Prosím help me – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím help me – Delphi – Fórum – Programujte.comProsím help me – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bery-p
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 7. 2008   #1
-
0
-

Zdravím mám menší problém programuji v Delphi. Dělám něco jako webový prohlížeč (DÚ přez prázdniny ) potřeboval by jsem když načtu stránku (komponenta Webbrowser) aby se mi do něčeho jako edit (je na té stránce pouze jeden) napsal text co mám v proměnné a odeslal se. De to nějak udělat? Jak? Díky moc za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.56.–
Reklama
Reklama
Melamber7770
Newbie
15. 7. 2008   #2
-
0
-

no nemam to uplne eno nuno,ale snad bych pomohl

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);//tlacitko odeslat

begin

WebBrowser1.Navigate(Edit1.Text);


end;
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);// tlacitko vpred
begin

WebBrowser1.GoForward;

end;


procedure TForm1.Button3Click(Sender: TObject);//tlaciko domů
begin

WebBrowser1.GoHome;

end;

procedure TForm1.Button4Click(Sender: TObject);//tlacitko zpet
begin

WebBrowser1.GoBack;

end;
form1.Caption:=webbrowser1.LocationURL;//mozna myslis tohle,ale stimto jsem si moc rady nevedel,potreboval jsem aby se do prohlizece napsala adresa webu,nebo do editu.bohuzel se mi to vypisovalo se spozdenim,snad by pomohl cyklus for...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.108.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
17. 7. 2008   #3
-
0
-

NENE nepomohl to uz mám hotový :) Ale díky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.56.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
17. 7. 2008   #4
-
0
-

Našel jsem toto
http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2006080106-vyplnovani-formularu-v-ie
je to přesně to co potřebuji ale hází mi to hned na začátku u deklarace jak je IDoc1: IHTMLDocument2;
chybu: undeclared identifier IHTML DOcument2
nevím vůbec co s tím :( Pomozte prosím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Help Prosim :-) — založil schnappislav

Prosím o radu — založil Goumba

Prosim pomoc — založil Ninus

Prosím o radu — založil mathias

Prosím o radu! :) — založil brunoczech

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý