Code blocks problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Code blocks problém – C / C++ – Fórum – Programujte.comCode blocks problém – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Houp nepřihlášen
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 7. 2008   #1
-
0
-

Při tvorbě programů používám Code::Blocks.. problém je, že když to najde chybu, tak mi to napíše sice, na kterém řádku se nachází, ale když na tu chybu dvakrát poklikám, tak mě to do daného místo nepřesune.. a vyhledávat to vždy mě nebaví.. myslím, že zpočátku to šlo.. reinstalace programu nepomáhá..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.2.–
Reklama
Reklama
Michail0
Duch
13. 7. 2008   #2
-
0
-

To Houp nepřihlášen : Pouzivam CB verze 8.02 a po objeveni chyby a poklikani na ni se vzdy kurzor presune na radek, kde se chyba vyskytuje. Pokud vim, tak beta a RC verze to neumely.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.82.–
It's not a bug. It's a new FEATURE!
Houp nepřihlášen
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
13. 7. 2008   #3
-
0
-

tuhle verzi mám.. asi jsem si to někde omylem vypnul.. ale bohužel nevím, kde

nevíte, kde si Code::Blocks uchovává informace o svém nastavení? protože se mi určitě při reinstalaci všechny nesmažou, jelikož si to stále pamatuje Recent project..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.2.–
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
14. 7. 2008   #4
-
0
-

Jestli je to ve Windows, tak prohledej Documents and Settings\uzivatel\Application Data\codeblocks Nevím, jestli se to na lokalizovaných winech nejmenuje jinak. Tento adresář buď smaž celý nebo v tom najdi to, co chceš změnit. Kdyby to nepomohlo, tak to asi bude ještě někde jinde, tak zkus prohledat registry, ale takto by to snad mohlo stačit.

V Linuxu to bude asi v home adresář .codeblocks. Taky to smaž a je vystaráno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
Houp nepřihlášen
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 7. 2008   #5
-
0
-

To ondra :

už jsem chtěl napsat heuréka.. smazáno, problém zůstává..

kdyby aspoň v pohodě fungovalo Visual C++ 2008 express, které jsem si kvůli této chybě nahrál.. v kterém sice realese verzi udělám a spustím.. ale při spouštění debug verze to hází chyby..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.2.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

Podobná vlákna

Problém s debugem v Code::Blocks — založil PieMakerDvd

Code::Blocks — založil Dodo

C++ Code::Blocks, chyba — založil Aleš

Code::Blocks a knihovny — založil RoboHK

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý