Problém z include – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém z include – PHP – Fórum – Programujte.comProblém z include – PHP – Fórum – Programujte.com

 

bububu0
Duch
14. 7. 2008   #1
-
0
-


čawte mám taký problém - v stránke ktorá je v adresáti clenovia/konkretny_clen/tato_stranka.php je pomocou include vlozena ponuka s nazvom ponuka_href.php ktorá je o adresár vyššie v nej je zas pomocou include vložená stránka ponuka_sport.php
zapísal som to takto <h1>šport</h1> <?php include"../../ponuka_sport.php"; ?> a píše to toto:


Warning: include() [function.include]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 33 is not allowed to access ./../../ponuka_sport.php owned by uid 357214 in /home/free/over.cz/x/x/root/www/clenovia/ponuka_href.php on line 50

Warning: include(./../../ponuka_sport.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/over.cz/x/x/root/www/clenovia/ponuka_href.php on line 50

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../../ponuka_sport.php' for inclusion (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/over.cz/x/x/root/www/clenovia/ponuka_href.php on line 50

čo stým??

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
14. 7. 2008   #2
-
0
-

Tohle zavani megaprasackym navrhem aplikace :) To vytvaris slozku a special PHP skripty pro kazdeho uzivatele? No potes panbuh, na tohle se pouziva mod_rewrite a ne generovane PHP skripty :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
bububu0
Duch
18. 7. 2008   #3
-
0
-

no hej ..dik... len ze to je mysql tusim a to mi nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.245.–
Akacko0
Návštěvník
18. 7. 2008   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 7. 2008   #5
-
0
-

K otázce. SAFE mode krom jiného chrání sdílené uživatele, aby nedocházelo k průniku do složek uživatelů. Je to jednodušší než to zabezpečit jinými způsoby, proto se toto vyskytuje hlavně u freehostingů. Brání jakémukoliv pokusu dostat se k souboru níže.

Zakázané funkce: Exec, System, PassThru, Di, Popen
Zpřísněná kontrola funkcí: Include, Require, Copy, ReadFile, Fopen, File, Link, Unlink, Symlink, Rename, RmDir, ChMod, ChOwn, ChGrp

Pokud chceš k tomuto souboru takto přistupovat, musíš mít soubor ve stejným adresáři nebo ve vyšším (nesmí se vyskytovat řetězec ../ nebo ./). Samozřejmostí je pak vlastnění práv k souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Akacko0
Návštěvník
18. 7. 2008   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 7. 2008   #7
-
0
-

To Akacko : Myslím že ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

Problem s INCLUDE — založil Dominik Franěk

Problém z include. — založil w3q

Problém s include — založil killermax

Problém s #include — založil Boblig

Problém s #include "FTCSPI.h" — založil hlucheucho

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý