Tichy protest – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tichy protest – Offtopic – Fórum – Programujte.comTichy protest – Offtopic – Fórum – Programujte.com

dalaman0
Věrný člen
17. 7. 2008   #1
-
0
-

Chcem sa len s vami podelit o jednu vecicku ktoru som dnes nasiel.

Je to komentar v styloch tabpane.css od vyvojarov tabPane (prehladne zobrazovanie obsahu do zaloziek) ktore implementuje hojne redakcny system Joomla.

Citujem:

width: 97%;  /* stupid stupid stupid IE!!! */

HH, LOL, ze by tichy protest :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.2.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zelenáč0
Posthunter
17. 7. 2008   #2
-
0
-

Ja vetsinou v kodu zanechavam podobne komentare...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
17. 7. 2008   #3
-
0
-

Ja takove veci taky obcas do kodu pisu. Tadyto bych rekl ze je nadavka na zaokrouhlovaci bug, i kdyz jsem si nikdy nevsim, ze by delal problemy i se 100% a nikdy jsem nepotreboval vetsi polstar nez 1%.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
17. 7. 2008   #4
-
0
-

No, to az po mne nekdo bude cist zdrojovy kody, tak ten se nasmeje :D ja treba do PHPcka davam vtipy a tak :D Proste si to programovani delam veselejsi jak pro me, tak pro budouci generace :D

Ale taky jsem treba obcas nasranej, kdyz prijde nejaka rychlo webo uprava, tak tam napsisu neco takovyho: DO p**i, je 3:02 a ja tady delam na tomhle p******m projektu!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.122.–
mephi0
Expert
19. 7. 2008   #5
-
0
-

ja to nedavam do komentarov ale do debug výstupu. Inak tiež mate chuť niečo rozbiť keď sa nedari ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #6
-
0
-

hmm vetsinou nic takoveho do kodu nepisu, protoze komentare pouzivam poskrovnu a pouze tam, kde je neco nejasneho nebo potrebuji neco v pozdejsich fazich vyvoje implementovat/doladit......

To mephi : ani ne....jsem docela trpelivy clovek (alespon pri programovani)...takze pokud to nejde, odlozim to a jdu delat neco jineho (napr. upravuju vystupy programu: preklepy, zbytecne kecy)....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
dalaman0
Věrný člen
20. 7. 2008   #7
-
0
-

NO ked sa mi nedari tak radsej sa uz idem prejst lebo uz fakt nadavam na vsetko co mam okolo PC :) A to nehovorim ked mi v tomto zlom nervovom rozpolozeni preleti okolo hlavy mucha :)

Ale to sa nestava tak casto... radsej sa ukludnujem

(narozdiel od tohto : http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA :smile5: )

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.42.–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #8
-
0
-

To dalaman : to video je udajne nahrane......kazdopadne je to i tak sila....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Bald3rr0
Super člen
20. 7. 2008   #9
-
0
-

To mephi : Většinou mě uklidní kopnutí do postele :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zelenáč0
Posthunter
20. 7. 2008   #10
-
0
-

To mephi : Vzdycky se vyrvu a vymlatim u klaviru...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 7. 2008   #11
-
0
-

Do kódu píšem iba orientačné popisy pre neskoršie úpravy kódu... Keď sa moc naštvem, obyčajne sa snažím rýchlo unaviť tým, že robím kliky, brušáky alebo zdvihy na hrazde.... Keď som doma sám, občas si zakričím z plného hrdla :) Ale inak som relatívne vyrovnaný človek... A ano... trpezlivý v neposlednom rade :) :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
Akacko0
Návštěvník
20. 7. 2008   #12
-
0
-

To dalaman : Mucha je jeste nic oproti tomu, kdyz se ti fakt nedari a ted te nekdo zavola: "Bez uklidit to a to"... To me dokaze nejvic nastvat a vytocit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.209.–
bukaj0
Věrný člen
21. 7. 2008   #13
-
0
-

Zrovna nedávno při psaní stylů jedné stránky jsem tam takový komentář zanechal. Bylo to kvůli IE7, které už vyzrálo na nějaké hacky, které v IE6 a nižších verzích normálně a krásně pracovaly. Nechtěl jsem používat podmíněné komentáře, protože se jednalo o docela malé styly a zatahovat je do HTML, či dělat další soubor se styly by bylo zbytečné.

Napsal jsem to tam ani ne, že bych byl tolik naštvaný. Spíš jsem tam ten komentář zanechal proto, abych při případných úpravách si neřekl: "K čemu to tu sakra je?" a neodstranil to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
21. 7. 2008   #14
-
0
-

Napsal jsem to tam ani ne, že bych byl tolik naštvaný. Spíš jsem tam ten komentář zanechal proto, abych při případných úpravách si neřekl: "K čemu to tu sakra je?" a neodstranil to.

Takhle jsem to taky myslel - jako oduvodneni tech podivnosti, co tam kvuli obchazeni vznikly.

Do kodu nepisu to co tam nepatri (i kdyz obcas treba pouzivam trochu humornejsi formu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý