Vseobecny uzatvaraci tag – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vseobecny uzatvaraci tag – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comVseobecny uzatvaraci tag – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

dalaman0
Věrný člen
13. 7. 2008   #1
-
0
-

Hello coders,

na stranke sa mi zobrazuje text ktory aj s formatovanim zadal uzivatel v administracii.
Lenze ked uzivatel zle naformatuje text a povedzme ze zabudne uzatvorit text tagom </div> tak mi to rozhodi cely zbytok stranky.

Existuje nejaky tag ktory ako keby vsetko vyrusi (a uzavrie) a parsing stranky pokracuje dalej normalne ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.204.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
13. 7. 2008   #2
-
0
-

To dalaman : Troufám si říct, že nikoliv. Chránit se proti lidské blbosti lze jen několika málo způsoby:

1. nepouštět je k HTML kódu (wysiwyg bez možnosti editace zdrojáků, texy, textile, apod.)
2. parsovat zadanej vstup a opravovat chyby (znáš HtmlTidy?)

Moc dalších efektivních způsobů není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
dalaman0
Věrný člen
13. 7. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.204.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
14. 7. 2008   #4
-
0
-

Pouzij HTML filtr, ja to tak delal v kombinaci s FCK editorem

http://sourceforge.net/projects/kses

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
14. 7. 2008   #5
-
0
-

To CommanderZ : Ak som tomu dobre pochopil tak kses je na vycistenie textu od html... ja by som potreboval nieco co vymaze len to zle napisane html ... Ale dik

Edit: hh, sorry, ono to vlastne opravuje to zle html :) takze super , dikes ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.244.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
14. 7. 2008   #6
-
0
-

Ono to stejne ty tagy filtrovat chce. Staci si projit si seznam tagu a zamyslet se nad tim co uzivatele potrebuji a co ne.

Ja sestavil toto:

$kses=new kses5;

$kses->AddHTML("u");
$kses->AddHTML("i");
$kses->AddHTML("b");
$kses->AddHTML("strong");
$kses->AddHTML("p",array("align"=>1));
$kses->AddHTML("font",array("color"=>1,"size"=>array("maxval"=>7),"face"=>1));
$kses->AddHTML("h1");
$kses->AddHTML("span",array("style"=>1));
$kses->AddHTML("h2");
$kses->AddHTML("h3");
$kses->AddHTML("h4");
$kses->AddHTML("h5");
$kses->AddHTML("h6");
$kses->AddHTML("hr");
$kses->AddHTML("table",array("width"=>array("maxval"=>450),"cellpadding"=>array("maxval"=>3),"cellspacing"=>array("maxval"=>3)));
$kses->AddHTML("tr");
$kses->AddHTML("td");
$kses->AddHTML("th");
$kses->AddHTML("ol");
$kses->AddHTML("ul");
$kses->AddHTML("li");
$kses->AddHTML("strike");
$kses->AddHTML("em");
$kses->AddHTML("br");
$kses->AddHTML("img",array("src"=>1,"width"=>array("maxval"=>450),"height"=>array("maxval"=>450),"align"=>1,"hspace"=>1,"vspace"=>1,"alt"=>1,"border"=>1));
$kses->AddHTML("a",array("href"=>1));

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Tag 'pre' — založil Apik

Tag &lt;total&gt; — založil Figa

Dynamicky tag SELECT — založil Rudolf

HTML <map> Tag — založil Blank23

Odstranit tag z linku — založil Kvetos

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý