Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #1
-
0
-

potreboval by som vytvorit consolovy program ktory by robil toto:
ked sa donho napise toto "info" tak by to vypisalo informacije ktore by som mu udal
ked tzam napisem "run" tak to spusti napr. bootovanie s cd mechanyky
a ked donho napisem "exit" tak sa vypne

no ale este predtym nez vykona ten prikaz tak by vypisal "prikaz sa vykonal"
a ked donho napisete nejaku blbost tak by vypisal "neplatny syntax prikazu"ä
a nedal by sa nicim inym ukoncit len tim prikazom "exit"
vedely by ste my s niecim takym pomôct? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
sexmachina
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
18. 7. 2008   #2
-
0
-

To lolik :
mel by to bejt bootovaci program treba kterej se da pouzit pri startu windows nwbo obycejnej program ve windowsech

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #3
-
0
-

ako boot s A:/

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #4
-
0
-

ak by sa dal tak aby sa bootoval s FDD ak nie tak obycajny win32. ale netreba to skompilovat do .com ak sa to bude bootovat cez FDD ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
Zelenáč0
Posthunter
18. 7. 2008   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #6
-
0
-

no ale toto neni ani polovica toho co chcem. ja som toto chcel pouzit ako zaklad

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #7
-
0
-

a vlastne naco pises ze my nepomôzes? ja chcem pomoc od tych ktory my vedia pomôct a nech ty napisu a nie ty ktory sa "machruju" s c++ (nemyslim konkretne teba) a nikomu nepomahaju. a ved ked sa doma nudis tak by si my mohol s tym pomôct ve to je praca na 5 minut len ja nviem ako mam zacat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
Zelenáč0
Posthunter
18. 7. 2008   #8
-
0
-

To lolik : Delas si srandu, na pet minut? Treba odkazovany GRUB vyvijeji vetsi machri nez ja uz slusnou radu let!

Rekl jsem, ze ti rad pomuzu s konkretnim probleme, ale nebudu delat vsechnu praci za tebe (pokud bys mi snad nechtel zaplatit)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
18. 7. 2008   #9
-
0
-

a toto ti je praca na par rokov? precitaj si to znovu mozno praca tak na pol hodinu ved tam neni ani vela veci

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
Zelenáč0
Posthunter
18. 7. 2008   #10
-
0
-

Hmmm:
1) naprogramovat bootsector
2) vstoupit do pretected modu
3) muzes zacit pouzivat, vyssi programovaci jazyk.. rekneme C
4) naprogramovat ovladac graficke karty
5) ISR, IRQ a podobne "kraviny"
6) ovladac klavesnice
primitivni... ted uz program umi cist z klavesnice a vypisovat na obrazovku

K tomu bootovani z CD:
7) jednoduchy memory manager
8) driver ATAPI zarizeni
9) filesystem ISO 9660
10) samotne bootovani - multiboot apod.

Mne to trvalo asi dva mesice (vetsinu casu jsem stravil hledanim nejakeho slusneho tutorialu - co ja bych tehdy dal za link na JamesM's kernel dev tutorials - a procitanim specifikace ATA/ATAPI), pak jsem se na to vykaslal, protoze pokracovat by znamenalo prepsat vsechno od znova a na to jsem nemel silu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #11
-
0
-

tak teraz uz nieco mas nie? ked si to uz raz robil

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #12
-
0
-

srry zle som si to precital tak ked mas to uz rozpracovane tak by si my to sem mohol upnut
a mne by zatial stacilo len ten program spustat vo windowse

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 7. 2008   #13
-
0
-

To lolik : Uz jsem napsal, ze muj kod je nepouzitelny, musel bych to napsat odznova... A kdyby byl, nedal bych ti ho jen z principu, protoze se mi nelibi styl "neco jsem si vymyslel, zadarmo mi to nekdo naprogramujte" (znas Vojtu Kotouna?). Pokud se chces inspirovat, mrkni se na zdrojaky GRUBU ci isolinuxu (http://syslinux.zytor.com/iso.php).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 7. 2008   #14
-
0
-

lolik napsal:
srry zle som si to precital tak ked mas to uz rozpracovane tak by si my to sem mohol upnut
a mne by zatial stacilo len ten program spustat vo windowse


"Spoustet ve Windows"? Co myslis tim bootovanim z CD-ROM? To neznamena zavedeni jadra nejakeho operacniho systemu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #15
-
0
-

lolik napsal:
ak by sa dal tak aby sa bootoval s FDD ak nie tak obycajny win32. ale netreba to skompilovat do .com ak sa to bude bootovat cez FDD ?


AK by sa dalo tak aby sa bootoval s FDD - tak ked to je velmy tzazke spravit tak sprav toto
AK nie tak obycajny win32 - souštet vo windowse

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 7. 2008   #16
-
0
-

To lolik : To neni odpoved na moji otazku... Kdyz jsou nabootovany Windows, uz se neda nabootovat dalsi OS?!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #17
-
0
-

a

ked tzam napisem "run" tak to spusti napr. bootovanie s cd mechanyky

tak to sa nezacne bootovat s CD-ROM
to zacne bootovat s CD-ROM. to vlastne ako keby spustilo autorun s cd

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #18
-
0
-

ne bootovat dalsi os ale spustit napr. setup.exe s cd-rom F:/setup.exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 7. 2008   #19
-
0
-

To lolik : Grrrrrr, fajn, to nejspis bude prace na par mitnut... Ja ti s tim vsak neporadim, bude to chtit nejakyho Woknare.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #20
-
0
-

a preco my s tym neporadis? ked to je praca na par minut?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 7. 2008   #21
-
0
-

Rikam, ze to chce nekoho vice zbehleho ve Windows! :smile12:

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #22
-
0
-

nechapem ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #23
-
0
-

pls pomôzte my s tym niekdo

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #24
-
0
-

hlavne mi unika smysl takove aplikace....neco jineho by bylo, kdyby jsi se chtel neco priucit, ale vzhledem k tomu, ze zadas o hotove reseni, tak o tom silne pochybuji.....

jinak na tohle by IMHO stacil davkovy soubor s prikazy pro Widle....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #25
-
0
-

a keby sa niekdo schytil a zbuchol by ten program za par minut a mohol by si povedat ze vyrobil dalsi program :))
niektory na foru to tu komentuju ako keby oni vyrobily c+ a vedely o tom vsetko a pritom otom "hovno" vedia

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
paul270
Návštěvník
19. 7. 2008   #26
-
0
-

To lolik : jedinej, kdo o tom ví hovno seš ty. pokud chceš pouze něco jako "příkazovou řádku" bez bootování (jestli jsem to dobře pochopil), tak to je práce na pár minut.

Ale budu hodný a napíšu ti, jak na to:

Udělej si jednoduchou konzolovou aplikaci, kde budeš čekat na vstup uživatele. A podle toho co napíše proveď nějaký příkaz - zadá exit a ukončí se aplikace, zadá ahoj a odpovíš nazdar a tak podobně....nevím, co všechno chceš, aby to umělo.

Ptej se na konkrétní věci, pak ti rádi poradíme. Ale rozkřikovat se tady, že to chceš už napsaný == hotový aaby ti to někdo napsal, to fakt sorry, ale nediv se našim reakcím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #27
-
0
-

no ja neviem presne ako zacat s tym ked napisem ahoj odpise nazdar. diky
a je to konkretna vec? na co sa teraz pitam?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
paul270
Návštěvník
19. 7. 2008   #28
-
0
-

hmm a to si chtěl dělat boot sektor? doporučoval bych pro začítek prostudovat lekce k C++ zde na programujte.

string prikaz;
cout << "Zadej příkaz: ";
cin >> prikaz;
if(prikaz == "ahoj")
{
cout << "\n" << "nazdar";
}

myslím, že ostatní už podle tohoto dáš dohromady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #29
-
0
-

To lolik :

no ja neviem presne ako zacat s tym ked napisem ahoj odpise nazdar.

nauc se programovat v nejakem jazyku....vic ti na to fakt nereknu.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #30
-
0
-

To paul27 : diky
myslel som ze string sa pouziva v C#

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
sexmachina
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
19. 7. 2008   #31
-
0
-

Stacilo by kdyby ten program hledal bootovaci soubor na jednotce kterou zadas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #32
-
0
-

string prikaz;
cout << "Zadej příkaz: ";
cin >> prikaz;
if(prikaz == "ahoj")
{
cout << "\n" << "nazdar";
}
co by sa stalo ked by som to "==" nahradil "<" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
paul270
Návštěvník
19. 7. 2008   #33
-
0
-

To lolik : jo používá a v C++ také.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
paul270
Návštěvník
19. 7. 2008   #34
-
0
-

To lolik : tak si to vyzkoušej, já za tebe už nic dělat nebudu, snaž se sám.

už to někdo zamkněte, to fakt nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #35
-
0
-

To sexmachina : jj

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #36
-
0
-

To paul27 : ked ta to stve tak neodpisuj a ani si to necital. ja som ta sem nevolal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.11.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #37
-
0
-

To sexmachina : pomôzes my s tym?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 7. 2008   #38
-
0
-

To lolik : Zkus něco zkonstruovat, myslím, že by ti víc lidí pomohlo, kdyby vidělo i tvou snahu...
A pokud to chceš bootovací, mrkni na tutory zde na pg.com
A 3 posty pod sebou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.93.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #39
-
0
-

skusil som #include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
//premenne
string prikaz;


cout << "Zadej příkaz: ";
cin >> prikaz;
if(prikaz=="hello")
{
cout<<"caw";
}
cin.get();
return 0;
}
a hadze my to plno chyb
to string nejako nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
sexmachina
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
19. 7. 2008   #40
-
0
-

umite nekdo v prikazovem radku? Jak pres prikazovej radek spustim soubor kterej je ulozenej v C:\Program Files\adhot.exe

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #41
-
0
-

a este ako by som mohol spravit progress bar v colzoly ako je napr. pri instalacii windowsu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.3.–
paul270
Návštěvník
19. 7. 2008   #42
-
0
-

Kdyby si byl co k čemu, tak do googlu zadáš neco jako "string v C++", ap. a jako jeden z prvních odkazů by ti vyjelo např. toto: http://www.builder.cz/art/cpp/cpp_string.html

Vyčerpávající?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #43
-
0
-

tu su nejake zdrojaky k tomu bootovaniu keby sa daly nejako vyuzit tak by si stoho vedel vytvorit to bootovanie?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #44
-
0
-

1. ako to mam spustat vo full screen aby som nemusel stlacit alt + enter
2. ako stoho mam odstranit myš?
3. a ako to mam skompilovat do .com vo visual studiu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
czbero0
Stálý člen
19. 7. 2008   #45
-
0
-

Tady se neda rict nic jineho nez LOL

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #46
-
0
-

preco?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #47
-
0
-

kde v tomto teste mam chybu?



#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
int main()
{
string g;
int f;

cout<<"zadaj prikaz:";
cin>>g;

if(g=="run")
{

if(f=system("e:/setup.exe"))==1)
cout<<"spustene";

if(f=system("d:/setup.exe"))==1);
cout<<"spustene";

if(f=system("g:/setup.exe"))==1);
cout<<"spustene";


}
else
{
cout<<"error";
}
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.18.–
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #48
-
0
-

To lolik : nepouzivaji widle nahodou jiny zapis cesty k souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
lolik0
Super člen
19. 7. 2008   #49
-
0
-

nedalo by sa to proste nejako jednoduhsie spravit? aby to naslo cd rom a spustil sa autorun?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.18.–
czbero0
Stálý člen
19. 7. 2008   #50
-
0
-

a na co to potrebujes?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
czbero0
Stálý člen
19. 7. 2008   #51
-
0
-

Kdyz si to rozlozis, tak musis na nejakem disku najit autorun.inf, najit v nem radek s adresou k .exe a spustit ho.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Earl Cash0
Věrný člen
19. 7. 2008   #52
-
0
-

To lolik :

nedalo by sa to proste nejako jednoduhsie spravit? aby to naslo cd rom a spustil sa autorun?

pokud si dobre pamatuji, tak widle to delaji automaticky, takze nechapu proc si na to pises program.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
lolik0
Super člen
20. 7. 2008   #53
-
0
-

ako sa da nieco taketo spravit?
myslim tie horne okna file, edit, ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.18.–
czbero0
Stálý člen
20. 7. 2008   #54
-
0
-

lolik napsal:
kde v tomto teste mam chybu?


