)...něco jako redakční systém nebo blog, ale vlastní...asi php, nebo css co?

Jak to tedy všichni dělají?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.4.–
Santas0
Věrný člen
12. 7. 2008   #2
-
0
-

no, podla toho ako to chces
ak si to tam chces rucne pridavat, postaci html a css
ak to chces mat dynamicke, musis k tomu pridat este php (asp, python) a nejaku db

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.56.–
http://psandtner.sk/blog
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
12. 7. 2008   #3
-
0
-

Pokud chces nejaky system pridavani clanku, nebo tak, je nutno pouzivat nejaky programovaci jazyk: php, c#, python, ruby.
Jako pro novacka je pro tebe asi nejdostupnejsi php. Ale ostatni jazyky jsou tez velmi dobrymi konkurenty!

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
gaben0
Stálý člen
12. 7. 2008   #4
-
0
-

Pre teba jednoznačne Php za použitia databáz MySQL. Za použitia týchto dvoch jazykov si vieš vytvoriť jednoduchý CMS, ktorý ti bude umožňovať napríklad jednoduché pridávanie článkov. Samozrejme, že môžeš použiť aj iné jazyky, ale tieto sú asi najjednoduchšie pre začiatočníka....
Neviem ako je to s použitím tých ostatných jazykov ako už spomenuté C#, Ruby a iné keďže ich nepoznám...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.23.–
C, C++
petrla0
Duch
13. 7. 2008   #5
-
0
-

Děkuji...toto sem potřeboval slyšet.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.4.–
13. 7. 2008   #6
-
0
-

To petrla : Jen pozor na špatné návyky - u PHP se získávají velice snadno, je to koncepčně špatnej jazyk. Jinak si myslím, že v tvém případě je úplně jedno, jestli ho použiješ a nebo zvolíš něco jiného. Dokonce bych řekl, že by bylo efektivnější vzít nějakej hotovej systém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
netman920
Super člen
13. 7. 2008   #7
-
0
-

To djanosik :
ake su tie

špatné návyky - u PHP

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
13. 7. 2008   #8
-
0
-

To netman92 : Špatné návyky lze získat snad u každého jazyka, ale to tady nebudem rozebírat, bylo to řečeno v jiných diskuzích. Vznikal by z toho zbytečnej flame.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Odkazy - dynamicky web — založil Weed Smoke

Jak udelat online web game??? — založil Vojtas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý