hoj,
chtěl bych se zeptat, kterej komp si mám koupit. Co říkáte na tenhle http://www.lynx.cz/main.aspx?cls=productDetail&pro_id=248759 ?
Nebo jakej jinej v stejný cenový relaci.
Předem díky.
Fórum › Offtopic
Výběr kompu
Doporučuju nechat se raději inspirovat tímto http://www.ddworld.cz/sestavy/letni-pocitacove-sestavy-jak-koupit-pc-a-neprohloupit.html článkem. Mnoho internetových obchodů Vám dnes postaví počítač přesně z těch komponent, které si určíte. Osobně mám dobré zkušenosti s obchodem Czech Computer.
Za tu cenu můžeš mít X-krát lepší sestavu
Taktéž doporučuju nechat si sestavit vlastní. Já mám výborné zkušenosti s Mironetem.
To selkir : Tak jsem ti složil takovou sestavičku (viz příloha).
S tamtím "virtuálním pokojíčkem" je to nesrovnatelné - lepší procesor, 4GB RAM, 24" monitor, nejrychlejší 7200rpm disk na trhu (640GB, má 2x 320GB plotny, proto je tak rychlý), 5.1 repráky
+luxusní komponenty:) Logitech G15 (snad nejlepší klávesnice), Logitech G5 (jedna z nejlepších myší, vážně skvělá) a i ten zdroj je pěkný kousek:) (odnímatelné kabely)
cena toho počítače je i s operačním systémem (pozor, na 4GB RAM potřebuješ 64-bit systém, v úvahu připadá jedině Vista) 27 tisíc včetně DPH, když si místo těch posledních tří "luxusních komponent" koupíš něco "normálního", tak to celé bude za stejnou cenu jako ten virtuální pokojíček, jenom nesrovnatelně lepší:)
To Chrasty : jj díkec, pomůže mi to jako startovní sada, pak samosebou něco překopu, ale jinak je to fajn, dík
Ok, jenom ještě zdůrazním, ten disk vezmi tamten :smile1: Je to něco skvělýho oproti ostatním diskům:) (když nepočítám Raptory), jinak si víceméně můžeš změnit co chceš
Chrasty napsal:
pozor, na 4GB RAM potřebuješ 64-bit systém, v úvahu připadá jedině Vista
A co třeba 64-bit Linux? :-)
Sleduj mě na @MartinSimko
No tak dobře, Vista, nebo Linux:-)Mautinek napsal:
Chrasty napsal:
pozor, na 4GB RAM potřebuješ 64-bit systém, v úvahu připadá jedině Vista
A co třeba 64-bit Linux? :-)
jo linux bych si pořídil, kdybych na tom kompu pracoval jen já, ale to tak není a rodiče by asi Linux nedocenili
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chytám nervy z môjho kompu... — založil Mega.Lama
Výběr hodnoty — založil Hranicarrr
Plovoucí výběr — založil Bernard Williams
Vyber z databaze — založil Peter P.
Výber kategórie — založil zelenac1