#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
int main()
{
string g;
int f;

cout<<"zadaj prikaz:";
cin>>g;

if(g=="run")
{

if(f=system("e:/setup.exe"))==1)
cout<<"spustene";

if(f=system("d:/setup.exe"))==1);
cout<<"spustene";

if(f=system("g:/setup.exe"))==1);
cout<<"spustene";


}
else
{
cout<<"error";
}
cin.get();
return 0;
}



Proc tam mas to F?? staci: if(system("e:/setup.exe"))

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
lolik0
Super člen
20. 7. 2008   #55
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.21.–
lolik0
Super člen
20. 7. 2008   #56
-
0
-

akym scriptom vymazem texty v consolej aplikacii?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
Earl Cash0
Věrný člen
20. 7. 2008   #57
-
0
-

To lolik : je na to prikaz cls.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
lolik0
Super člen
20. 7. 2008   #58
-
0
-

a aky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.10.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
20. 7. 2008   #59
-
0
-

:smile6: Vždyť ti to napsal - cls :smile5:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
yaqwsx+9
Posthunter
20. 7. 2008   #60
-
0
-

To lolik : Prostě do programu napiš:

system("cls");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.77.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
lolik0
Super člen
20. 7. 2008   #61
-
0
-

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.21.–
Lol?
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 7. 2008   #62
-
0
-

Mne pripada ako dmn* , ale co uz:D.. asi v jeho kraji nepoznaju stryka googla, alebo funkcu hladaj :P

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.219.–
lolik0
Super člen
21. 7. 2008   #63
-
0
-

a neviete nahoou ako by som tam mohol pridat ten horny panel kde je file, edit, atd?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.8.–
czbero0
Stálý člen
21. 7. 2008   #64
-
0
-

omg, proc chces delat takovy konzolovy program?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
lolik0
Super člen
24. 7. 2008   #65
-
0
-

tak aspon by ste my nemohly poradit ako spravim take ze ked napisem "zzk" tak my to ukaze cestu kde je ten subor ulozeny?
zatial mam toto:



#include <iostream>
#include <string>

using namespace std;
int main()
{
string prikaz;
cout<<"zadajte prikaz: ";
cin>>prikaz;
if(prikaz=="zzk")
{

}
else
{
cout<<"neplatny syntax programu"<<endl;
}
}

diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.13.–
lolik0
Super člen
24. 7. 2008   #66
-
0
-

To Lol? : môj stryko sa nevola google :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.13.–
paul270
Návštěvník
25. 7. 2008   #67
-
0
-

to toho moc nemáš.

ehm:

int(prikaz=="zzk")
{
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.71.–
czbero0
Stálý člen
27. 7. 2008   #68
-
0
-

lolik napsal:
To Lol? : môj stryko sa nevola google :D


Ale on nemluvil o tvém "strýkovi".

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
czbero0
Stálý člen
27. 7. 2008   #69
-
0
-

To lolik : Neplatný syntax programu? Ano to máš. Když už si někdo splete if a int... to je vrchol.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
nezmany navstevnik
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
1. 8. 2008   #70
-
0
-

lolik napsal:
ako sa da nieco taketo spravit?
myslim tie horne okna file, edit, ....



to je vsetko spravene rucne... neexistuje na to API ani nic. len normalne zapisujes do videopamate, alebo cez GoToXy, menis farbu a vypisujes celu obrazovku znak po znaku.

inac (necital som celu diskusiu, je to moc dlhe) ale myslim ze trochu preskakujes - nastuduj si *zaklady*

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.19.–
lolik0
Super člen
1. 8. 2008   #71
-
0
-

pls amohol by si my povedat ako to mam spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.20.–
neznamy navstevnik
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
2. 8. 2008   #72
-
0
-

uz som povedal, co mas robit.

nastuduj si najprv zaklady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.19.–
midin0
Věrný člen
4. 8. 2008   #73
-
0
-

Zamčeno. Příště se tazatel vyvaruje nekonstruktivních příspěvků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.229.–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programom — založil Noro-nr

POMOC s programom — založil ico222

Pomoc s programom — založil gaben

Pomoc s programom — založil sa54d

C++ pomoc s programom — založil toso992

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý